Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(7 GAMBAR)Mizz Nina Hiasi Majalah ENF

Lama tak mendengar cerita terbaru tentang Mizz Nina. Sejak popular dengan lagu What You Waiting For, karier Mizz Nina memang berkembang pesat. Di kala suaminya Noh Hujan sibuk dengan pertunjukan mantap di Versus, Mizz Nina kini sedang sibuk mengembangkan empayar muziknya dengan berkolaborasi dengan produser terkenal Amerika Syarikat.

mizz nina

Advertisement

Kalau anda memang peminat Mizz Nina, jangan lupa untuk membaca perkembangan terbaru Mizz Nina menerusi majalah online ENF. Banyak cerita-cerita menarik yang dikongsikan di situ. Abang Nara sendiri terkagum sebentar membaca kesungguhan Mizz Nina untuk maju ke hadapan di dalam industri hiburan. Memang hebat.

Lagi 6 gambar Mizz Nina di dalam majalah ENF dengan membaca entri ini sepenuhnya.

mizz nina

mizz nina
mizz nina
mizz nina
mizz nina
mizz nina

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 Comments

  1. Dayang Bulat

    May 22, 2012 at 8:08 pm

    islam ni.. melayu ni.. haih..

  2. kontot

    May 21, 2012 at 9:07 pm

    lagi sorang artis mesia perasan macam GAGA.

    • mizz nona

      May 22, 2012 at 12:58 pm

      seriously..mmg tak cantik.bukan tak cantik dek kejadian tuhan..tapi tak cantik dek make up..pakaian…aksi…sekali pandang dah mcm amalina che bakri..

  3. Noh Follower

    May 21, 2012 at 8:00 pm

    mcm pelacur kt hooters club amsterdam dah aku tgk..

  4. cengkerik

    May 21, 2012 at 5:22 pm

    kekadang kan aku selalu terfikir.. . time kita duk terkangkang dlm magazine, dedah ketiak, segala benda la dedah, mengumpat, kutuk ulama, apa-apa je yg memang mengundang dosa,, tetiba masa tu ajal kita sampai.. camner la kan.. takut aku bila fikir balik.. takut tak sempat je nak bertaubat… pastu buat la blog dedah aurat, aib org.. mengundang cacian org.. sekali tak sempat mengucap.. ngeri lak aku..

  5. mememe

    May 21, 2012 at 3:47 pm

    Tak payah sokong local artist, nama je islam, tapi dedah aurat sana sini. SOkong je artis koria barat sume sebab walaupun seksi meksi, dorang bukan orang islam.

    PUI.

    Orang Islam malaysia memang hipokrit.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top