(7 GAMBAR)Malam Berinai Fasha Sandha

Hiburan

(7 GAMBAR)Malam Berinai Fasha Sandha

Hari ini, Fasha Sandha bakal bergelar isteri kepada Jejai. Majlis pernikahan yang bakal berlangsung tidak sampai 24 jam pastinya sedang membuat hati Fasha berdebar-debar. Semoga majlis tersebut berjalan dengan lancar. Namun malam semalam, satu majlis malam berinai telah dilakukan secara kecil-kecilan oleh Fasha dan keluarga.

fasha sandha

Advertisement

Pastinya Fasha akan tampil anggun di majlis pernikahannya selepas berinai. Tak sabar rasanya Abang Nara nak melihat gambar-gambar sekitar pernikahan Fasha dan Jejai nanti. Apa apa pun, Abang Nara berharap agar anda semua doakan majlis mereka berjalan dengan lancar. Yang sudah tue sudahlah. Hidup mesti terus.

Lagi 6 keping gambar sekitar malam berinai Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Fasha Sandha.

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

231 Comments

  1. cj

    April 29, 2012 at 5:03 pm

    btul 2….nobody’s perfect….

  2. anynomous

    April 29, 2012 at 4:53 pm

    Inilah perangai orang melayu komen sana sini
    buat baik salah buat buruk lagi la.

    sudah2 la
    dalam islam pun kalau kita dianiayai lebih baik mendoakan kebaikan

    baikla kita doakan sesama kita
    lebih baik
    amin….

  3. cj

    April 29, 2012 at 4:38 pm

    kire ok ler tu dier pkai tdung….hrmat mjlis….dpd nikah kt masjid p xpakai tudung lgsung…..ouch…..

  4. suka ati aku

    April 28, 2012 at 9:39 pm

    nora danish sikit pon x kisah diaorang kawin..masih still boleh kawan ngan jejai…masih boleh doakan kebahagiaan jejai ngan fasha…..tapi kat sini korang pulak yang over2 mengutuk….da selamat da pon diaorg jadi suami isteri……..x ya nak lagak baik sangat laaaaaaa….

  5. adamfaiz

    April 28, 2012 at 4:29 pm

    mana nak buat gempak2..kahwin tak direstuii…bukan pasal bersederhana sebenornya..cover la sikit kan..bior le kahwin..buat semak je kaat dunia artis tu..lepas ni duk umah la ye takde la org nyampah tengok muka kat tv tu lagi..dia memang a winner..win cos merampa suami org..just wait and see how long ur marriage can last..what goes around will come back around..
    i pun tak pro nora danish but i think she’s the best and ur the worst..

Loading...