September 3rd, 2012

Pada 1 September lepas, telah pun berlangsung majlis resepsi sebelah lelaki untuk pasangan pengantin baru, Ustaz Don Daniyal dan Husna. Majlis yang telah diadakan di Dewan Kuis khabarnya sangat meriah dengan kehadiran tetamu yang sangat ramai. Pastinya tetamu yang datang sangat gembira dapat melihat kelibat pengantin baru ini.

gambar ustaz don

Sekali lagi Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Ustaz Don Daniyal dan Husna atas perkahwinan anda berdua. Selamat menempuh alam perkahwinan yang penuh dengan pancaroba. Sama-samalah kita doakan agar Ustaz Don dan Husna cepat-cepat dikurniakan cahaya mata untuk menyerikan lagi rumah tangga mereka.

gambar ustaz don

5 lagi gambar di sekitar majlis resepsi pengantin lelaki dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Media Hiburan.

gambar ustaz don
gambar ustaz don
gambar ustaz don
gambar ustaz don
gambar ustaz don


56 responses to “(7 GAMBAR)Majlis Resepsi Sebelah Lelaki Ustaz Don Dan Husna”

  1. akufarabiniadie says:

    lupa nk ckp,baguslah pakai shawl.. ni pun slh satu cara dakwah gak..shawl yg labuh dan menutup sehingga ke pusat.baju dia ok jer…??x mcm ketat sgt pon..xnmpk pon bentuk bdn…x baik ckp org taw!

  2. akufarabiniadie says:

    alhamdulillah…tahniah ustaz dan isteri.bahagianya sy tgok anda berdua.cukuplah dgn bersederhana…b’sederhana spt Rasulullah S.A.W…untung Husna dpt Ustaz Don…Semoga b’bahagia dan kekal b’sm sehingga akhirat.Amin…

Loading...