February 22nd, 2012

Akhirnya semalam telah selamat berlangsung majlis pertunangan Misha Omar dan kekasihnya yang dikenali dengan nama Firos. Misha nampak cantik dan berseri dengan pakaian serba biru. Kedua-dua bakal mempelai ini memang sama cantik dan sama padan.

gambar pertunangan misha omar

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua atas pertunangan ini. Khabarnya Misha Omar dan Firos akan mengadakan majlis pernikahan dalam tahun 2012 ini jugak. Semoga semua persiapan berjalan dengan lancar. Lagi 6 keping gambar sekitar majlis pertunangan Misha Omar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto portal GUA.

P.S: Fuh, unik sungguh Salamander dari Mexico ini.

gambar pertunangan misha omar

gambar pertunangan misha omar

gambar pertunangan misha omar

gambar pertunangan misha omar
gambar pertunangan misha omar
gambar pertunangan misha omar


85 responses to “(7 GAMBAR)Majlis Pertunangan Misha Omar Dan Firos”

  1. Misha Lovers says:

    Smoga berbahagia Kak Misha dan Tahniah. Will wait for your wedding nanti =)

  2. princess says:

    ni ke lelaki yang di bangga2 kan sangat dulu tuh..tak hensem pun…pilot?? apadahal…bukannya Ustaz ke Doktor ke nak banggakan sgt..lagipun kehidupan Pilot paham2 je la khennn….aku benci Misha ni..sebab masa dia naik dulu..aku nak tangkap gambar dia…..tinggal nak snap je..di terus blah..kuang ajar!!

    • Misha Lovers says:

      To Princess wannbe yg perasan nak jadi princess…Ko tu dari planet mane? kalau tak suke tak yah lah nak komen sini…kau tu masuk je lobang jamban simpan muka hang kat sana sama lah dgn mangkuk jamban. Ko nanti bila kau dpt laki badut atau setan betanduk manusia…padan muka kau!!!!!!! Aku doa kan kau!!!!!!

  3. tipah hOt says:

    mcm2 kOmen kOrang ..
    ape pOn misha .. tahniah hOpe kekal hngga ke jinjang pelamin :)

  4. name kite aiman says:

    nape la selalu yg cantik mesti pilih SHEREK jadi pasangan….xda taste ke?muka cantik nampak macam memilih tapi last2 yg ADOOO je ko pilih,..kecewa kawan aku..kalau tau camne pilihannye dah lame dia try adjust…hahahahaha

    • Tina turner says:

      Ko jd la pilot br misha pilih ko. Even ko skrang keje dokter ke lawyer or sains aktuari ke misha tetap xnk kt ko. Die nk pilot. Ooo ko pon pilot gak? Ko hati busuk sume pompuan xnk kt ko haha..

  5. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    elleh…..pasal lampu pn korang nk kecoh ! itu kn buatan manusia bukan nye setan !!! kenape haram ke lampu tu??????????? kalau haram lain kali misha leh pasang lilin je…….dh komen pasal lampu pulak dorang komen pasal negeri kelantan !!!!!! ape kene mengena pertunangan misha ngan lampu n negeri kelantan ??????????? cuba terang kn ngan minah jambu ni…….

Loading...