October 17th, 2014

Pejam celik pejam celik dah besar dah anak sulung Liyana Jasmay yang bernama Sofia Arissa ini. Makin lama makin comel. Menariknya, Sofia Arissa kecik-kecik lagi sudah dibawa ke London oleh ibu dan ayahnya untuk bercuti. Memang seronok. Sekali sekala meluangkan masa bersama keluarga tercinta bercuti pastinya dapat mengeratkan lagi hubungan silaturahhim. Ada rezeki Sofia Arissa boleh dapat adik nanti. Hehehe.

sofia arissa

Berdasarkan pengalaman Abang Nara, bawa anak jalan-jalan ke luar negara masa kecil sebegini adalah lebih mudah. Iyerlah kalau dah 2 tahun dah boleh berjalan. Tengah syok-syok shopping tiba-tiba anak dah hilang entah ke mana. Kecik-kecik macam ini senang sikit nak jaga. Cuma penat sikit nak dukung. Namun itulah tugas seorang ayah. Dukung anak ketika si ibu sedang tengok barangan yang ingin dibeli. Hehehe.

sofia arissa

Apa pun semoga Liyana Jasmay sekeluarga menikmati percutian yang seronok di London. Pastikan kesihatan terjaga lebih-lebih kesihatan Sofia Arissa. Kalau nampak macam nak demam ke pastikan beri ‘extra care’. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Denda dan penjara jika tak solat Jumaat 3 kali di Kelantan


sofia arissa

sofia arissa

sofia arissa
sofia arissa

sofia arissa


Comments are closed.

Loading...