Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(7 GAMBAR)Fazura Gayakan Busana Hari Raya Daripada Rizman Ruzaini

Abang Nara sebenarnya kagum dengan kreativiti pereka-pereka baju Malaysia. Semuanya ada style masing-masing. Salah seorang yang Abang Nara respek ialah Rizman Ruzaini. Rekaan baju mereka memang awesome ditambah pula apabila Fazura yang menggayakannya. Bertambah-tambah awesome dibuatnya.

rizman ruzaini fazura

Advertisement

Cantik kan? Abang Nara pasti korang akan kelihatan super gorgeous kalau mengenakan busana hari raya daripada Rizman Ruzaini nie. Kalau yang masih single tue, confirm akan ada yang mengorat punya. Hehehe. Lagi 6 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rizman ruzaini fazura

P.S: Khas untuk para peniaga kecil-kecilan (jual kuih, serunding, etc) sempena Hari Raya ini, Abang Nara membuka slot pengiklanan di Facebook BeautifulNara(122,000 LIKE) dengan harga PROMOSI. Siapa cepat dia dapat. Emailkan pertanyaan anda ke [email protected] sekarang!!!

rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura
rizman ruzaini fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 Comments

  1. makhijau

    August 1, 2012 at 1:15 pm

    fazura mmg cun…baju RR pun cun2 la this time…!!!

  2. Qi Qin

    July 16, 2012 at 10:56 am

    cantik jer ak tgok xla seksi biar la die nak bj raye mcm mane pon yg korg sibok nie apsal setiap org ade hak masing2 nak pilih bj raye….klu ko sdiri pon nak cari bj raye msti pilihan sdiri kan!!!! hakktuiiiiiiii…bajet baek jer org yg nak marah2 fazura nie…

  3. yeaa fazura

    July 16, 2012 at 10:43 am

    FAZURA NO.1 NEOLAFA SORY JGN PRASAN HAHAHA

  4. i love fazura

    July 16, 2012 at 10:41 am

    fazura u xpyh blakon pon u tetap no.1…
    tgok u x blakon pon tp tetap ade org iri hati dgn u…
    kesian kan klu ade org yg suke busOk ati dgn org laen..
    mcm korg ni.. nothng happen…
    sekurang kurang nyer.. fazura make it happen tok diri die

Loading...
To Top