Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(7 GAMBAR)Fathia Latiff Di Malam Anugerah Stail EH! 2012

Semasa berlangsungnya majlis malam Anugerah Stail EH! 2012, Fathia Latiff ternyata mencuri perhatian hampir kesemua peminat yang hadir. Boleh dikatakan dress yang dipakai itu cuba menampilkan sisi seksi dalam diri Fathia. Walaupun kategori artis wanita paling seksi dimenangi oleh Rozita Che Wan, mungkin tahun hadapan Fathia akan menjadi salah seorang calon top 5.

fathia seksi eh

Advertisement

Lagi 6 keping gambar Fathia sekitar malam Anugerah Stail EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

fathia seksi eh
fathia seksi eh
fathia seksi eh
fathia seksi eh
fathia seksi eh
fathia seksi eh

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 Comments

  1. Anonymous

    July 10, 2012 at 1:14 am

    Uishhh..klau terinzal atas dada tu, confirm bersememehhhh!

  2. ada aku kisah

    July 9, 2012 at 9:39 pm

    abg nara ni memang suka artis pakai seksi seksi ea?bangga ke dapat tunjuk kan kat org lain?

    • Anonymous

      July 10, 2012 at 1:16 am

      Uish kalau la terpancut atas dada tu, mmg bersememehhhhh!!!

  3. nyah medic

    July 9, 2012 at 7:04 pm

    korang yg kutuk ingat ni majlis tahlil ke nak pakai telekong bagai…nampak sgt yg kutuk ni org ulu…bongok…standard laa baju fathia utk event tu…fathia cth terbaik artis complete pakej…talented educated cantik tinggi..mak suka…

  4. kira

    July 9, 2012 at 11:50 am

    Die akan malu dan menyesal 1 hari nnt..gmba ni xkan hilang smpai bila2..

  5. jebat gagah

    July 8, 2012 at 9:50 pm

    perghh….tet ek jatuh…
    tapi kalau dapat aku nk sedut gak

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top