(7 GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Jejai, Baby Bump Sudah Kelihatan

Hiburan

(7 GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Jejai, Baby Bump Sudah Kelihatan

Abang Nara suka sangat-sangat dengan pasangan suami isteri Jejai dan Fasha Sandha ini. Mereka berdua memang sangat-sangat sweet. Dan baru-baru ini, Fasha telah pun mengadakan sambutan hari jadi yang simple untuk hari jadi suaminya yang ke 36. Terpancar sinar bahagia di wajah mereka berdua.

fasha jejai

Advertisement

Dan sebentar tadi menerusi Facebook We Love Fasha Sandha, satu gambar mereka berdua berada di Tokyo telah pun dimuatnaik. Kalau anda perhatikan betul-betul, sudah ada baby bump di perut Fasha Sandha. Abang Nara pulak rasa teruja tak sabar nak tengok anak mereka berdua. Confirm cute mute gila.
fasha jejai

Apa pun Abang Nara nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat berhari raya kepada pasangan ini. Semoga Ramadhan dan Syawal kali ini memberi lebih keberkatan sebagai suami dan isteri. Tahun depan boleh sambut sebagai ibu bapa pulal. 5 lagi gambar pasangan bahagia ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha jejai
fasha jejai
fasha jejai
fasha jejai
fasha jejai

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

185 Comments

  1. Amyra

    September 10, 2012 at 4:36 pm

    Makin bseri-seri wjh fasha :-)

  2. tonggang

    July 30, 2012 at 7:26 am

    minat dgn fasha

  3. kuasek aku nak komen

    July 29, 2012 at 8:26 pm

    anon & no one, boleh masuk maharaja lawak … kahkahkahkahkah…
    lebih best bace komen dari bace crite fasha ni…
    haihhh,

  4. saja-saja

    July 29, 2012 at 8:15 pm

    korang jgn nk mngutuk2 sama2 sndiri boleh x? mcm budak2.. aku yg budak2 ni pon x mcm korang.. biarlah dia bahagia .. korang jgn nak obses sngt crita psl hidup org.. mmg x de keje korang ni.. ilmu ade, tpi salah guna.. doakan je la diorang bahagia, dan diberi hidayah.. jgn nak dengki2.. jgn nakk bela sngt2.. haihhhh… otak ade, tpi x guna.. dah ler, eh.. jgn gaduh..

  5. Anonymous

    July 29, 2012 at 6:55 pm

    mmg jodoh smua di tangan ALLAH SWT sape kita utk menidak kan nye… tp sape tahu kena kenapa dan mengapa perkahwinan jejai da ND runtuh di tengah jalan… apa yg brlaku smua nye bersebab… atau mngkin smua dh tahu namun bt2 x tahu.. huhuhuhu,

Loading...