(7 GAMBAR) Angelina Jolie Dalam Gaun Atelier Versace, Filem Arahan Pertama Timbulkan Kontroversi

(7 GAMBAR) Angelina Jolie Dalam Gaun Atelier Versace, Filem Arahan Pertama Timbulkan Kontroversi

Di mana-mana majlis anugerah pun, kelibat Angelina Jolie dan pasangannya Brad Pitt sering menjadi tumpuan ramai. Yang terbaru, Angie telah muncul dengan mengenakan sehelai gaun baldu hitam mewah dari koleksi Atelier Versace dan mencuri perhatian orang ramai. Angie memeriahkan majlis bersama Brad, yang dicalonkan dalam kategori Pelakon Lelaki Terbaik, bagaimana pun kalah kepada Dean Dujardin.

Dalam perkembangan terbaru, Angie telah muncul dengan filem pertama arahannya “In the Land of Blood and Honey’’ — sebuah drama dalam perang Bosnia tentang seorang tentera Serbia yang mendapati bekas kekasihnya seorang wanita Muslim, di sebuah kem tahanan perang — telah menimbulkan emosi selepas Perang Balkan.

Ia menerima sambutan hebat di ibu negara Bosnia iaitu Sarajevo, tetapi telah menimbulkan kemarahan orang-orang Serbia, yang mendakwa filem itu ialah propaganda untuk menunjukkan orang-orang Serbia semasa Perang Balkan 1992-95 sebagai orang jahat. Lagi 6 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Getty Images.






Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

36 Comments

  1. NenekBurberry

    February 28, 2012 at 1:34 pm

    kenapa nak kena pose kaki kangkang mcm tu?
    tak seksi pun…
    sedih! ha ha ha

  2. nana rina

    February 28, 2012 at 1:32 pm

    sebenar yer baju dia cantik utk dia..baju dia mmg cantik pon baldu tp dia…nmpak terlalu kurus…klo i..i tak kan tayang kaki keluar dr gaun dah kurus gtu..huhh

  3. pose

    February 28, 2012 at 12:18 pm

    the pose with the leg sticking out is clearly distasteful

  4. real

    February 28, 2012 at 11:44 am

    sorry. honestly. scary. this cant be beauty.

  5. PSM

    February 28, 2012 at 10:41 am

    emmm….tengok kaki terus nampak dia ni tak cantik…

Loading...