(7 GAMBAR)Aksi Mantap Stacy Semasa Konsert Pertama MANIA

Hiburan

(7 GAMBAR)Aksi Mantap Stacy Semasa Konsert Pertama MANIA

Konsert MANIA yang pertama telah pun berlangsung minggu lepas. Memang agak menarik rancangan MANIA namun masih ada kekurangan yang boleh diperbaiki. Antaranya ialah kerusi tempat duduk M. Nasir, Ahmad Dhani dan Aubrey mungkin boleh diperkemaskan dan dicantikkan lagi. Nampak agak tidak berprestij.

stacy

Advertisement

Dan dalam banyak-banyak persembahan yang dipertontonkan minggu lepas, Abang Nara paling tertarik dengan persembahan Stacy. Memang penuh bertenaga. Cuma Abang Nara perasan yang Stacy sudah agak berisi sikit. Mungkin sedang bahagia bercinta rasanya. Dengan siapa hanyalah Stacy yang tahu.

Dan daripada apa yang Abang Nara baca, ramai penonton yang meluat dengan persembahan Ebi AF5 yang over. Bagi Abang Nara pun, persembahan Ebi memang agak terlebih sudah. Mungkin gian nak buat persembahan selepas agak lama menyepi daripada kaca TV.

Apa pun layan lagi beberapa keping gambar Stacy semasa konsert MANIA baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moment.

stacy
stacy
stacy
stacy
stacy
stacy

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

91 Comments

  1. stellaronnie

    March 24, 2012 at 2:55 pm

    HIDUP stacy . . Mantap tuu . . Bulih bah kalau koe . . Di sokong berjuta2 ne . . Jan kasi malu family kita arr . . Bgs2 koe buat prsembahan . . Kami urg d cnie , tatap sokong koe sma si chaq . .

  2. Mo

    March 24, 2012 at 2:10 pm

    Ini adalah begitu baik

  3. Thumbelina

    March 24, 2012 at 10:22 am

    Satu je yang aku tak faham laa dgn malaysia nie, dulu kan kalau tak silap perhitungan aku la, ketika KRU nak buat konsert guna nama KRUMANIA, konsert dorang kena ban kejap n menteri penerangan suruh meka buang nama MANIA sebab ada unsur2 keganasan. Sekarang, dah BOLEH dah…. tak fahan aku.

  4. Benci Agnes Monika

    March 24, 2012 at 12:08 am

    Stacy Angie satu nama yg ckup hebat dlm Tarian dan juga nyanyian (husky voice). Moga Stacy dpt pegi ke peringkat International..bwa nama Malaysia ke mata dunia..

  5. cikjoyah

    March 23, 2012 at 12:15 pm

    cikjoyah mmg suke bebeno ngn stcy nih:) ade package..tp rambt 2 macam xsesuai je.ape kaw ingt kaw dudok amerikano?? haha xpela, tp yg penting meluat sgt2 dengan performance ebi yg macam da kemaruk nak jd superstar siap2 sujud2 m nasir tuh. huhu:)

Loading...