December 29th, 2011

Ramai benar yang request kat Abang Nara supaya buat entri fesyen/pakaian terbaik yang dipakai oleh selebriti-selebriti wanita sepanjang tahun 2011 ini. Abang Nara faham anda semua agak kesuntukan masa untuk membaca archive yang ada. Jadi untuk senangkan diri anda, Abang Nara pilihkan 7 fesyen terbaik selebriti wanita Malaysia sepanjang tahun ini. Baca jangan tak baca.

1. Fazura – orang cantik kalau pakai apa pun cantik gak. Tak gitu? Fesyen ini adalah semasa FFM24.

fazura

2. Neelofa – macam ikan duyung yang cun melecun (FFM24)

neelofa

3. Siti Saleha – awak nampak biru lah (ABPBH2010)

abpbh

4. Tiz Zaqyah – lihat pinggangku, ramping kan? (Anugerah Skrin)

tiz

5. Nora Danish – comel, comel dan comel ~~

nora danish

6. Diana Amir – bertudung dan sangat elegan

diana amir

7. Lisdawati – baju yang memang sangat bergemilauan keemasan gitu

lisdawati

Inilah 7 pilihan fesyen yang Abang Nara anggap terbaik di mata ini. Kemungkinan besar taste korang lain. Setiap orang kan dilahirkan dengan taste berbeza? Kalau tak puas hati, sila hantar email ke [email protected] beserta dengan link atau gambar artis yang anda rasa lebih layak. Terima kasih.

P.S: Fesyen Lisa Surihani masa FFM24 pun cantik gak tapi Abang Nara tengah boikot dia sekarang. Hahaha.


105 responses to “7 Fesyen Terbaik Selebriti Wanita Malaysia Sepanjang Tahun 2011”

  1. Hello,I like to find out more about this subject. Thank you for publishing 7 Fesyen Terbaik Selebriti Wanita Malaysia Sepanjang Tahun 2011 |.

  2. I have to show my thanks to you just for rescuing me from this particular scenario. Right after looking through the world-wide-web and seeing basics which are not powerful, I figured my life was done. Being alive minus the solutions to the difficulties you’ve resolved by way of your good site is a serious case, and the kind that would have in a negative way affected my career if I had not encountered your web page. Your main mastery and kindness in taking care of almost everything was vital. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a point like this. It’s possible to now look ahead to my future. Thanks a lot very much for your skilled and results-oriented guide. I won’t be reluctant to endorse your web page to any person who will need guidance about this subject.

Loading...