Written by AbangNara | December 29th, 2011

Ramai benar yang request kat Abang Nara supaya buat entri fesyen/pakaian terbaik yang dipakai oleh selebriti-selebriti wanita sepanjang tahun 2011 ini. Abang Nara faham anda semua agak kesuntukan masa untuk membaca archive yang ada. Jadi untuk senangkan diri anda, Abang Nara pilihkan 7 fesyen terbaik selebriti wanita Malaysia sepanjang tahun ini. Baca jangan tak baca.

1. Fazura – orang cantik kalau pakai apa pun cantik gak. Tak gitu? Fesyen ini adalah semasa FFM24.

fazura

2. Neelofa – macam ikan duyung yang cun melecun (FFM24)

neelofa

3. Siti Saleha – awak nampak biru lah (ABPBH2010)

abpbh

4. Tiz Zaqyah – lihat pinggangku, ramping kan? (Anugerah Skrin)

tiz

5. Nora Danish – comel, comel dan comel ~~

nora danish

6. Diana Amir – bertudung dan sangat elegan

diana amir

7. Lisdawati – baju yang memang sangat bergemilauan keemasan gitu

lisdawati

Inilah 7 pilihan fesyen yang Abang Nara anggap terbaik di mata ini. Kemungkinan besar taste korang lain. Setiap orang kan dilahirkan dengan taste berbeza? Kalau tak puas hati, sila hantar email ke [email protected] beserta dengan link atau gambar artis yang anda rasa lebih layak. Terima kasih.

P.S: Fesyen Lisa Surihani masa FFM24 pun cantik gak tapi Abang Nara tengah boikot dia sekarang. Hahaha.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to 7 Fesyen Terbaik Selebriti Wanita Malaysia Sepanjang Tahun 2011

  1. dhia says:

    fazura vogue gituuu! suka tiz,nora danish& diana amir..hehe

    0

    0
    • minah jambu duk mengadap komputer 12jam jer says:

      Fida mana????? Nape abang Nara tak letak Fida?

      0

      0
      • Dayang says:

        MANA TUDUNGGG????

        0

        0
        • aku RELA says:

          Betul tu Dayang.. Muka cantik mcmana pun kalau tak bertudung tak guna jugak.. Bg aku, semua kt atas tu tak cantik dn menambahkan dosa kecuali Diana Amir sorg jek. peace yaww~

          0

          0
        • Selitone says:

          Tak berat ke pakaian-pakaian tu?

          0

          0
        • Dayang says:

          pakaian xberat, tp dosa retis y xpakai tudung tu lg berat doww~

          0

          0
        • neelofattt says:

          saya sokong..

          0

          0
        • serenity says:

          Tak adil bukan komen sebegitu? Ini dah tentu bukan fesyen artis berpakaian paling muslimah, tapi fesyen pakaian artis terbaik. maknanya, dengan imej yang ditampilkan, majlis yang dihadiri, adakah mereka nampak cantik. Diana tampil dengan fesyen bertudung, adakah fesyen bertudungnya itu cantik? Yang lain tampil dengan fesyen tidak bertudung, tetapi adakah fesyen tidak bertudung mereka itu cantik/sesuai?

          As for me, ada beberapa pilihan abang Nara ni I don’t agree with.

          Fazura okay, Diana Amir okay, Neelofa, pakai gaun biru laut dan gaun hijau di majlis lain lebih cantik. Lisda, gaun masa FFM24 lebih cantik, pakaian Nora Danish agak sarat IMO, gaun Siti Saleha dan Tiz biasa saja, penampilan mereka di majlis lain lebih okay.

          0

          0
        • Dayang says:

          HELLO~ isu utama i kt sini MANE TUDUNG?? biar la fazura santek mcmana pn ttp buruk k.. sbb ape? sbb xmenutup aurat! so jgn menghalalkn y haram k.. SEKIAN~

          0

          0
        • serenity says:

          Nyata ini bukan isu menghalalkan yang haram. Jangan lari dari topik, “artis berpakaian tebaik”. Bukan “artis berpakaian paling Islamik”. Jangan lari dari konteks, atau twist someone’s arguments out of context. :)

          0

          0
        • Dayang says:

          Samada “artis berpakaian terbaik” or “artis paling islamik” or ape kejadahnye pown, yg jelas kt sini hukum wanita mendedahkan rambot ape lg aurat pd tubuh badannya adalah HARROOOOMMMMMM… Clear cik serenity? atau i nk anta u pegi ngaji lg skali?? sedeyh la ko nih~!!

          0

          0
        • ermm says:

          ooo…ok2 i get it..what ur saying.. Wlaupun aku jgk tak suka tgk org mengangkat fesyen2 seperti di atas ni sebagai “fesyen terbaik”…tp aku boleh faham apa yg cik serenity maksudkan… Tapi kan, kalau fesyen islamik terbaik perlu dilabel “Fesyen Islamik Terbaik”, apakata kalau mcm fesyen kat atas ni dilabel sebagai “Fesyen Haram Tercantik” atau pun “Fesyen Cantik tapi Haram”…kan lebih adil camtu… Jgn lupa, wanita adalah fitnah terbesar dunia akhir zaman… Benda yg selalu nampak cantik dan menarik itu lah yg sering menarik kita kepada dosa…

          0

          0
        • geli says:

          cik dayang tudung ke tak tudung biar lah sendiri tanggung. Banyak komen u marah2 org tak pakai tudung. dia org bukan budak kecik. u really out of topic dont you.?

          0

          0
        • geli says:

          dayang kalau u alim skali pun tunjukkan lah komen2 yg elok2. ni tak mengata org tak bertudung dan macam2..mulut jahat.

          0

          0
        • aku la... says:

          x gune gak kalo betudung tp hati busuk, sume tuh kene ikhlas.. x perlu gune tudung tuk tunjuk diri tuh baik ke tidak ….. renung2kanla….. sekian

          0

          0
      • neelofuk says:

        Tu laa..nak fidaaaaaaa

        0

        0
    • Dayang says:

      MANA TUDUNG????

      0

      0
      • anti-hipokrit says:

        boleh tak ko xyah nak pura2 mane tudung… kalau ko baik sgt.. ko x masuk blog abg nara nih! terang2 gosip artis tuh! org nak berdakwah xde melaser mcm ko.. hipokrit!

        0

        0
      • sitiNur says:

        oit dayang! Ko ni sibuk tnye mane tudung2 ko tu pakai tudung ke?

        0

        0
    • minah jambu duk mengadap komputer 12jam jer says:

      Fida mana? Kenapa takda dlm list? pelik laaaa…. dgn abang Nara ni!!!

      0

      0
      • Dayang says:

        tu la psl, Fida mane bang nalla? xmasukkan kew?? xsabar nk kutuk nih.. LOL!

        0

        0
        • dayang butthurt says:

          kau butthurt ya dayang. kau marah kan orang kutuk retis kesayangan kau, si pida tu. ke kau ni pida berahim? lololol

          0

          0
        • Dayang says:

          wei butthurt! sedeyh la ko..mmg serious pawn wehh.. ajak mak ko masuk bilik la senggama minda same2! Serius sadis la ko! hak3

          0

          0
        • dayang butthurt says:

          bagi si dayang, pakai macam badut stail fida takpe, janji bertudung. lololol dia jenis orang yang butthurt sebab orang kritik fesyen artis. mana boleh kutuk/tegur artis deknon. busuk hati katanyer. lollllll

          0

          0
        • Dayang says:

          ade aku ckp aku suka fida ke? sgt choii ko nih

          0

          0
        • ~~~~~~ says:

          dayang ni…asyik kira dosa org x bertudung tp dr sendiri x terfikir dosa sendiri dgn bahasa yg kurang sopan dan mengaibkan..muhasabahla diri sblm menhukum org lain

          0

          0
        • Dayang says:

          Hukum mendedahkan aurat bg seorang wanita adalah HAROMMMMM~!!

          sekian tqvm~

          0

          0
        • zaman says:

          hukum membuka aurat adalah haram. hukum mengutuk orang adalah haram dan masuk list perbuatan yang mendapat dosa besar. kalu tak percaya,sila baca note pendidikan islam form [email protected] so korang yang dok mengutuk orang ni sila fikir2kan la yek

          0

          0
        • mrs. iqram dinzley says:

          ~~ko dayang macam bagus sgt…nmpak sgt ko hati busuk terang2 lagi nk kutuk si fida…dasar dayang senandung hatuihhh

          0

          0
        • Dayang says:

          dayang senandung hatuihh? hahahahha… i loikke~ btw i syg Fida ok..

          0

          0
        • dayangmmgbudus says:

          duhhh..poyo mcm sial si dayang..wei dayang ko ni sibuk pasal tudung …tp mulut ko tu tak reti nak betudung..ape gune pale jek betutup..tp mulut busuk mengalahkan loji taik..

          0

          0
        • Apa pun x bleh says:

          DAH LA DAYANG KO NAMPAK LOSEER SANGAT KT SINI..MANJANG JE KO NK MCM BEST2 LAU BG KOMEN. MMG F**K SNGAT SUME KOMEN KO TU !!!

          0

          0
    • sawariyya says:

      ceh Nara boikot Lisa konon
      ckap jelh dengki ngn Lisa sbb
      nak kwin ngn Yusry….haaaaaaaaaa

      0

      0
      • KK vogue says:

        abg nara.. ape kate abg nara letak post selebriti dengan pakaian pengantin terhangat….heheheh nak imbau gak artis2 yg kawen thn nieh…

        0

        0
        • ida kamariah says:

          kat atas tu baju paling aku suke tgk diana amir ngn nd…

          0

          0
        • misery says:

          lopa nampak padding bra warna hitam pun terhengat>tu dah terhangit dah. siti saleha, baju tu sarat sikit tuk dia. nora danish lak, kat bawah pinggang tu pelik skit bunga nye.. oh ya, rambut lopa kembang amat lah..nampak cacat amat ngan ketinggian dia yg katik tuh..

          0

          0
  2. Tang boikot lisa surihani tu yang tak leh blah tu..

    0

    0
  3. a says:

    tiz + that dress = fesyen terbaek ?? biar btull.. nmpk biase je..

    0

    0
    • Rayy says:

      klau muka cntik, pkai apa pon cntik. abg nara bkn tngok fsyen smata nie, tgk org gak nie. cba bygkn bju2 ni dpkai oleh artis yg xbrpa nk cun, msti xtcalon dlm nie pon.. bg pndpt aku, bju tiz biasa2 sja, n bju nora danish srat tp dsbbkn nora danish cun, so, trus nmpk cntik. ini cma pndpt smta2.. aku bkn pndai bab2 fesyen nie.

      0

      0
  4. hazamon says:

    neelofa seksi sgt…hadoii…biasalah budak baru nak femes n budak x matang..baru umo 22…orang kasi,pakai redah je pakai baju…x sensitif lgsung dah la org kelantan…isk3
    diana amir memang elegan n ayu…

    0

    0
  5. fazuri says:

    fazura the best..
    neelofa? seksi cam hampeh…tutup la sikit weh…

    0

    0
  6. lava says:

    NEELOFA macam orang tua makeup macam gini dengan rambut nye. tak make up cun giler

    0

    0
  7. seddeyyyhh says:

    FAZURA…..ALWAYS NO1 IN MY HEART !!!I HEART U DARLING….GOJES N ELEGEN ALWAYSSS

    0

    0
  8. mashi says:

    baju fazura tu paling cun! kalah baju kawin memey yg juta² tu.. hawhawhaw… anyway, btol ke ni fesyen terbaik 2011? abg nara tak cover habis ni… cer tengok balik event lain.. baju lisdawati tu cam tak layak je…

    0

    0
  9. ELAjb says:

    so nice baju k.fazura, bertambah cantik bile dia pakai pakaian mcm 2 & nora pun napak sgt cantik n comel..tak la macam fasha sendat yang asik nk berkemban saje..hehehe

    0

    0
  10. akulah says:

    er… ye ke yg tiz tu. dia ni kalo tang pesen mmg x kena je aku nengok

    0

    0
  11. KO ADE? TAK DE KAN says:

    Apesal Lisdawati punye rambut serabut mcm tak sikat je? kena hangin kuat ke haha!!! hairstylist mana ko amek tu?

    0

    0
  12. nan hado says:

    siti saleha n fazura cantik…
    awat MK @ izzah tkde… dia pn baju ms red carpet slalunyer cantik jer….

    0

    0
  13. iena says:

    nara nie..tak aci la….apesal pulak masukkan pic lizdawaty tu..neelofa..bkn cun pon…mana lisa surihani???? ziana zain??? mana erra fazira???? diaorng tu lagi hot taw…..

    0

    0
    • zianab says:

      ziana dan erra kertu sudah, tahap makcik2 sila ke tepi, hahahahah

      0

      0
    • iena says:

      makcik ke tak makcik ke…yang penting diaonrg la diva…siap yng bole challenge bakat mereka skang?? yang hado skang nie pon nak kejar glamer!!! yg penting mereka ttp sopan….seiring dgn bakat

      0

      0
  14. suka suki says:

    Fazura mcm barbie doll..cantik..
    Nora danish a.k.a Dhia sgtlah comel..
    Diana Amir – simple, sopan dan elegan..
    Neelofa..nmpak retro…mcm zmn2 Saloma
    Siti Saleha & Tiz- boleh laa..
    baju lisdawati tak layak digelar fesyen terbaik la…mcm ikan emas tak jadi dibawa belayar dah..

    0

    0
  15. milah says:

    ni fesyen terbaiklah, bkn sapa paling cantik..

    0

    0
  16. Chantek says:

    Antara ke7 pakaian di atas, aq cuma suka baju Fazura dn Diana Amir shj.. yg lain semua out !!

    Fazura – tak bertudung itu antara dia dgn Allah.. aku kata baju dia cantik sb nmpk sopan wlupun akan ada org berkata bertudung itu lbih baik.. tkpe, kita doakan dia akn mdpt hidayah slps ni.

    Diana Amir – sudah terang lagi bersuluh.. terbaik !!!

    0

    0
  17. kimmi says:

    Lisda?????!!! sori maksud aku baju berkilauan tu!!! ewww… sori Lisda…

    0

    0
  18. azie says:

    dlm byk2…sy nk ty 1 je..npe boikot lisa??hahaha

    0

    0
  19. qis says:

    suka tengok fazura yg memang cantik semulajadi……..

    0

    0
  20. awek selseme says:

    adeh…taste abg nara

    0

    0
  21. dewi25 says:

    Oh puhleezz..! Malaysian fashion industry needs Fashion Police! and Nara ‘s not qualified for that..these ones should also be in the other worst dress list! wakey wakey peeps!!!

    0

    0
    • tutti says:

      alah nara je pon yg review ni, no expectation pon.. sape die dlm bab fesyen2 ni.. lololol.. tp takleh nk salahkan nara gak.. sbb hmpir sume artist msia tak reti nk dress up.. not saying i can but derang name pon artist..

      0

      0
  22. Koon says:

    Boikot Lisa surihani?? Mengarut. That’s very biased. She deserves to be in the list. It’s not our problem any feud of yours with her. That’s lame.

    0

    0
    • alahai says:

      abg nara boikot bukan sebab hape… dia jeles la tu lisa nk kawen dgn yusry.. kan abg nara ni dulu duk suke bebenor dgn si lisa tu…

      btw, fazura sgt cantik :)

      0

      0
      • ermm says:

        LOL..yeker..patot la ea… Haizz abg nara ni agak2 la..dah berbini pon… Bersyukur la dgn apa yg kite ade..ntah2 yg kite ade tu, berganda2 lebih baik dr yg kita nak kan… apa lah sgt yg ada dgn kecantikan luaran, yg bakal dimamah usia… Akhirnya, hanya personaliti n akhlak yg baik yg menentukan kite ni cantik ke tak bang nara oii.. Lagi 15 tahun, xde org dah heran pasal nak kan Lisa… Hargailah isteri anda dan bimbingla dia jd yg terbaik…

        0

        0
        • duyai says:

          haha… dia gurau2 je tu boikot kot… ofkos la syg ke bini dia kot, kalo x, xkan nk dpt anak dah. :p

          0

          0
    • alahai says:

      abg nara boikot bukan sebab hape… dia jeles la tu lisa nk kawen dgn yusry.. kan abg nara ni dulu duk suke bebenor dgn si lisa tu… :p

      btw, fazura sgt cantik :)

      0

      0
  23. pemerhati says:

    alahai si dayang tuuu, igt kn baik sgt tye mana tudung.br jew nk puji..tp tgk bhsa nye mak aii xbole blah..xblajar sivik ker.ckp tu elok sikit ler.lau ko baik sgt xda nk kutuk org nyer.satu jari tunjuk kat org, empat jari lg tunjuk kat kita.lol.

    0

    0
  24. insanlemah says:

    tak usah lah bergaduh..kan masing2 dah besar..
    jalan terbaik adalah doa kan yang terbaik untuk mereka semua..
    kan lebih baik macam tu..
    tak perlu sampai mengeluarkan kata2 yang kurang menyenangkan..
    ini pendapat saya je..

    0

    0
  25. Lieya says:

    Tak perlu seksi untuk kelihatan cantik.

    0

    0
  26. TIARA ROSE says:

    TAKDER KER “PENGKOMEN PALING TERUK SEPANJANG TAHUN 2011″?? BIAR AKU UNDI!! DAYANG NO.1,NO.2 MINAH JAMBU 24JAM MENGADAP KOMPUTER”. NO.3,JEJARI KONTOT

    0

    0
  27. TaMaMa says:

    abng nara patah ati sbb lisa surihani akn berkahwin eh…tpi nvm isteri abng narakn ade =)

    0

    0
  28. joyah jozan says:

    Fesyen & trendy la tuh.. pakai sume ketat semacam jeq.. sok kain kapan lagi padat kat nonn kak noon oiii.. Time sihat baju cm tu la.. sok sakit masing2 serebeih je muka mintak simpati masyarakat…

    0

    0
  29. what the? says:

    kesian kau dayang, aku paham maksud kau tapi cubalah guna bahasa berhemah sikit,

    btw, semuanya pon ok .. kecuali tiz ngan lisda, mata nara ok ke tak? dua orang tu selekehla ..

    0

    0
  30. nak lisa surirumah!! says:

    abg nara masukkan la gamba lisa. x acila sbb abg nara sorang boikot abis ktorang gak kne. ktorang xde pon boikot lisa. hahahhaa

    0

    0
  31. WIZZA says:

    Dayang……. mmg Baek niat anda tp cara tu agak kasar. d tambahlg dengan penggunaan bahasa yg tidak sopan. camne kita nak tarik org agar dengar nasihat kita kalau bahasa yg d guna menyakitkan lg org tuu… bersopan apa salahnyee….

    0

    0
  32. izzy says:

    cntik gler diana amir!!! ;D

    0

    0
  33. sajaje says:

    scha al yahya mana?! padahal dia punya style paling cantik!

    0

    0
  34. fsfsfs says:

    nara ni bukan thu pn…….dia tengok yg cantik….yg tu dia kata fesyen cantik….adehhh..

    0

    0
  35. Reena says:

    Kalau Fazura tu aku setuju lah fesyen cantik tp neeloya tu apa kes? Tak nampak ke mende kat celah bedah tu?

    0

    0
  36. Kacak says:

    P.S: Fesyen Lisa Surihani masa FFM24 pun cantik gak tapi Abang Nara tengah boikot dia sekarang. Hahaha.

    LOL Epic

    Jangan risau Abang Nara. You are not alone. LOL

    0

    0
  37. simah hussin says:

    liena hangat liena hangat!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  38. student bandung says:

    diana amir FTW!!!

    0

    0
  39. Pemerhati says:

    Semoga TMJ memilih wanita dari kalangan yang baik-baik untuk dijadikan isterinya, bukan dari kalangan yang pernah buat kerja tak senonoh seperti berlakon filem lucah, kaki disko, dan sebagainya, ini kerana bakal isteri TMJ bakal menjadi Permaisuri Agong yang sudah semestinya haruslah dipilih dari wanita yang berakhlak mulia sesuai dengan TMJ yang datang dari noble family. Semoga Tuanku bertemu jodoh dengan perempuan solehah, Amin didoakan.

    0

    0
    • Orang Islam says:

      Tak payah nak cakap byk sgt.
      Awak tu pun bukannya baik sgt. Siapa saja jodoh kita Allah yg lebih Tahu. Tak payah nak jadi tuhan. Diri sendiri pun tak terjaga. Sibuk nak jaga org. Hati melayu memang selalu busuk, mulut pun busuk. Orang jahil je yg tak percayakan kuasa Allah. Pergi bukak balik Quran lagi bagus! Bodoh sombong!

      0

      0
  40. molli says:

    pakaian fazura memg cantik tp pkaian diana amir memg menenangkan mata….huuu

    0

    0
  41. CincaiKawKaw says:

    Diana amir paling ngetoppppp

    0

    0
  42. neko says:

    siapa bt gaun fazura tu ye?saje nak kepochii..

    0

    0
  43. Referee says:

    Sape kate pakai tudun wajib?? mane ade wajib…

    MENUTUP AURAT TU YG WAJIB~~

    Paham2 la ek….

    Bagi aku, secantik mane pn seorg muslimah tu, kalo x tutup aurat, mmg die da sia2kan kecantikan yg Allah s.w.t beri tu.

    Wallahualam….

    0

    0
  44. Referee says:

    Sape kate pakai tudung wajib?? mane ade wajib…

    MENUTUP AURAT TU YG WAJIB~~

    Paham2 la ek….

    Bagi aku, secantik mane pn seorg muslimah tu, kalo x tutup aurat, mmg die da sia2kan kecantikan yg Allah s.w.t beri tu.

    Wallahualam….

    0

    0
  45. Susan Caneer says:

    This might not be the best place to request this, but I’m trying to find a pest management provider in the pittsburgh area and have no way to find out who is the most effective. I discovered this business that is truly close to me and wished to see if any individual has any critiques on them. Beaver Pest Control Pros, 323 College Ave, Beaver, PA 15009 – (724) 506-8486

    0

    0
  46. This may not be the best place to ask this, but I’m searching for a pest management company in the pittsburgh region and have no way to find out who’s the most effective. I located this company which is really close to me and wanted to see if anyone has any reviews on them. Priority Pest Control, 524 Ross St, Pittsburgh, PA 15219 – (412) 346-6413

    0

    0
  47. I pay a quick visit everyday some blogs and blogs to read posts, however this blog presents quality based writing.

    0

    0
  48. This might not be the ideal place to request this, but I am trying to find a pest control provider within the pittsburgh region and have no method to find out who’s the very best. I located this company that is actually close to me and wanted to see if anybody has any critiques on them. Spectrum Pest Control, 3058 West Liberty Avenue, Dormont, PA 15216 – (412) 446-2802

    0

    0
  49. Batik madura says:

    This is such a superb source that you are offering and you provide it away for free of charge. I love seeing web sites which comprehend the importance of furnishing a top quality resource for absolutely free.

    0

    0
  50. E.J Castle says:

    I’m kinda new to the web and also needed to read up on 7 Fesyen Terbaik Selebriti Wanita Malaysia Sepanjang Tahun 2011 |. Considered this have ended up being an outstanding article very well written as well as helpful. I’ll definitely be heading back towards your website to go through much more articles simply because i loved that one..

    0

    0
  51. Web Design says:

    Hi there would you mind letting me know which hosting company you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good web hosting provider at a reasonable price? Kudos, I appreciate it!

    0

    0
  52. Un tout nouveau reseau social qui se nomme Mydnes est qui est gratuit[URL=http://www.mydnes.com/ – Rencontre[/URL – Le r?seau social qui vous relie ? des amis.

    0

    0
  53. Thank you for the information which will help with my college research paper… You helped me tremendously… Thank You

    0

    0
  54. I have to show my thanks to you just for rescuing me from this particular scenario. Right after looking through the world-wide-web and seeing basics which are not powerful, I figured my life was done. Being alive minus the solutions to the difficulties you’ve resolved by way of your good site is a serious case, and the kind that would have in a negative way affected my career if I had not encountered your web page. Your main mastery and kindness in taking care of almost everything was vital. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a point like this. It’s possible to now look ahead to my future. Thanks a lot very much for your skilled and results-oriented guide. I won’t be reluctant to endorse your web page to any person who will need guidance about this subject.

    0

    0
  55. Hello,I like to find out more about this subject. Thank you for publishing 7 Fesyen Terbaik Selebriti Wanita Malaysia Sepanjang Tahun 2011 |.

    0

    0