November 12th, 2012

Maaf agak lambat mengupdate gambar-gambar red carpet Anugerah Skrin 2012. Memang sengaja buat anda semua tertunggu-tunggu. Lagipun kehambaran Anugerah Skrin 2012 membuatkan Abang Nara terasa agak kurang bersemangat untuk berkongsi gambar-gambar di malam tersebut.

red carpet ask2012

Namun untuk tidak menghampakan anda yang pastinya teringin melihat keanggunan dan kekacakan selebriti Malaysia dengan pakaian bertemakan “Fairy Tale”, Abang Nara kongsikan juga untuk tatapan anda semua. Abang Nara paling suka pakaian Nora Danish sebagai Puteri Hang Li Po ketika menyampaikan hadiah. Sesuai sangat.

nora danish

Lagi 61 keping gambar sekitar red carpet ASK2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.


130 responses to “(63 GAMBAR)Karpet Merah Anugerah Skrin 2012 Part I”

  1. Nasrul Bkt Sokong Rosnah And Didie Alias says:

    saya sangat suker peragaan pakaian Kak Rosnah Mat Haris yang Ala2 ahli sihir dan Peragaan Pakaian Didie Alias 101 Dalmation……. Korang ni buter Fesyenlah…….. Paling Terbaeik adalah Pakaian Kak Didie Alias…… Best!!!

  2. miss wawa says:

    Kali ni tgk makeup & baju Nora Danish mcm tk berapa lawa la..kalau ND pakai mcm Cinderella atau Snow White lagi sesuai….sebab ND ni seorang yg Chomel:)

  3. sedih, pilu dan kecewa says:

    Ramai yg bg komen di ruangan ni. Thanks to all. Ada banyak yg membina dan ramai juga yg mengutuk. Semua adalah hak masing2. Tapi biarlah ikhlas dan dipraktikan. Jangan la pulak komen dan kutuk artis2 di blog tapi bila jumpa artis yg dikutuk tu, ‘hai sipolan, i minat sangat ngan u, boley amek gambar?’. Ramai dah jumpe yg macam ni. TALAM tajuk nye.. hehe… Pada yg memberi komen pasal fashion tu, faham2 kan lah konsep dan dalami dengan lebih terperinci apakah yg dimaksudkan dengan ‘fashion’. Subjektif tau. Pada yang memberi peringatan tentang hukum hakam Allah, syukur alhamdulillah, bersama kita mendoakan yg terbaik utk mereka2 yg mewarnai industri seni ni ye. Kalo nak ikutkan, kita yg menonton ni pun berdosa juga sebab memberi galakkan ke arah yg tidak baik… bersamalah kita harapkan yang terbaik dariNya ya. Pada yg tidak bersetuju dengan kebolehan Neelofa utk mengacara tu, bebawaklah bersabar. Semoga si pemilik kuasa yg memilih Neelofa utk menjadi salah seorg pengacara pd malam tuh akan membaca komen2 kita ini dan seterusnya akan mengambil langkah terbaik.
    p/s: jika ada tersalah dimana-mana, harap maafkan. :)
    Semoga yang terbaik utk kita semua k… :)

  4. Sedih dan Pilu says:

    Ramai yg bg komen di ruangan ni. Thanks to all. Ada banyak yg membina dan ramai juga yg mengutuk. Semua adalah hak masing2. Tapi biarlah ikhlas dan dipraktikan. Jangan la pulak komen dan kutuk artis2 di blog tapi bila jumpa artis yg dikutuk tu, ‘hai sipolan, i minat sangat ngan u, boley amek gambar?’. Ramai dah jumpe yg macam ni. TALAM tajuk nye.. hehe… Pada yg memberi komen pasal fashion tu, faham2 kan lah konsep dan dalami dengan lebih terperinci apakah yg dimaksudkan dengan ‘fashion’. Subjektif tau. Pada yang memberi peringatan tentang hukum hakam Allah, syukur alhamdulillah, bersama kita mendoakan yg terbaik utk mereka2 yg mewarnai industri seni ni ye. Kalo nak ikutkan, kita yg menonton ni pun berdosa juga sebab memberi galakkan ke arah yg tidak baik… bersamalah kita harapkan yang terbaik dariNya ya. Pada yg tidak bersetuju dengan kebolehan Neelofa utk mengacara tu, bebawaklah bersabar. Semoga si pemilik kuasa yg memilih Neelofa utk menjadi salah seorg pengacara pd malam tuh akan membaca komen2 kita ini dan seterusnya akan mengambil langkah terbaik.
    p/s: jika ada tersalah dimana-mana, harap maafkan. :)

  5. tanya says:

    Pelik aku tgk Lufya..Selendang tu saja nak buat fesyen ke atau saja nak eksyen.

Loading...