Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(61 GAMBAR)Artis Terkenal Di Majlis Pelancaran Koleksi Ratu Rekaan Ezuwan Ismail

Di petang hari ini apa kata kita layan gambar-gambar majlis pelancaran koleksi fesyen Ratu yang direka oleh Ezuwan Ismail. Koleksi ini dilancarkan pada 10 November lepas dalam sebuah majlis di Hotel Royal Chulan, oleh seniwati lakonan yang tidak asing lagi, Dato’ Dr. Sarimah Ahmad.

Photobucket
Photobucket
Antara yang turut memeriahkan majlis pada malam tersebut ialah duta Ratu iaitu Wilma Muhammad, serta artis-artis seperti Adibah Noor, Fouziah Ghous, Tasha Shila, Anzalna Nasir, Marsha Londoh, Julia Ziegler, Sharifah Sakinah dan selebriti Leuniey Natasha. Misha Omar dan Noryn Aziz turit membuat persembahan pada malam tersebut, manakala juruacara majlis ialah Irma Hasmie dan pengacara TV Al-Hijrah, Amin Idris.

Advertisement

Boleh dikatakan koleksi Ratu rekaan Ezuwan memang menarik kerana fesyennya yang sopan dan moden serta menarik. Fabrik yang digunakan pula ialah dari jenis sifon dan lycra dan dihiasi dengan batu-batu jemeki yang menyerlahkan lagi rekaannya.

Ratu by Ezuwan Ismail bakal dijual pada harga antara RM300 hingga RM350 sepasang di 15 lokasi terpilih seluruh negara yang terlibat dalam jualan khas koleksi tersebut. Untuk maklumat lanjut, sila ke Facebook Ratu. Kesemua gambar boleh anda lihat dengan membaca entri in sepenuhnya.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 Comments

  1. cikgu leha toncet

    November 21, 2012 at 12:58 am

    biasa2 je designer dia… mungkin mahal sebab designer label kot.. 300-350 ok la murah di kalangan “designer label”… tapi design dia biasa2 je la.. pilihan colour pun tak berapa menarik…certain2 design je nampak cantik… kalau nak banding ngan rizalman punya busana muslimah brand “puteh” tu lagi mahal.. harga paling murah rm2K tau.. tapi nampak mewah n cantik contoh baju jenama putih dalam iklan kosmetik “seri mawar” kot.. kolaburasi rizalman ngan owner kosmetik tu.. ezuwan ismail ni mungkin untuk mampu milik.. sebab designer letak la harga mahal skit dari yang jual kat PKNS…

    tapi baju raya yang rizalman design jual kat TESCO lagi murah 200-250 je harga dia.. warna n design pun cantik.. tapi kesian .. bila dah sampai kat rak tesco.. gantung camtu je… hahahah

  2. i am nikon

    November 20, 2012 at 11:22 pm

    baju Anzalna cantik..comel jer dia :)

  3. I am Yeppuda

    November 20, 2012 at 11:00 pm

    emm.. not bad
    But I preferred JOVIAN MANDAGIE ready to wear punya :D

  4. conan

    November 20, 2012 at 9:45 pm

    waaaaaaaa tasha shilla anzalna and marsha pakai baju sopan just tk molek dekat cutting. nampak seslim kerengga ler plakk. agak agak bile plak nak dpt nengok nabila huda and laga gagak malaysia pkai camni ekk

  5. kakak

    November 20, 2012 at 8:47 pm

    Ni la orang kata..bertudung tp bogel. Pakai tudung tp time jalan tu nampak semua bentuk. Semua nak tunjuk. Fesyen ini tak ikut syariat Islam. Nak tutup..tutup la betul2! Model tu pun ada hak bersuara kenapa ikutkan je! Geram plk aku tgk model2 mcm ni. Nanti aku sure la ramai bebudak muda turut serta dgn tema ‘tutup tp bogel’ ni. Pastu tonggek sana sini msk fb.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama