Written by AbangNara | November 7th, 2011

Oh, comelnya Diana Danielle memakai baju bergemerlapan emas. Meruntun jiwa ini dibuatnya. Jelas terserlah kesucian di wajah Diana Danielle. Sekali tengok macam budak form 5 pun ada jugak. Yang penting memang cute mute betul si Diana Danielle ini di pandangan mata Abang Nara.

gambar malam ask2011

Namun begitu di mata Abang Nara yang paling comel sudah tentulah wifey yang tercinta (ayat cover line). Layankan lagi 59 gambar sekitar malam Anugerah Skrin 2011 yang diambil oleh Redmummy dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar malam ask2011

gambar malam ask2011

gambar malam ask2011

gambar malam ask2011

gambar malam ask2011

gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011

gambar malam ask2011

gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011

gambar malam ask2011

gambar malam ask2011
gambar malam ask2011

gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011>
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011

gambar malam ask2011
gambar malam ask2011
gambar malam ask2011

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to (60 GAMBAR)Malam Anugerah Skrin 2011 Part IV

  1. tinkerbell says:

    as usual, kemban + ketat. full stop.

    0

    0
  2. cegampang says:

    Eh sape yang sebelah Khir Rahman tu eh? Macam muke Liyana Jasmay. Tapi rasenye bukan sebab rasenye dia tak pakai baju purple. Same la muke! Versi tua sikit la lalalala

    0

    0
    • Sehah says:

      sengal la ko ni..ko ingat artis bawak selai je ke baju…

      apa pun xboley dia ni…hahhaa

      ni liyana lattew…sekeping je

      0

      0
      • aha says:

        ko pun sama.. terang2 2 baju tu sama.. bukan dua baju berlainan..lighting jak yang bagi beza kaler baju tu.. hahaha

        0

        0
        • K says:

          Ko pun sama sengal.. Mane ade Sehah cakap liyana jasmay pakai baju berlainan kt gambar kt atas ni.. Kat gambar atas ni mmg baju sama.. Sah2 ko tak tengok entry sebelum ni.. Cer ko tgk yg part III.. Liana jasmay mmg ade pakai baju yg berlainan pun..

          0

          0
        • aha says:

          ko yg sengal.. yg dia ckp, entry di cni.. bukan entry yg lain.. klu dia dok ckp entry lain, behapaa dia nak komen d cni, bek dia komen d entry yg lain pakaiannya tuh.. ko p la layan part III sendrian..

          0

          0
      • cegampang says:

        HAHA baru misteri! Baru boleh masuk melodi!

        0

        0
  3. nurien sofea says:

    uikssssss

    0

    0
  4. KakLong says:

    Aku plak yg sesak nafas tgk baju dorg ni..ketat2 blaka..seksi toksah ckp laa…
    RCW buruk bebenor ngan rambut cmtu..

    0

    0
  5. msmifa says:

    nO kOmen… diana amir simpLe & styLe… yg laen tayang aurat bagai….huh…

    0

    0
  6. kak ziana, i love u. u tetap gojes. i loiike she much2 uols…:D

    0

    0
  7. Harraz Rifqi says:

    Fasa sanda x sah if x berkemban..huhu..Fida pulak macam baju tarian cina Singa2..Rozita cek wan rambot mak nyah.wakakakkaka.kila fairy asik wat stail mulot cengtu aje.cisss x tergoda pOng.nampak hodoh adalah.wakakakaka! :p

    0

    0
  8. faten says:

    canteknye diana amir.. :)

    0

    0
  9. […] Here : Beautiful Nara Tags: 2011, Anugerah, GAMBARMalam, Part, […]

    0

    0
  10. ufuk timur says:

    setelah aku melihat semua gambar2…kesimpulanya..memang DIANA DANIELLE lah juara…muka cun, baju cantik, potongan badan pon mengancam…just perfect..

    0

    0
    • Tak Minat Artis says:

      BLOM PERFECT LAGI… JAUH LA KALAU NAK PERFECT SEBAGAI WANITA MUSLIMAH…

      SIAN KAT ARTIS2 KITA, TAK CUKUP DUIT NAK BELI KAIN LEBIH…

      0

      0
  11. Norninani says:

    Kepada artis-artis perempuan yg memakai baju takde lengan, ada baiknya selepas ni pakai je la baju berlengan. Otot tangan anda tidak tone, tak cantik kalo pakai baju tanpa lengan. Ketiak anda pun tak bape lawa.

    0

    0
    • jas says:

      betul tu..aku tengok janggal sgt sheera iskandar pakai baju gitu badan berisi..lengan mcm body builder huhuhu..

      0

      0
  12. daya says:

    fuh!!!kalau press tanye>>>>’ramai mngatakn yg awak pakai trlalu seksi ye…so awak rase awak seksi x??? n as usual…mereka2 itu akan respon mcm ni smbil wat muka sgt trkejut>>>>owh…seksi???’I rase ape yg I pakai x seksi pun bg I n I just pakai ape yg I rase selesa…..n seksi ni bkn trletak pade pakaian je…kdg2 org yg pkai bju kurung pun boleh nmpk seksi jugak kn???(smbil tersengih2)….lg pun inilah diri I…I x nak hipokrit…just want to be myself(dgn penuh confident)…………huhu…selesa???selesa ke kalau dada yg terdedah dipndang, direnung, ditenung ramai org????x nk hipokrit n nk jadi dri sndiri????sbnrnye org yg bg jwpn mcm tu la yg sbnrnye hipokrit since mereka berpura2 tdak mmpedulikn hukum Allah SWT berkaitan dgn menutup aurat….bila ditnya >>>bila agaknye trbuka hati utk brtudung???mereka pasti mnjwb>>>>’buat mase ni hati msih belum trbuka…INSYAALLAH bila dberikn [email protected] satu ari nnt akan brtudung jugak'(jwpn stndard)…..brtudung itu adalah [email protected] sbg seorg hamba Allah….mengapa kta mampu memberi komitmen spnuhnye trhdap kerja di dunia….tetapi dgn senangnye mengabaikn tnggungjwb trhdap pencipta kta…..menuggu utk mndpt hidayah???rezeki melimpah ruah yg dimiliki di dunia bkn kah itu satu petunjuk yg Allah tetap mnyayangi hambaNya wpun trlalu byk dosa yg dilakukn???tetapi bila rezeki itu ditarik balik…takdir yg dpersalahkn…pelik kn???ingatan utk diri sndiri dan yg lain juga….

    0

    0
  13. little sunshine says:

    baju tutup semuaa tapi terlampau ketat sangat.

    0

    0
  14. aku says:

    eja paling sweetttt…..

    0

    0
  15. ada artis yg berpakaian mcm kain kapan pun ada..lilit2 aje…tinggal lagi kainnya bukan kaler putih lah….
    fesyen la sangat….hahaha :D

    0

    0
  16. Tak Minat Artis says:

    MUDAH-MUDAHAN YANG PAKAI KEMBAN TU TERLUCUT BAWAH…BIAR NAMPAK DUA BUTIR GUNUNG…

    0

    0
  17. UUI says:

    i suke baju scha n awal…yeahhhhh!!!

    0

    0
  18. Jejai says:

    Menyesal lak aku ceraikan Nora Danish~

    0

    0
  19. ada aku kesah says:

    well xdpt dinafikan sume mmg cun melecun meletop hnsem macho tebabooo sume. tp aq paling suke diana amir. lawa sgt die pakai camtu. sapa stuju ?????????????????????????????????????????

    0

    0
  20. uui says:

    i suka baju scha n awal jer…yeaahhh!

    0

    0
  21. cuma kebenaran says:

    gila hensem farid kamil..styl2 kasha tu..haha
    yg penting fasha n marsha nampak macm sundal do..dasar pelacur..

    0

    0
    • Mem says:

      yes..fahrin hensem siut..i love u abg yayin….hihihihi

      erra ok wat..nice, sleek and clean..

      fida- FAILED.EPIC FAILED.

      ape serabut beno rambut si ixara tuh..gebang semacam.xmatch dgn baju aku nengok.

      baju pompuan pakai baju biru tuh xmatch dgn umo nampaknye. same jgk la dgn pelakon si limah jongang..sheera kan? nampak tua n gemok cikit..

      0

      0
  22. Reena says:

    Comel la Diana Danielle..mekap & hair dia cantik. Tak overdo & tak selebet or trying too hard to look pretty cam fasha..btw baju fasha sgtlah buruk tang bawah tu.. serabut. Izara Aishah & Scha pun ok gak..baju Izara kemas..

    0

    0
  23. minah gebu says:

    alahai .. asal kau serabai sangat ak tgok sam oi ..

    0

    0
  24. kuman says:

    tz paling cun..

    0

    0
  25. Ecca najwa says:

    apa pun pasangn scha n awal jgk cool.. ^L^

    0

    0
  26. sidaracantikmanis says:

    bykj fesyen berkemban dn semua nya hampir sma jer..tgk pun dh tau sapa pereka designer….tak menariklah…

    0

    0
  27. ohni says:

    Pesai aku tengok semua rambut artis perempuan serabai ja. kemas la sikit, dah mcm kuntilanak da haaa!

    0

    0
  28. saje nak komen says:

    xberkenan betul den dgn baju fida ni. dgn dia pun dah jdi xberkenan dah..haihh~~ !!

    0

    0
  29. Dee says:

    Baju diana danielle seriously buruk gila…begitu juga dengan baju tiz zakiah

    0

    0
  30. lily says:

    seriously diana daniele tu cantek..

    0

    0
    • Cik Bunga says:

      stuju. diana daniel tu mmg cantik. klau korang prasan, muka dia macam plakon dari indonesia Rianti Cartwright tu.. tp diana amir lg cun sbb sopan je tgk n sdp mata memandang..

      0

      0
  31. mimi says:

    alaaaa…mostly baju xbrapa gempak la..

    0

    0
  32. lee says:

    Fida, itu namanya tutup kepala dan badan.. bukan tutup aurat yer! menyampah betul lah dgn hipokrit mcm ni…. sama jer dgn cousin dia… :P

    0

    0
  33. dayang says:

    Phewitttttttttttttttt….siti saleha…….im love it….muka natural beauty,cantik sgt2….

    0

    0
  34. muroza says:

    seperti biasa, lelaki semua menutup aurat. full mark aqasha, paling xkena shah jaszle. yg perempuan? baik telanjang la woii! full mark kat diana amir. fida, apa ko bondo ko pake tu? mcm mak santa je aku tengok. ho hoho

    0

    0
  35. che irfan nazri tengku ahmad says:

    sewa/ tempah baju beribu2, balik xmenang apa pun.
    Bijak…bijak…

    0

    0
  36. BLaCK MaMBa says:

    mmg la labuh tu cantik tpi dh trlampau labuh meleret2.. mcm ‘kain lap lantai’ je .. dah tu yg brambu2 .. mcm feather duster je wat lap abuk kt tgkap! wahaha..

    0

    0
  37. miss wawa says:

    isteri adi putra pregnant ke?

    0

    0
  38. leman says:

    ace ke tgok, tetek nelofa tu, xla besar sngat.. kantoi la pkai push up bra slame nih..
    bsuk je nmpak tetek die.

    0

    0
  39. leman says:

    woi, nape xkuar komen aku..????

    0

    0
  40. biasa je says:

    aduh artis msia kalo bab event ni bju mesti nk meleret berlabuci rimasss la cube la simple je cam DD so sweet xpelu pakai over. humm moron

    0

    0
  41. missy says:

    sweet je diana amir.. camni la baru betul.. bang nara rasenye dah boleh kot delete entri+gambar diana amir yg seksi dulu2 tu.. kesian dia dah berubah tp tetap dpt dosa tiap kali lelaki tgk gmba2 lame dia.. sekadar bg cadangan :)

    0

    0
  42. Eleazar says:

    pakaian marsha nmpk chic,simple but sesuai ngan event..:)

    0

    0
  43. raisin says:

    more photos of diana amir please. sedap mata memandang

    0

    0
  44. Aleen says:

    Artis2 otai very classy, tp artis2 baru neh.. kesian la hai… harap gaya jer… terdedah sana sini, makin ditegur di media makin menjadi2 x cukup kainnya… Alyah tu nak menjahanamkan nama sendiri ker? Fasha punya lengan mcm kayu balak nak pakai baju kemban mcm tu… cermin2 dulu …

    0

    0
  45. Ameera says:

    Nora danish, Ziana Zain & Diana Amir stunning! Yang lain biasa dan ada pakaian yang dikenakan nampak ‘cheap’ dan kurang persona…

    0

    0
  46. xx says:

    baju rizal n julia hana sama lerrrr….hihi

    0

    0
  47. maya says:

    suker baju diana amir! :)

    0

    0
  48. die hard fan kpop says:

    asal aku tengok fesyen lebih kurang sama je?
    tak kan designer semua sama kot?

    0

    0
  49. entahle says:

    kain leret leret kat barah tu elokle tutup mana mana kat atas yang tak tertutup.

    0

    0
  50. sara says:

    yg paling catik n pandai jage penampilan aq rase no 1:fasha sandha
    2:eja
    3:diana
    4:juliana evans
    5:nur fathia
    6:neelofa
    7:intan
    nk bagitau adi and her wife are so romantic..sukenyer

    0

    0
  51. aaa says:

    pic no9 tu sape ek?? zahida rafik ker?

    0

    0
  52. noli says:

    pakaian semua hampeh…. langsung tiada ciri islam.

    0

    0
  53. nyampahmak says:

    pada mata aku..yg pakai plg buruk sheera iskandar..cuba uolls tengok. buruk giler…

    0

    0
  54. mekyu says:

    artis pompuan yg pakai sleeveless sume lengan berlemak..gilo muntah…uweekkkss…work out la sikit kalo ak menunjuk benau…

    0

    0
  55. kak gayah says:

    aku pilih diana amir, aqasha and shahezy sam….memang sempoi dan rileks….killa fairy plak..apsal mulut ko tu..kene sengat tebuan ke?? huduh bebenor..

    0

    0
  56. puiii says:

    -lengan UMI AIDA mcm ahli gusti..muka pon pelik.
    -baju FIDA mcm balut mumia.nmpk lengan jgk..
    -tkluo sikit lemak kt ketiak SCHA.
    -rambut paling serabai, LISDAWATI.
    -muka INTAN LADYANA awat pelik. xmcm dlm tb.

    0

    0
  57. nony says:

    ape pun fesyen2 artis mlm tu kbykan nye mendedahkan aurat la..kalo artis2 yg bertudung kan,aku suka tgk irma hasmie..wajah dye berseri2 je..seri wuduk..~suke tgk diana amir dah brtudung..sweet je..aku x tgk org dari penampilan coz byk yg brselindung di sebalik imej yg bersih n sopan..aku tgk dari perwatakan peribadi..kita dpt tgk beza wajah2 org yg berseri2 coz of make up or coz of wuduk..so,jgn nilai org dari luaran..coz ia bisa memperdayakan..kpd artis2,semoga anda2 bisa mnjadi idola yg baik utk para peminat..jgn kejar dunia semata2..semoga kita di beri peluang utk jdi insan yg lebih baik..(words 4 my self too)…aminnnnnnnnn..

    0

    0
  58. shinju says:

    kali nie sdp jgk mte mmndngn la.. xde la bwh bkk, ats bkk. sume sapu lantai.. kikiki

    0

    0
  59. ROHSIA says:

    NAPE AKU TGK RAMBUT LISDAWATI CAM LUPA NAK SIKAT?

    0

    0
  60. mimimomo says:

    usung awek sane sini… watcam bini sendiri bilela diorang nak kawen…

    0

    0
  61. achik says:

    apapun neelofa n diana (farid kamil) yg tercantik..

    0

    0
  62. conan says:

    sesetengah tu aku tgok cam pontianak pun ada ngan rambut mengerbangnyer dan muka nyer he.he he …

    0

    0
  63. pwincez says:

    1. FIDA > Wow mkin kurang n jarang kain skrg….
    2. Tiz > plg simple n oling awsme mlm tu….
    3. lisdawati > mcm pkok krismas je kak oi…

    0

    0
  64. farida says:

    askm….diana Amir paling cantik & sangat sopannn….yang lain2 hampehhh!!!!

    0

    0