Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(6 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Abam Bocey Dan Isteri

Hari ini berlangsung majlis resepsi perkahwinan Abam dan isterinya Hidayah di Kampung Sungai Salak, Jalan Gombak, Kuala Lumpur. Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan dan Hidayah mengenakan sepasang busana songket warna merah.

Advertisement

Abam yang merupakan salah seorang pelawak kumpulan Bocey, 29, telah selamat bergelar suami Siti Nurhidayah Mohd Ali, 25, pada * Disember lepas.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

Antara tetamu yang hadir meraikan Abam ialah Datuk Rosyam Noor.

Kalau diperhatikan, wajah Abam dan isterinya hampir serupa, itu tanda berjodohan kata orang, kan? Semoga perkahwinan Abam dan Hidayah berkekalan hingga ke Jannah. – beautifulnara.com 

Kredit gambar: iphotoshoot2u

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. Anonymous

    January 22, 2018 at 8:31 am

    Macam bodoh je org bersanding guna spek itam ni.

    • Anonymous

      January 22, 2018 at 9:54 am

      betul. kalau pakai suit pun tak smart pakai spek itam. macam spoil. ni lagi la bersanding tema malay wedding, tapi pakai spek itam. tu belum lagi yang dah tak makan beradab. pi buat shell out plop. punahhhh

  2. Anonymous

    January 21, 2018 at 10:28 am

    Amin.

  3. annone

    January 21, 2018 at 7:51 am

    Ada lg pengantin pki spek itam?..ingatkan dah abis pikiran pki spek konon hensem.sebbek laki aku cukup hensem, bkn mentaliti pengantin pki spek hitam. Kok x, aku lari turun pelamin

    • Anonymous

      January 21, 2018 at 11:10 am

      Eh, suka hati dia la nak pakai spek hitam ke.. merah ke.. biru ke.. pakai duit laki ko ke?

    • lol everyone

      January 21, 2018 at 4:19 pm

      Spek hitam patut di ban dari di bawa atas pelamin..lol! Mcm pengantin dolu2..kengkonon best la pki benda alah tu..

  4. Anonymous

    January 21, 2018 at 1:14 am

    Neelofa bila lagi?!

  5. Anonymous

    January 21, 2018 at 1:09 am

    aku pening la topik ni tetiber masuk isu sajat pulak.

Loading...
To Top