Written by serenity | January 20th, 2018

Hari ini berlangsung majlis resepsi perkahwinan Abam dan isterinya Hidayah di Kampung Sungai Salak, Jalan Gombak, Kuala Lumpur. Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan dan Hidayah mengenakan sepasang busana songket warna merah.

Abam yang merupakan salah seorang pelawak kumpulan Bocey, 29, telah selamat bergelar suami Siti Nurhidayah Mohd Ali, 25, pada * Disember lepas.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Antara tetamu yang hadir meraikan Abam ialah Datuk Rosyam Noor.

Kalau diperhatikan, wajah Abam dan isterinya hampir serupa, itu tanda berjodohan kata orang, kan? Semoga perkahwinan Abam dan Hidayah berkekalan hingga ke Jannah. – beautifulnara.com 

Kredit gambar: iphotoshoot2u

27 responses to (6 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Abam Bocey Dan Isteri

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    semoga bahgia…cantek baju pengantin..

    5

    0
  2. N0 NAME says:

    Amboi …. Berseri merah menyala lagi !!!
    Apa pun semoga bahagia *_*

    3

    0
  3. Anonymous says:

    Macam mana tu malam pertama

    0

    9
  4. Anonymous says:

    Abam ni bagus, kawin jemput semua
    Tk mcm famous couple tu,
    Bila nk promote tengok atau beli produk bukan main ajak peminat
    Kenduri kawin sorok2…takut tak cukup belanja
    Padahal duit lagi byk dari abam
    Honeymoon bukan main show off.
    Dunia dunia

    8

    10
    • pemerhati says:

      Dia baru nikah la. Resepsi akan dibuat kemudian. Ayooo. Tak tau cerita jangan fitnah la. ishishish.

      12

      0
    • Anonymous says:

      Ahahhaa kannn.. dorang dah cakap resepsi bulan 3 atau bulan 4 sebab jadual dorang penuh. Kikiki malu ler tuuu..

      7

      0
    • Anonymous says:

      Tiada paksaan. Sajat serahkan isu jantina ke jawi. Tak kisah la x jemput org pun. Musim tengkujuh pun dah beransur pulih ko tak baca paper ke?

      0

      0
    • Seraya says:

      Artis2 Malaysia ni tak reti nak beli car seat kat anak ke? Dari yang pegi holiday mewah serata dunia, kepada yang segalanya ditaja dan cerita dari zaman jumpa, kawen dan jumpa Dr nak check up before beranak pun Astro siar semuanya tak letak anak dalam car seat bila travel. Ya aku kata Hampir semua. Yang aku nampak letak car seat Hanya Lisa n Yusry. Awat? Ada link ya education level n tahap awareness seseorang? Nampak macam ada kan!!! Geram aku menengoknya sebab korang tu artis, ada tanggungjawab sosial. Orang ikut.pengikut IG berlambak. Kaya, holiday London aja korang tu tapi anak bertenggek beriba atas orang dewasa, worst at the passenger seats. ( kereta mahal korang tu Ada airbag kat passenger seat kalau apa2 jadi kena muka budak tu dulu). Bukan seorang dua artis camni, berlambak. Holiday bukan mainnn boleh pegi satu family angkut mak n adik beradik lain jugak but car seat x leh beli. Rimas aku nengok.

      1

      2
    • anon says:

      kau nak sama kan retis hots dgn sendu mmg tak leh lah der
      retis hots dah tentu byk jadual yg telah d aturkan
      lagi lah tiba2 mengambil keputusan bertunang dan terus menikah ..byk benda perlu diambil kira dgn masa dan tugas …
      jadi tak perlulah nak perli2 …sbb mereka yg sorok2 nikah tu bukna nikah di sempadan thailand pun..

      3

      0
  5. Anonymous says:

    Biawak pun lg senang nak tentukan jantina drp malaun ni..jakim pun mcm jerat diri sendiri sbb panggil dia, pastu satu keje plk nak tentukan, padahal bole je serah pd pakar. Cukup bulan nanti kalau keputusannya memihak sajat, bayangkan apa akan jd kpd kepecayaan rakyat pd jakim..

    1

    2
  6. Anonymous says:

    aku pening la topik ni tetiber masuk isu sajat pulak.

    5

    0
  7. Anonymous says:

    Neelofa bila lagi?!

    0

    3
  8. annone says:

    Ada lg pengantin pki spek itam?..ingatkan dah abis pikiran pki spek konon hensem.sebbek laki aku cukup hensem, bkn mentaliti pengantin pki spek hitam. Kok x, aku lari turun pelamin

    1

    3
  9. Anonymous says:

    Amin.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Macam bodoh je org bersanding guna spek itam ni.

    2

    3
    • Anonymous says:

      betul. kalau pakai suit pun tak smart pakai spek itam. macam spoil. ni lagi la bersanding tema malay wedding, tapi pakai spek itam. tu belum lagi yang dah tak makan beradab. pi buat shell out plop. punahhhh

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Tahniah Rosyam Nor.pergi majlis siap baju melayu..yg lain serabai selekeh mcm nak pergi mancing je.Beg ahlong tu tinggal2 la kejap,seluar koyak tu pakaila dilain masa.baju t shirt tu pun dah londeh.bawak2la beli satu baju utk ke majlis.mcm kenduri kawin nie.

    0

    0

Leave a Comment

Optional