(6 GAMBAR)Pelamin Dibuka Dan Dilambakkan Seperti Sampah, Pengusaha Rasa Terhina

Trending

(6 GAMBAR)Pelamin Dibuka Dan Dilambakkan Seperti Sampah, Pengusaha Rasa Terhina

Seorang pengusaha dekorasi pelamin terkejut mendapati pelamin yang dipasangnya untuk satu majlis persandingan di Flat Senawang Jaya, Seremban, Negeri Sembilan, semalam telah dibuka dan dilambakkan di kawasan parkir.

Pelamin itu siap dipasang pada pagi Sabtu untuk majlis yang berlangsung pada Ahad. Pemilik pelamin itu, Andaman Uda Aqiqi mendakwa diminta untuk mengambil pelamin pada pukul 10.00 malam Ahad setelah selesai majlis persandingan.

Advertisement

Ketika dia sampai pada 9.00 malam, pelamin itu telah ditanggalkan dan diletakkan di kawasan letak kereta flat tersebut seperti sampah.

Screen Shot 2016-05-31 at 1.16.37 PM

Menurut beliau lagi, banyak barangan pelamin itu telah rosak setelah dibuat begitu. Berikut ialah gambar pelamin yang disusun dan dihias beliau untuk majlis itu.

13322108_1574546706171658_4442047609393953317_n

13332787_1574546786171650_2580965224185942057_n

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnhya.


Ini pula keadaan pelamin setelah dibuka dan dilambakkan di atas kawasan parkir kenderaan flat tersebut oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
2

7

6

Menurut sumber, pelamin ini dibuat sebegini oleh penyedia khemah yang tidak sabar-sabar membuka khemah walaupun telah berjanji dengan pendekorasi pelamin pada pukul 10.00 malam.

Uda Aqiqi yang merasa sedih dan terhina dengan kejadian itu  telah membuat satu laporan polis di Balai Polis Senawang. –amazingnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

4 Comments

  1. salamjumaat

    June 3, 2016 at 11:30 am

    minta maaf kalau salah…tak silap saya Allah tak makbulkan doa2 yang tak baik kepada org..
    org yg teraniya doakan yg baik2 je..Insya Allah org tu yg menganiaya akan dapat balasan nye nanti..

  2. Anonymous

    June 3, 2016 at 10:57 am

    hello admin… aku family pengantin.. skg kau buat viral benda ni.. family ak org terania tau.. aku 1family doa kau bala menimpa family kau plk… xtau ujg pangkal main viral.. n kau dah bkk aib uda aqiqi sndri lps ape yg kau buat.. kau paham?? aku doa kan doa2 org terania mcm kami ni makbul semoga bala menimpa kau pulak admin…

    • Anonymous

      June 3, 2016 at 3:03 pm

      ko gan uda ok x? ape jad sbnar?uda ni dr dlu mulut mmg poke..ponden xseda diri..dlu penah wat mulut puaka depan2 org..malukan kawan sdri depan org ramai..pastu dah la org tu buat baik kt die tp tak seda diri..pastu sebar cite psal kwan die ni kt org lain..pdahal die yg puaka ya rabi..setraf azwan ali..

  3. Anonymous

    June 3, 2016 at 7:58 am

    dulu buat org..mengata org…org terasa terluke or teraniaya ni mulut nye masin…skg Allah duga kau mcm ni plak uda…len kali jaga ati perasaan sesama manusia ye..