Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(6 GAMBAR)Lisa Surihani Makin Berseri

Lisa Surihani makin berseri-seri menjelang perkahwinannya dengan Yusry KRU. Sekurang-kurangnya kami berpendapat begitu setelah melihat gambar Lisa di program My Success Story : Dialog with Lisa Surihani yang dianjurkan baru-baru ini di mana Lisa dikatakan bercerita tentang kejayaannya dalam karier. Lisa juga khabarnya sedang menjalani penggambaran filem Ular, di mana dia berlakon di samping bakal suaminya itu, yang kali terakhir berlakon dalam filem Cicakman.

lisa ysury

Advertisement

Yusry dikatakan berlakon dalam filem tersebut bukan kerana ingin berlakon dengan bakal isterinya, cuma dia berminat dengan watak dan skrip filem Ular arahan Jason Chong itu. Lagi 5 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar DZMS Events and Entertainment.

lisa ysury

lisa ysury

lisa ysury

Advertisement

lisa ysury

lisa ysury

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 Comments

  1. watever

    January 27, 2012 at 3:32 pm

    GAMBAT LAMER LAA NI..BEFORE LISA NGAN YUSRY PICTURE NI DAH ADER..LAGIPUN MUKE LISA MEMANG FLAWLESS..ABG NARA NI XDE MODAL DAH NI..

  2. Baby

    January 19, 2012 at 12:11 pm

    YUSRY IS ONE DAMN LUCKY MAN.

  3. beLLa

    January 19, 2012 at 11:24 am

    eh jap2. lisa tulis right-hand ke left-hand??

  4. MieraLiyanaKetiakItamBerbulu

    January 19, 2012 at 4:15 am

    X minat Lisa. Jumper aritu dh. Kekwat. Speaking lagi. Nyampah aku tgk. Nk syum pun x nak.

    • ermm

      January 19, 2012 at 10:30 pm

      standard artis.. hipokrit..hanya buat2 innocent n sopan n sweet bagai utk raih hati peminat..bila dah rasa on top n dah kukuh ngan fan base yg besar, terus lupe nak jadi hipokrit n menampakkan belang.. Buat lelaki2 yg suka makan buah berangan, sodar2 lah diri tu tak ada lamborghini usah teringin nak kan urban girls camni..kahkah.. Balik2 gadis2 “biasa” jugak yg nak korang pun.. :))

Loading...
To Top