Written by serenity | January 18th, 2012

Lisa Surihani makin berseri-seri menjelang perkahwinannya dengan Yusry KRU. Sekurang-kurangnya kami berpendapat begitu setelah melihat gambar Lisa di program My Success Story : Dialog with Lisa Surihani yang dianjurkan baru-baru ini di mana Lisa dikatakan bercerita tentang kejayaannya dalam karier. Lisa juga khabarnya sedang menjalani penggambaran filem Ular, di mana dia berlakon di samping bakal suaminya itu, yang kali terakhir berlakon dalam filem Cicakman.

lisa ysury

Yusry dikatakan berlakon dalam filem tersebut bukan kerana ingin berlakon dengan bakal isterinya, cuma dia berminat dengan watak dan skrip filem Ular arahan Jason Chong itu. Lagi 5 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar DZMS Events and Entertainment.

lisa ysury

lisa ysury

lisa ysury

lisa ysury

lisa ysury

65 responses to (6 GAMBAR)Lisa Surihani Makin Berseri

  1. watever says:

    GAMBAT LAMER LAA NI..BEFORE LISA NGAN YUSRY PICTURE NI DAH ADER..LAGIPUN MUKE LISA MEMANG FLAWLESS..ABG NARA NI XDE MODAL DAH NI..

  2. Baby says:

    YUSRY IS ONE DAMN LUCKY MAN.

  3. beLLa says:

    eh jap2. lisa tulis right-hand ke left-hand??

  4. MieraLiyanaKetiakItamBerbulu says:

    X minat Lisa. Jumper aritu dh. Kekwat. Speaking lagi. Nyampah aku tgk. Nk syum pun x nak.

    • ermm says:

      standard artis.. hipokrit..hanya buat2 innocent n sopan n sweet bagai utk raih hati peminat..bila dah rasa on top n dah kukuh ngan fan base yg besar, terus lupe nak jadi hipokrit n menampakkan belang.. Buat lelaki2 yg suka makan buah berangan, sodar2 lah diri tu tak ada lamborghini usah teringin nak kan urban girls camni..kahkah.. Balik2 gadis2 “biasa” jugak yg nak korang pun.. :))