Written by AbangNara | August 2nd, 2013

Pantas sungguh masa berlalu. Pejam celik sudah hampir 1 tahun 8 bulan usia anak sulung Along Cham (Raja Lawak) dan Zila AF4. Diberi nama Ahmad Danial, kehadiran si comel ini ternyata melengkapkan kehidupan mereka sekeluarga. Memang terserlah kebahagiaan.

along cham

Mereka bertiga telah hadir ketika pra tonton filem terbaru lakonan Along iaitu Adnan Sempit 3. Semoga dengan kehadiran si comel ini akan memurahkan lagi rezeki Along sekeluarga. 5 lagi gambar terbaru mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

along cham

P.S: GLA Complex daripada Shaklee memang sedang hangat di pasaran. Pelbagai kebaikan untuk mereka yang mengamalkannya. Cubalah hari ini. Kalau ada perkara yang ingin diketahui dengan lebih mendalam, sila LIKE Facebook Doktor Vitamin Anda dan tanyakan kepada mereka yang pakar di sana.


along cham
along cham
along cham
along cham
along cham

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to (6 GAMBAR)Keluarga Bahagia Along Cham

  1. Anonymous says:

    Saya suka pasangan ini. Saya doakan mereka bahagia sehingga ke akhir hayat. Semoga masing-masing saling membahagiakan satu sama lain.

  2. j says:

    isk3….cepat sgt nk melalak..kan lalola 2 da explen.die ckp entry mule2 2 die nmpk nara tulis 8bulan,so mmg die xslh la,die da tlong nara utk btulkn yg nara da silap tulis pun.xkn la lalola 2 nk bt2 cter lak kn.ha 2 pak cik inspektor pn da ckp,mse bce memule pn die nmpk nara tulis 8bln je..so die mmg x slh pun.xfhm aku,cpt sgt nk slahkan org.org da explen btui2 pun msih jugak nk slhkan..haisshh…

    p/s : cube blajar utk mnerima…..huhu

  3. Anonymous says:

    Yg komen kat cni sume bongok, dr ats smpi bwh komen duk gduh umur ank along… 1st time aku jumpe pengomen bodoh tegar kat blog…. kat cni sume ngok sbb dr ats smpi bwh komen duk gduh umor ank along…

  4. comel je anak along cham..

  5. Anonymous says:

    tah pape la korg ni..setahun 8 bulan pon jadi issue.kalo nara tu slh tulis ke ape pon ape yg big issue nye smpai xpuas hati n gado2 ni..

  6. Anonymous says:

    Punye la aku ingat ada issue apa sampai komen byk. Skali bederet komen pasal umur. Kahkahkah

  7. SAYER.... says:

    pepun……….zila pun comey..da cerah plak zila nih bile dda lame x nengok…:)