(6 GAMBAR)Zahnita Wilson Kini Hamil

Hiburan

(6 GAMBAR)Zahnita Wilson Kini Hamil

Lama sungguh tidak mendengar cerita mengenai Zahnita Wilson. Rasanya memang sudah lama Zahnita tidak keluar di mana-mana majalah atau suratkhabar. Tup-tup semalam Abang Nara mendapat sepucuk email yang berkongsi gambar-gambar terbaru Zahnita.

zahnita wilson

Advertisement

Rupa-rupanya Zahnita Wilson kini sedang hamil. Berdasarkan pemerhatian Abang Nara menerusi gambar di bawah, kandungan Zahnita macam dah 6 bulan ke atas. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Zahnita dan suami atas berita gembira ini. Pasti tak sabar untuk menanti kedatangan seorang lagi orang baru dalam keluarga mereka.

zahnita wilson mengandung

4 lagi gambar Zahnita Wilson hamil dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Shaker Hanafi(012-2304752).

P.S: Spangles, si kucing juling yang comel.

Advertisement

zahnita wilson hamil

zahnita hamil

zahnita wilson

zahnita

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

29 Comments

  1. mellor

    September 25, 2012 at 1:24 am

    baju diaa… terjojol sana sinii.
    terbojol bijik mata aku nengoknya. hukhuk

  2. Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ?

    September 24, 2012 at 6:12 pm

    manja nye diaaa pelok anak dia yg maseh kt dlm perot tuuuu gambar yg 2nd tu……..dia ni cantek cute lagiiiiiii semoga selamat melahir kn baby…

  3. Vanidah Imran Tegaskan Tiada Talak Yang 'Jatuh'

    September 24, 2012 at 4:01 pm

    ini memang kena dgn tok ti

  4. rita rudini janda selekeh

    September 24, 2012 at 2:19 pm

    baik telanjang terus lagi bagus…

  5. ahkak puaka

    September 24, 2012 at 1:49 pm

    ZAHNITA!!! KO CANTIK OK. MUKA KO ALA2 MIRANDA KERR VERSI MELEIS. AKU SUKE!!!

Loading...