(6 GAMBAR)Zahnita Wilson Kini Hamil

Hiburan

(6 GAMBAR)Zahnita Wilson Kini Hamil

Lama sungguh tidak mendengar cerita mengenai Zahnita Wilson. Rasanya memang sudah lama Zahnita tidak keluar di mana-mana majalah atau suratkhabar. Tup-tup semalam Abang Nara mendapat sepucuk email yang berkongsi gambar-gambar terbaru Zahnita.

zahnita wilson

Advertisement

Rupa-rupanya Zahnita Wilson kini sedang hamil. Berdasarkan pemerhatian Abang Nara menerusi gambar di bawah, kandungan Zahnita macam dah 6 bulan ke atas. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Zahnita dan suami atas berita gembira ini. Pasti tak sabar untuk menanti kedatangan seorang lagi orang baru dalam keluarga mereka.

zahnita wilson mengandung

4 lagi gambar Zahnita Wilson hamil dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Shaker Hanafi(012-2304752).

P.S: Spangles, si kucing juling yang comel.

zahnita wilson hamil

zahnita hamil

zahnita wilson

zahnita

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

29 Comments

  1. murni

    September 24, 2012 at 1:18 pm

    Hmm..k. Sy teka anak lelaki.

  2. cik ta,janda meletopsssss....

    September 24, 2012 at 1:12 pm

    pehhhhhhhhhhhhhhhh..terkezut cik ta tgk…
    pkai kain batik kat umah lg bagOs la..
    pkai la dress yg lOnggar sket..
    aduiiiiii………spOrting hubby dia kan…

  3. Anonymous

    September 24, 2012 at 1:02 pm

    kan dh kluar artikel dlm surat khabar aritu yg ibu hamil yg memakai pakaian ketat2 akan ade effect pada baby yg boleh memudaratkan…adoiiii zahnita, jgn pakai ketat2 lg yer…sian kt baby~

    • Anonymous

      September 24, 2012 at 1:14 pm

      tersepit budak tu kat dlm…kot ye pn mak nk seksi,jgn la anak yg terseksa..

  4. takeiteasy

    September 24, 2012 at 12:49 pm

    waaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddduuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh teeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkknnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ngandung pakai baju mcm ni ……….pakai la bju yg sopan skit YA Allah Ya Tuhanku malu la sikit….bukan cantik pn tunjuk perut besar tu
    muka je cantik tapi pakaian mcm ni haaaaaaaruuuuuu benor ishhhh ishhh ishhhhhh
    kalu aku suami dia aku confirm malu tengok bini aku pose pakai baju macam tuuu
    suami dia x rasa malu keeee yekkk???????
    herrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn ada gak suami macam ni dalam dunia ni naaaaa

  5. Kuntum

    September 24, 2012 at 11:38 am

    Bawa2 la mengucap dengan pakaian yang mengaibkan…

Loading...