April 7th, 2014

Serius rasa nak nangis dan sangat terharu melihat kebahagiaan yang dikecapi oleh Ashraf Muslim dan isteri-isterinya. Seringkali kalau bercerita mengenai poligami, selalu keluar cerita tak seronok je. Namun nampak gayanya Ashraf Muslim berjaya menunjukkan poligami dengan adil mampu memberikan kebahagiaan buat semua pihak yang terlibat.

wan sakinah

Lihatlah betapa lebarnya senyuman mereka sekeluarga. Abang Nara terharu sangat-sangat melihat Dayana mendukung anak madunya, Wan Sakinah. Pasti Dayana pun turut sama teruja dengan kehadiran si comel ini. Nampak jelas kemesraan dan betapa rapatnya hubungan mereka sekeluarga.

wan sakinah

Abang Nara yakin Dayana turut sama akan sibuk membantu menjaga dan menguruskan anak madunya ketika Wan Sakinah berpantang. Untung si anak mendapat 2 orang ibu yang penyayang dan baik hati. Semoga kebahagiaan ini terus menjadi milik mereka. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
wan sakinahP.S: Serius cantik sangat-sangat “pastel jubah dress” daripada DalzButtonCraft nie. Lagi terbaik sebab boleh “custommade” ikut kemahuan anda. Tak adalah terlebih longgar atau terlebih ketat nanti. Yang penting, kualiti memang terjamin kerana DalzButtonCraft memang terkenal dengan kualiti produk mereka. Tak percaya? LIKE Facebook DalzButtonCraft atau layari www.dalzbuttoncraft.blogspot.com untuk informasi lanjut.

wan sakinah
wan sakinah
wan sakinah
wan sakinah


Comments are closed.

Loading...