Written by AbangNara | August 15th, 2012

Ah. Comel gila gambar-gambar Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K ketika berada di Tanah Suci. Mereka berdua telah pun selamat mengerjakan umrah sebelum tibanya Aidilfitri. Pasangan suami isteri ini nampak sangat romantik dan bahagia sekali. Pasti ada yang jeles dengan keceriaan yang terpancar di wajah mereka.

siti umrah

Semoga segala doa Siti di Tanah Suci akan ditunaikan oleh Allah lagi-lagi di bulan Ramadhan yang mulia ini. 5 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti umrah
siti umrah
siti umrah
siti umrah
siti umrah

91 responses to (6 GAMBAR)Siti Nurhaliza Dan Datuk K Tunaikan Umrah Sebelum Hari Raya

  1. […] Ah. Comel gila gambar-gambar Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K ketika berada di Tanah Suci. Mereka berdua telah pun selamat mengerjakan umrah sebelum tibanya Aidilfitri. Pasangan suami isteri ini nampak sangat romantik dan bahagia sekali. Pasti ada yang jeles dengan … Continue reading → […]

    0

    0
  2. anakayam says:

    aku pertama….

    0

    0
    • hijabis says:

      Okayyy. Ahad ni kau boleh dapat duit raya ye.

      0

      0
      • anakayam says:

        yayyy anak ayam pun dpt duit raya….xth nk beli pe nati…biasanya mkn nasik org yg membazir & tak abes mase berbuka….raya nih nk beli jagung la kalau dpt duit raya…..kahkahkah

        0

        0
  3. xeph says:

    Syukur Alhamdulillah. Ambil berkat bulan Ramadhan yang mulia ni.

    0

    0
  4. miraamira says:

    moga lepas kembali dari umrah ni CT dapat tutup aurat sepenuhnya……….

    0

    0
  5. naja says:

    waa .. datuk ct dok kat hotel hilton … jam besar kat mekah …

    0

    0
  6. Guest says:

    ok. yg nie la name nye natural beauty. lagi ok kot dr pkai mekap tu.
    apepun. moga mendapat hidayah dr Allah untk bertudung sepenuhnya di kala bulan ramadhan semakin berakhir. Amin.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    setiap tahun dia pergi umrah.Alhamdulillah….
    moga kunjungan kali ni akan benar2 buka kan hati dia tuk berhijab sepenuhnya….

    0

    0
  8. orang tu tak kena,orang ni xkena...kau tu betul sangat???? says:

    ramai betul yang komen negatif walaupun orang dah buat benda yang baik….. otak apa tah??? tolongggglah jadi manusia berakal sikit… kalau korang pegi mekah pun mesti la nk bergambar2,ni mengata pergi SHOPPING pulak!!! nk jual SIMPLYSITI la,,itu ini la…semua tak betul… kau tu sempurna sangat???? bawak2 lah insaf tengok diri…jangan jadi DIVA kat internet ja…balance’kan la hidup tu…..k.. :)

    0

    0
  9. anon says:

    dato siti dikelilingi bidadara..umpama di syurga..hahahaha

    Dear Dato, kalau dato bace ni… sungguh manis, ayu sekali dato bertelekung bertutup penuh.. lebih manis lagi kiranya dato dapat berpenampilan begitu sekembalinya dato dr mekah. saya doakan semoga dato terbuka hati bertudung labuh kelak. amin..
    berhentilah daripada kerjaya dato dan usahakan perniagaan halal sahaja. rezeki daripada menyanyi itu dikhuatiri terdapat unsur gharar. *saya tidak berani mengeluarkan hukum namun kite semua sedia maklum tentang suara adalah aurat wanita.
    i adore u dato. dari dulu sampai sekarang. i just want u to be happy in this world and afterlife. wslm.

    0

    0
  10. Siti says:

    Yg penting kening tetap cantas n susun ye tok….

    0

    0
  11. abang says:

    muka siti nampak tegang dan cantik..lebih cantik dari dulu…, guna collagen ke? sebab tembam semacam…

    0

    0
  12. Sitikusmati says:

    Cantiknya kulit CT. Ada gambar dia dgn dua orang perempuan kat sebelah tu siapa, eh? Muka mcm orang Korea hehe.

    0

    0
  13. nellya says:

    tak payahlah nak kutuk2 org,,, die boleh gak jejak kaki ke tanah suci… mereka2 yang mengutuk tu dah smpai ke? yang adoo… kalau yg dah sampai tak de ambik gambar ke? taip lah elok2 skit…. berdoa jelah semoga kite pun dapat jejak kaki ke sana… insyaAllahh…

    0

    0
  14. mizz says:

    dah nmpk benda baik nak ngutuk gak…kot klu dia bergmbo kat shoping mall ke..kendong beg beli belah ke…melompat kat padang pasir ke…xpe gak nak kutuk…otak sushi king betul!…pndang positiflah weh…atleast not atlast niat dia pegi sana pun dah cukup baik…koorg ada kesempatan ke..klu ada pun xkanlahhh abg nara nak post gambo koorg kat cni kan…well stp hal yg brlaku ada hikmahnya kan…mgkn Tuhan nak uji dia dgn apa yg dia perolehi skgni even dia nak bertudung penuh or tidak kita doakan yg terbaik jelah…doa utk diri kita pun x abis makbul lagi kan…so pikirlah…kot nyampah sgt jgn tgk weh…dapat dosa je…

    0

    0
  15. liana says:

    pakai tudung ke x sama je..dia biasa pakai topi kecil & kadang2 pakai serkup tu dah tiru orang yahudi………harap ct cepat sedar…

    0

    0
  16. sinchan says:

    org yg mengata ni sebenarnya xpena p kat sana cm dato CT.. hee ”,
    cba la tukar ayt 2 jd cmni..”alhamdulillah..ada rezerki nk p sana jg cm dato CT”..

    0

    0
  17. rubiey07 says:

    comel lak ct tnpa mekap….

    0

    0
  18. raya oii raya says:

    alaaahaiii p umrah pon nk bg tau semua org ke???hoho.,,,

    0

    0
    • aimi says:

      Kan? Apelah siti ni. Pergi umrah pun nak buat press conference besar-besaran bagitau semua media satu malaysia yang dia nak buat umrah. Alahaiiiiiiii.

      0

      0
  19. yatz says:

    gi umrah berpuluh kali tapi pakai mekap 10 inci dengan cap or bunga2an kat pala jer pun tak guna :P gi haji lom insaf lagi ni kan pulak gi umrah ..pffftttt!

    0

    0
  20. Dian says:

    pelik bin hairan. Dah tiap tahun ms bulan ramadan pergi menunaikan umrah namun masih juga belum bertudung seperti yg seharusnya dan sepatutnya. kenapa tdk mlihat artis2 lain… spt wardina, Sheila rusly, Irma Hasmie etc. sebagai contoh. Masa pergi buat umrah tu… alangkah baiknya wajah tu asli jgn dimekapkan wlpun cuma foundation atau bedak sekalipun. Biar muka tu suci bersih… spt tempat itu yg bersih. Jangan cuma fikir tiap tahun dpt pergi umrah lalu semunya selamat dah…. Fikir-fikirlah ct

    0

    0
  21. Fed Up says:

    penat la cerita si bebal ni, balik Malaysia nanti semua jarang..semua melayang…semua tegang..

    0

    0
  22. hamba Allah says:

    doakan saje yg terbaek supaya cepat berubah…jgn maki n ckp yg bukn2 pd seseorang itu….jgn terlalu beri tanggapan buruk….andaikata org itu mmg benar2 mahu berubah dan sudh ditanamkn niat murni itu disaat anda tgk gmbr n maki yg bukn2, ditakdirkn pula org itu meninggal dunia….sempatkah anda meminta maaf disaat org itu sudh tidak benyawa?mahukah anda tanggung dosa itu?fikir2knlah…

    0

    0
  23. stella says:

    mlay ni suka sgt buruk sangka . . Sott !! Tk boleh tgk org snang . . Hati bnyk busuk !

    0

    0
  24. ad_alya says:

    amboii…makin nipis pulak kening dia.

    0

    0
  25. antidatukK says:

    cam ayah dan anak…heheheheheh..kurang pahala pose aku..

    0

    0
  26. lalalala la says:

    pe bodoh la orng2 kat atas…ko nmpak ke die pegang beg plastic shopping???? orng beribadat pon ko nak hina..memang hidup ko ni penuh ngan kehinaan la gaknye…sadis….

    0

    0
  27. Mak Enon says:

    Comel nyeee tok ti ni. tok k pun comel jugek. muahahaha

    0

    0
  28. insaf sekejap je pun says:

    kena doakan utk tok k sekali..moga2 terbuka hati tok k untuk membenarkan n menggalakkan tok ti berhijab…amiiinnnn…

    0

    0
  29. nini says:

    Bilik yang Siti n Dato K duduk tu paling kurang satu malam RM20,000. Tu bangunan jam menara , siap ada shopping complexs kat dalam tu…itulah bangunan paling mewah dan paling dekat dengan masjidil haram…nampak kaabah lagi dari bilik siti…alhamdulillah Siti mampu dok kat hotel mahal tu. Kita orang dulu mampu makan kat restoran felda kat situ je…casnya pun boleh tahan mahal…standard restoran hotel….hmmm sampai sekarang terindu2 lagi kat Mekah walaupun dah setahun berlalu….

    0

    0
  30. sue says:

    berharap sgt dpt g umrah n haji sekali pun jadi la…kenangan tu mest x leh lupa sampai bila2kan…tp x mampu……hmmm…dato’ siti blik pakai tudung litup ye…selamat ari raye….nant sponser sy g umrah pulak ek…x pun warga tua yg x mampu ker..anak2 yatim ker…

    0

    0
  31. blog web says:

    Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now.

    0

    0
  32. guujjk says:

    1) ko xpkai tdung even dh beribu kali g umrah
    2) ko umpama mpermainkn agama kjap pkai jp x tdg tu
    3) kening ko becukur
    4) x perlula belagak g umrah mesti nk publish kt [email protected] mne2.
    5) xyh bjnji lps ni dgn pminat yg ko nk btudung.penipu.haktuih!!
    6) karier ko byk yg buat kerja haram. mjual suara sbb tu ko xde rezki mengandung.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    pergi umrah tu atas jemputan tuhan woii. macam menghina jemputan tuhan je kau orang ni bercakap. saham akhirat dah banyak sangat ke ape. doakan yang elok elok sudah la. mungkin niat dia nak tanam minat & semangat kita untuk ke sana.
    kau orang salah erti pulak. nampak sangat tak pernah pegi tanah haram tu kaann. i am neither a fan nor a hater.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    siti sgt comel bila pakai tudung penuh

    0

    0
  35. Noni says:

    Mmm..alhamdulillah jika umrah dan solat di masjidil haram…
    Jika di hotel 5bintang sama saje bersolat di mesia..jika benar bersolat di masjidil haram…insyaallah dgn izin allah keinsafan akan dtg. ?

    0

    0
  36. Darlene says:

    Hello colleagues, its fantastic paragraph on the topic of tutoringand entirely explained, keep
    it up all the time.

    0

    0
  37. Ethan says:

    I’m not that much of a online reader to be honest but
    your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Many thanks

    0

    0
  38. I’ve been surfing online greater than three hours nowadays, yet I never found any fascinating article like yours. It is pretty value sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content material as you did, the net might be a lot more helpful than ever before.

    0

    0
  39. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site. It’s simple, yet effective.
    A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say that you’ve done a
    amazing job with this. In addition, the blog loads very fast for me
    on Firefox. Outstanding Blog!

    0

    0
  40. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is
    added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you
    can remove people from that service? Appreciate it!

    0

    0
  41. Hi there! This post could not be written any better!
    Reading through this post reminds me of my good old room mate!
    He always kept talking about this. I will forward this article to him.
    Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

    0

    0
  42. Fantastic blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
    I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
    Would you propose starting with a free platform like WordPress or
    go for a paid option? There are so many choices out there
    that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Thanks a lot!

    0

    0
  43. It’s great that you are getting thoughts from this post as well as from our argument made at this place.

    0

    0
  44. I do not know if it’s just me or if everybody else experiencing issues with your site. It appears as though some of the text in your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my internet browser because I’ve had this happen previously.
    Thanks

    0

    0
  45. It’s actually a nice and helpful piece of information. I’m satisfied that you shared this helpful info with us.

    Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

    0

    0
  46. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just
    wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you
    prevent it, any plugin or anything you can recommend?
    I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

    0

    0
  47. Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering
    if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
    I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one?
    Thanks a lot!

    0

    0
  48. Hello colleagues, its impressive paragraph concerning tutoringand entirely defined, keep
    it up all the time.

    0

    0
  49. hello!,I really like your writing so a lot! proportion we keep in touch extra approximately your
    post on AOL? I require a specialist in this area to solve my problem.
    May be that is you! Having a look forward to see you.

    0

    0
  50. Hans says:

    Helpful info. Lucky me I found your site by accident, and I am
    surprised why this coincidence did not took place in advance!
    I bookmarked it.

    0

    0
  51. At this moment I am going away to do my breakfast, when having my breakfast coming yet again to read further news.

    0

    0
  52. Hi there, after reading this amazing paragraph i am also cheerful to share my knowledge here with mates.

    0

    0
  53. Hello, i believe that i saw you visited
    my website so i got here to go back the desire?
    .I am attempting to in finding issues to enhance my web site!
    I assume its ok to use a few of your ideas!!

    0

    0
  54. My family every time say that I am killing my time here at
    web, except I know I am getting know-how every day by reading such fastidious posts.

    0

    0
  55. Good blog post. I definitely appreciate this website.
    Stick with it!

    0

    0
  56. An interesting discussion is definitely worth comment. I do think
    that you need to write more on this topic, it might not be a taboo subject but usually people do not speak about these topics.
    To the next! All the best!!

    0

    0
  57. Awesome issues here. I am very glad to see your post.
    Thank you a lot and I am having a look ahead to contact
    you. Will you kindly drop me a mail?

    0

    0
  58. Nell says:

    Quality articles is the secret to attract the viewers to pay a visit
    the web site, that’s what this web site is providing.

    0

    0
  59. lbbweb.com says:

    No matter if some one searches for his essential thing,
    so he/she wants to be available that in detail,
    thus that thing is maintained over here.

    0

    0
  60. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy
    on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often.
    Did you hire out a designer to create your theme? Excellent work!

    0

    0
  61. Hello there, I do think your web site might be having
    web browser compatibility issues. When I take a look at your web
    site in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, excellent blog!

    0

    0
  62. I am sure this post has touched all the internet people, its really really nice article
    on building up new web site.

    0

    0
  63. Aw, this was a really nice post. Taking a few minutes and actual effort to produce a top notch
    article… but what can I say… I put things off a whole lot and don’t seem to get nearly anything done.

    0

    0
  64. Very rapidly this web page will be famous among all blog viewers,
    due to it’s fastidious posts

    0

    0
  65. Dominick says:

    Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m
    trying to get started and set up my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?

    Any help would be really appreciated!

    0

    0
  66. I love your blog.. very nice colors & theme.
    Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you?
    Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thanks a lot

    0

    0
  67. That is really interesting, You’re a very professional blogger. I’ve
    joined your feed and sit up for looking for extra of your magnificent post.
    Also, I’ve shared your website in my social networks

    0

    0
  68. Consuelo says:

    Hi! I’ve been reading your blog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas! Just wanted to tell you keep up the excellent job!

    0

    0