August 10th, 2012

Memang cute gila gambar Siti Nurhaliza memakai helmet semasa ujian lesen memandu. Siap boleh tersenyum girang lagi tue. Memang epik dan nostalgia sungguh gambar-gambar ini. Pasti Siti pun akan tersengih terkenangkan memori lama apabila melihat gambarnya ini.

siti amik lesen

Datuk Siti pakai helmet old school pun tetap maintain cute gitu. Comel gila kan? 5 lagi gambar Siti Nurhaliza ketika mengambil lesen memandu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Forum Cari.

siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen


38 responses to “(6 GAMBAR)Siti Nurhaliza Ambil Lesen Memandu, Memang Super Cute!!!”

  1. sayang dato ct says:

    To me, I like dato ct.. Atleast x hipokrit.. Even dia x bertudung, tpi bju dia x la ketat.. Cuba tgk mcm mna noraniza idris, ramlah ram, and ramai minah tdung kat msia ni pkai baju.. Harap pakai je tdung.. Tapi baju ketat, sendat.. She juz being herself.. 1 hari, bla tuhan da bukakan pintu hati dia, pasti dia akn bertudung penuh.. Bukan sebab org lain desak atau pape. Slalu jumpa dia, n she is really humble..

  2. kakmun says:

    phuii die kaye ke lawa ke,yang korang overdose sangat nambah dose kenape mehhh?? bulan puasa nie.. kalo taknak dose toksah masok blog gosip. adehai,mentaliti rendah.

Loading...