Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(6 GAMBAR)Siti Nurhaliza Ambil Lesen Memandu, Memang Super Cute!!!

Memang cute gila gambar Siti Nurhaliza memakai helmet semasa ujian lesen memandu. Siap boleh tersenyum girang lagi tue. Memang epik dan nostalgia sungguh gambar-gambar ini. Pasti Siti pun akan tersengih terkenangkan memori lama apabila melihat gambarnya ini.

siti amik lesen

Advertisement

Datuk Siti pakai helmet old school pun tetap maintain cute gitu. Comel gila kan? 5 lagi gambar Siti Nurhaliza ketika mengambil lesen memandu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Forum Cari.

siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen
siti amik lesen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. sayang dato ct

    August 11, 2012 at 2:30 am

    To me, I like dato ct.. Atleast x hipokrit.. Even dia x bertudung, tpi bju dia x la ketat.. Cuba tgk mcm mna noraniza idris, ramlah ram, and ramai minah tdung kat msia ni pkai baju.. Harap pakai je tdung.. Tapi baju ketat, sendat.. She juz being herself.. 1 hari, bla tuhan da bukakan pintu hati dia, pasti dia akn bertudung penuh.. Bukan sebab org lain desak atau pape. Slalu jumpa dia, n she is really humble..

  2. kakmun

    August 10, 2012 at 11:42 pm

    phuii die kaye ke lawa ke,yang korang overdose sangat nambah dose kenape mehhh?? bulan puasa nie.. kalo taknak dose toksah masok blog gosip. adehai,mentaliti rendah.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top