(6 GAMBAR)Shila Amzah Dan Sha’naz Ahmad Tampil Mesra Di AJL26

Hiburan

(6 GAMBAR)Shila Amzah Dan Sha’naz Ahmad Tampil Mesra Di AJL26

Abang Nara yakin dan pasti ramai lelaki yang akan panas hati melihat kemesraan yang ditampilkan oleh Shila Amzah dan Sha’Naz Ahmad di blue carpet AJL26 baru-baru ini. Sememangnya mereka berdua sedang mabuk bercinta. Kalau tak mabuk, takkanlah sampai berpegangan tangan semesra ini kan? Apa pun, mereka berdua memang nampak sangat sweet sebagai couple.

shila dan sharnaz ahmad

Advertisement

Lagi beberapa keping gambar kemesraan Shila Amzah dan Sha’naz Ahmad dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RentakArtis.

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

Advertisement

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

100 Comments

  1. m

    February 13, 2012 at 9:08 pm

    sama padan.Baik kahwin daripada tak kahwin

  2. dewi

    February 11, 2012 at 5:19 am

    kalau dah suka sama suka, kahwin la.
    rasanya dua2 tak ada masalah duit kan? rasanya shanaz ni mesti berduit jugak,
    if not takkan shila nak layan kan? *pernah terbaca tweet adik shila bagitau shanaz belanja dia shopping sakan kat roxy* stuffs kat roxy boleh tahan jugak la harganya. tak dapek la kalau bajet takat rm50.
    so tunggu apa lagi? toksah la nak bagi alasan belum bersedia la mende.
    kalau dah sedia berpegang, berpeluk, dan mempamer aksi mesra in public, takkan tak ready nak kawin? kalau betul tak ready,tak payah tunjuk2.

  3. Aisya

    February 6, 2012 at 9:42 am

    Menyentuh bukan mahram. Sabda Nabi; “Jika kepala seseorang dari kamu ditusuk dengan jarum dari besi, itu lebih baik baginya dari ia menyentuh seorang wanita yang tidak halal untuknya” (Riwayat Imam at-Thabrani dan al-Baihaqi.

  4. Cik_Chenta

    February 2, 2012 at 11:53 am

    Diorang memang couple eh ?
    jauh tertinggal . =.=’

  5. ND LALAT

    February 2, 2012 at 11:18 am

    Eh eh eh kenapa ramai sangat yg kutuk2 anak pak cik ni? tak baik tau pak cik dgn mak cik dah beri didikan agama sepenuhnya pd Shila, setakat pegang2 tangan peluk2 tu perkara biasa je bagi artis… KAU ADA???

    • Anonymous

      May 3, 2012 at 1:41 pm

      kasihan..

Loading...