January 31st, 2012

Abang Nara yakin dan pasti ramai lelaki yang akan panas hati melihat kemesraan yang ditampilkan oleh Shila Amzah dan Sha’Naz Ahmad di blue carpet AJL26 baru-baru ini. Sememangnya mereka berdua sedang mabuk bercinta. Kalau tak mabuk, takkanlah sampai berpegangan tangan semesra ini kan? Apa pun, mereka berdua memang nampak sangat sweet sebagai couple.

shila dan sharnaz ahmad

Lagi beberapa keping gambar kemesraan Shila Amzah dan Sha’naz Ahmad dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RentakArtis.

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad


100 responses to “(6 GAMBAR)Shila Amzah Dan Sha’naz Ahmad Tampil Mesra Di AJL26”

  1. Minah tonggeng says:

    Shila dan shahnaz kau berdua org islam. Jgn buat cam tu…..nanti dah selalu sangat berpegang pegangan berplk plkan bergesel geselan lama lama basi tau.kalau tak ade jodoh mana lah tau malu . Relaxlah.tengok org dulu tak bercinta pun hidup bahgia.lepas nikah barulah buat tu semua. Baru lah ade karen bila bersentuhan.ni …..blm kawin dah puas ber………….(. Ops)

  2. reen says:

    ok la tu… sweet pe…

Loading...