Written by AbangNara | November 18th, 2013

Amazing!! Wonderful!! Beautiful!! Kalau di Eropah, hanya Che Tak seorang sahaja yang bergaya untuk gambar pra perkahwinannya, kali ini Zain Saidin turut hadir untuk merakamkan detik istimewa mereka berdua di Bali. Memang breathtaking sungguh. Seperti biasa jurugambar yang membidik kenangan ini ialah Annas Easkey.

che ta zain di bali

Pastinya banyak pihak yang tidak sabar untuk melihat gambar mesra bakal pengantin ini di Bali. Abang Nara pasti ia akan ditayangkan ketika majlis perkahwinan mereka kelak. Tidak sabar rasanya untuk menunggu sidang media pengumuman tarikh Zain dan Che Ta bakal bersatu menjadi suami isteri.

che ta zain di bali

Lagi beberapa keping gambar pra perkahwinan Zain Saidin dan Rozita Che Wan di Bali dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

bbw

P.S: Untuk para gadis dan wanita diluar sana. Adakan anda tercari-cari dimana untuk mendapatkan produk-produk kosmetik berjenama pada harga yang luarbiasa murah? BestBuy-World adalah jawapan. Berjenama, murah dan dipercayai. Jimat sungguh. Tunggu apa lagi…layarilah my.bestbuy-world.com atau FB BestBuyWorldMalaysia

che ta zain di bali
che ta zain di bali
che ta zain di bali
che ta zain di bali

174 responses to (6 GAMBAR)Pra Perkahwinan Zain Saidin & Rozita Che Wan Di Bali

  1. anak katak muntah darah says:

    cantik la baju pengantin yg gambo 2nd last tu…aiiiiisehhh..npe la dlu mse kawen mak andam xbg baju camtu…kalo x mesti i comel gitu…rse cam cinderella plak..hiih..

  2. mulutjahatgiler says:

    FOR PHOTOGRAPHER…

    KENAPA !! KENAPA !! GAMBAR KORANG AMIK MACAM DALAM MALAYSIA JE…
    OMG !!!

    KALAU LAA CHE TAQ NIH BETUL2 BELANJA 200K.. PEMANDANGAN LATAR BELAKANG PUN HARUSLAH 200K..
    KLU DIORANG PRO.. KO TANGKAP GAMBAR KAT TASIK TITIWANGSA PUN MACAM KAT OVERSEA.. SIYES TAK TIPU..

  3. Anonymous says:

    org dulu2 kata kalau posing dgn baju pengantin awal2 nanti x jadi kawen…

  4. Anonymous says:

    org dulu2 kata kalau posing dgn baju pengantin awal2 nanti x jadi kawen.

  5. Anonymous says:

    membazir je..kawen jela cepat2..xyah nk show off sgt..xyah nk membazir..bg derma kt fakir miskin or anak2 yatim ag bgus

  6. Anonymous says:

    tak abis2lah dorg ni.blagak nak mampuih….seorg ank ikan seorg nenek erm..ngam sgt lah tu…

  7. rozzzzeeeeta says:

    dhoom machale dhom machaleee~~

  8. ex sepupu RCW says:

    rozita ni belakon tak seberapa, tapi belanja mengalahkan toktie. mner agaknya datang duit RCW ni? nak kata c Zain ni belakon byk n jd HERO xde pun.. RCW kenapa u xnk cite kt org yg monthly bpe u dapat dr xhuby u ??? msti ko nyesal kn cerai ngn dia, dia lg kaya maulana skrang kat dubai.. cian ko cikta.. Zain wat loan ekk bwak RCW kesana kesini?

  9. peace says:

    assalamualaikum.. sesungguhnya kita bersyukur bukan mengukur bersangka buruk – dosa. perkara baik akan berlaku mereka akan berkhawin. bagi ucapan yg baik bukan ungkapan semata-mata membuka keaiban…. jangan benarkan hati kita fikiran kita jiwa kita bersifat negatif. jangan jadi ahli neraka. hidup di dunia bayangan akhirat. jaga – berbuat baik, bercakap baik kita rasa pun baik. ..kan elok. doakan ya….. doa pd ya esa semoga di cucurih rahmat n sehat selalu…amin

  10. […] manusia berpendapat yang Che Ta dan Zain menunjuk-nunjuk dan membazir terutamanya apabila mengambil gambar pra perkahwinan di Eropah dan Bali baru-baru […]

  11. aku bukan aku says:

    hmmmm…. no komen, tp yg penting tak teruja sgt pun tgk pic diorg ni…rase biasa2 je….x nmpk sweet kat mne2 pun….

    macam diana amir, fouziah, nmpk sweet sgt…

  12. virginsoul says:

    betulkah yang komen di atas tu? sesama artis pun mengomel..huuhu..ada mereka menambah dosa kamu? biarlah mereka dgn labu labinya…tak habis2 mengata orang..cuba kamu semua jalan atas air..kalau kamu tu baik sangat pasti tak tengelam…tahi mata dua batu jauhnya kamu nampak..lembu di mata sendiri langsung tak nampak..saya tidak perfect …doakan je lah mereka bahagia..pintu taubat pun bukan di tangan kamu..

  13. truth says:

    There is NOT even a single part in those pictures is cantik. model and their surroundings. mmg la ikut suka nk habis brapa, kubur siapa, nk malu buat apa, tp mcm NOT WORTH IT. She doesnt look sexy ( if that she expected from any pictures), she doesnt look HOT( if that she expected to look young – with long hair, and urat kat leher and kaki ), she doesnt look like a princess that waiting for the prince (FAKE in every candid and pose). Sorry!

  14. orang baru says:

    Gambar kahwin apa ini? langsung tak nampak muka? pemandangan nampak biasa saja, bazir duit, baik donate kepada orang miskin.

  15. lepat pisang says:

    oi che ta..kahwinla cpt2x…asyik pra je….ko ngan aku x lm lg nk masuk umur warga emas…anyway 11.12.13..tahniah ye!

  16. […] (6 GAMBAR)Pra Perkahwinan Zain Saidin & Rozita Che Wan Di Bali (170) […]

  17. […] yang demikian, terdapat syarat ketat tetamu majlis perkahwinan rozita che wan dan zain yang sangat ketat ketika majlis perkahwinan tersebut iaitu penganjur akan […]

  18. mencari hur jannah says:

    org kawen mncri keredhaan n keberkatan allah swt xp dy kawen cri publisiti murahan.. semua blh mnjd fitnah n tmbah dosa.. pepn tahniah pn.zita n zain saidin..