(6 GAMBAR)Norman Hakim Dan Memey Suhaiza Berbulan Madu Di Bali

Hiburan

(6 GAMBAR)Norman Hakim Dan Memey Suhaiza Berbulan Madu Di Bali

Abang Nara rasa tak sampai hati untuk tidak berkongsi gambar Norman Hakim dan Memey Suhaiza berbulan madu di Bali yang telah disiarkan di B*pop hari ini. Kedua-duanya nampak sangat bahagia dan gembira. Walaupun sebelum ini dikatakan akan berbulan madu di Paris, kemungkinan besar bulan madu di Bali ini sekadar warm up untuk pengantin baru ini.

gambar bulan madu norman hakim dan memey suhaiza

Advertisement

Maafkan Abang Nara kerana kualiti gambar agak tidak memuaskan. Biasalah guna kamera murah. Kalau anda nak tengok dengan lebih jelas, masih sempat untuk ke kedai mamak berhampiran dan dapatkan suratkhabar Berita Minggu. Lagi 5 keping gambar bulan madu Norman dan Memey dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar bulan madu norman hakim dan memey suhaiza

gambar bulan madu norman hakim dan memey suhaiza

Advertisement

gambar bulan madu norman hakim dan memey suhaiza

gambar bulan madu norman hakim dan memey suhaiza

gambar bulan madu norman hakim dan memey suhaiza

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

215 Comments

  1. PAK CIK MEMEY

    March 20, 2012 at 5:38 pm

    OI MEMEY TAK KAN LE SIKIT2 JE KO TUNJUK KOPEK KO. KALO TAKAT TU…BAIK LAGI MAT SALEH PUNYE…MEMANG LE KO MINAH FELDA LUPA DARATAN….

  2. abe kelate

    March 20, 2012 at 5:18 pm

    giler gempak…tetek memey….nk tayang ke apa…si norman suka bini tayang cm to….dayus habis……

  3. linda

    March 19, 2012 at 3:05 pm

    ala..memey ni budget nak menunjuklah kat abby bahawasanya dia tengah happy dengan si botak ni…. walhal botak ni tak de duit… harapkan duit salam keruk jer… nak menunjuk punya pasal… sanggup…
    Betul tu… nafkah anak NAN ADO…. ingat2lah norman ooii… kau ada tanggungjawap nak dilunaskan.. dari kau perabih kat sana tu… (kalau duit kau…) baik kau belanja anak2 kau tu… jgn simpan kat ex wifey kau tu jeee…. ingat tu.. dasar bapak dayus….
    si kemek memek ni… takyah lah nak budget happy… masa2 ni memanglah… acu tengok 2-3 taun lagi…. kau taulah busuk tengik si norman tu… wait till your turn….
    Tak yah nak riak masa ni… esok2 kalau dah meniarap kat jalan … kau taulah tinggi rendah dunia ni….
    NORMAN… tolong ingat anak… esok2 anak kau telan clorox yang kau supply kat umah janda kau tu…..

  4. nini

    March 19, 2012 at 10:47 am

    Abby tgok pon nak muntah..terpkir pon ada gak…ada ke die n anak2nye dulu berholiday sebegini rupa…hubby says;” kite kna berjimat sayang..abang xda duet nak pg holiday..nak simpan duet utk anak2 kite..bercuti dlm malaysia jela kalu nak”…hubby says to memek;”i kan berikan segala-galanya demi u..cakap je nak pg mane…nanti dah ada anak, kite pg lagi”….so tragis..

  5. gelitgknormanmemey

    March 19, 2012 at 5:11 am

    same denganlah dengan aku nye name

Loading...