(6 GAMBAR)Natasha Hudson Tampil Anggun Dengan Rekaan Baju 5Stars

Hiburan

(6 GAMBAR)Natasha Hudson Tampil Anggun Dengan Rekaan Baju 5Stars

Semalam Abang Nara telah menghadiri majlis pertunjukan fesyen yang dipersembahkan oleh 4 pereka hebat Malaysia iaitu Hatta Dolmat, Rizman Ruzaini, Hazwani Osman dan Zery Zamry. Pertunjukan yang diberi nama 5Stars ini memperagakan koleksi-koleksi busana sempena hari raya. Abang Nara paling tertarik dengan baju raya yang diperagakan oleh Natasha Hudson.

natasha hudson

Advertisement

Bajunya memang sudah cantik ditambah pula dengan Natasha Hudson yang semakin sedap mata memandang selepas bertudung. Memang perfect combination. Banyak juga fesyen-fesyen busana hari raya yang cantik dan mampu menyerlahkan lagi mood hari raya. Buat masa ini, layankan lagi 5 keping gambar Natasha Hudson dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

natasha hudson
natasha hudson
natasha hudsonv
natasha hudson
natasha hudson

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

54 Comments

  1. Aku

    July 10, 2012 at 9:12 pm

    Terima kasih Anon 2.13 sebab doakan aku.

  2. azydy

    July 10, 2012 at 9:07 pm

    emm.. comeinye dier.. hehe

  3. hani

    July 10, 2012 at 8:20 pm

    x kesah la natasha baca ke entry ni..yg penting kwn kita dh sampaikan ilmu yg betul dan kita sebagai org islam patut tukar mindset jgn ingat tutup aurat je tapi masih tayangkan gunung-ganang..

  4. SCHAWAL KUAT MENCAPUB

    July 10, 2012 at 3:59 pm

    fesyen GAGAK..

  5. sinakal

    July 10, 2012 at 3:19 pm

    Bile diletakan warna putih kat situ dh macam sister gereja.. Hurmnm..

Loading...