(6 GAMBAR)Natasha Hudson Tampil Anggun Dengan Rekaan Baju 5Stars

Hiburan

(6 GAMBAR)Natasha Hudson Tampil Anggun Dengan Rekaan Baju 5Stars

Semalam Abang Nara telah menghadiri majlis pertunjukan fesyen yang dipersembahkan oleh 4 pereka hebat Malaysia iaitu Hatta Dolmat, Rizman Ruzaini, Hazwani Osman dan Zery Zamry. Pertunjukan yang diberi nama 5Stars ini memperagakan koleksi-koleksi busana sempena hari raya. Abang Nara paling tertarik dengan baju raya yang diperagakan oleh Natasha Hudson.

natasha hudson

Advertisement

Bajunya memang sudah cantik ditambah pula dengan Natasha Hudson yang semakin sedap mata memandang selepas bertudung. Memang perfect combination. Banyak juga fesyen-fesyen busana hari raya yang cantik dan mampu menyerlahkan lagi mood hari raya. Buat masa ini, layankan lagi 5 keping gambar Natasha Hudson dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

natasha hudson
natasha hudson
natasha hudsonv
natasha hudson
natasha hudson

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

54 Comments

  1. hampas

    July 10, 2012 at 1:59 pm

    mcm nak g bkabung jep

    • Anonymous

      July 10, 2012 at 2:12 pm

      fesyen lady gaga g berkabung

  2. Oxy 10

    July 10, 2012 at 1:40 pm

    Pereka fesyen Malaysia tak cukup kreatif…

    Sebab GAGAL untuk menepati ciri-ciri pakaian yang menutup aurat dengan sempurna….

    Antara fesyen yang walaupun masih tak 100% perfect tapi atleast sejuk mata tengok adalah baju tunang/kahwin Irma Hasmie…

    Itu barulah acceptable kata fesyen muslimah…Kalau setakat yang ni, sila guna term lain..

    • Anonymous

      July 11, 2012 at 10:00 am

      Sangat setuju.ini apa yang Rasulullah cakap ‘berpakaian tapi bertelanjang’.sangat memalukan si pereka & pemakai.

  3. aku

    July 10, 2012 at 1:25 pm

    fesyen tetes tersembol…..

  4. huhuhu

    July 10, 2012 at 1:25 pm

    dada xtutup

  5. ceknin

    July 10, 2012 at 1:19 pm

    kena baiki bahagian chest tu. lebih elok kalau ditutup.

Loading...