Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(6 GAMBAR)Natasha Hudson Tampil Anggun Dengan Rekaan Baju 5Stars

Semalam Abang Nara telah menghadiri majlis pertunjukan fesyen yang dipersembahkan oleh 4 pereka hebat Malaysia iaitu Hatta Dolmat, Rizman Ruzaini, Hazwani Osman dan Zery Zamry. Pertunjukan yang diberi nama 5Stars ini memperagakan koleksi-koleksi busana sempena hari raya. Abang Nara paling tertarik dengan baju raya yang diperagakan oleh Natasha Hudson.

natasha hudson

Advertisement

Bajunya memang sudah cantik ditambah pula dengan Natasha Hudson yang semakin sedap mata memandang selepas bertudung. Memang perfect combination. Banyak juga fesyen-fesyen busana hari raya yang cantik dan mampu menyerlahkan lagi mood hari raya. Buat masa ini, layankan lagi 5 keping gambar Natasha Hudson dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

natasha hudson
natasha hudson
natasha hudsonv
natasha hudson
natasha hudson

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. Lagubestbest

    July 11, 2012 at 1:53 pm

    Aiyo.. pasal aurat pun sampai nak kne komen2 gtau detail bagai? Xkan xblaja dulu masa skola menengah? Ke dia dlu blaja oversea/sekolah china? Rata-rata perempuan Melayu kat Malaysia ni rasanya dah faham kot sal aurat, cme nak tanak ikut je.

  2. AMOXY

    July 11, 2012 at 10:15 am

    neelofa mcm gampang..perasan nk mampos..!!!! mcm la ko tu cntik sgt…wweerkkk…boleh blah la ko neelofa … CHOY…..!!!!!

  3. qizzreen

    July 11, 2012 at 8:34 am

    xpe la slow2,tp ape pn bgs la dah tutup rambut..
    cuma tang dada tu,rasanya sbb
    pereka nk tunjuk ropol2 kot
    sy phm knp dan mengapa…hapy tgk dia btudung

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top