August 8th, 2012

Salah satu sebab Abang Nara excited menghadiri malis berbuka puasa anjuran Arteffects International semalam ialah kerana kehadiran Mawi sekeluarga. Teringin nak tengok betapa cutenya Cahaya Malaika sekarang ini. Ternyata Mawi sekeluarga nampak bertambah ceria dan bahagia selepas kehadiran si comel ini.

gambar mawi sekeluarga

Maaflah gambar tak berapa nak terang kerana hanya menggunakan kamera biasa. Kepada peminat Mawi, album baru Mawi yang bertajuk Asma Ul Husna telah pun dilancarkan. Dengar cerita, jualan album ini sudah pun mencecah 5 ribu unit. Satu angka yang cukup hebat memandangkan album ini baru dijual selama seminggu. Tahniah kepada Mawi atas kejayaan ini.

gambar mawi sekeluarga

4 lagi gambar Mawi, Ekin dan Cahaya Malaika dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Arca makanan yang comel.

gambar mawi sekeluarga
gambar mawi sekeluarga
gambar mawi sekeluarga
gambar mawi sekeluarga


80 responses to “(6 GAMBAR)Mawi, Ekin Dan Cahaya Malaika Di Majlis Berbuka Puasa Arteffects International”

  1. Bising says:

    Toksah bising2.. kalau fesyen mawi tu elok.. sahih lepas ni ramai yang follow.. ye tak? ;)

    errh y penting.. laki2 tok sah lah nak berhias ala2 pompuan.. hiasan tu hak milik pompuan.. tudung kepala pun milik pompuan.. tak nampak kat mana pekdahnye hood tu utk si mawi..

    ekin tu plak..adoii.. baju tido jgn bawak ke majlis.. udahleh nipis.. nampak susuk tubuh.. tutup aurat biar bebenor sikit..

    hah.. y peminat.. jgn nak sokong sgt.. mmg buruk pun apa y dipakai~

  2. lolipop says:

    xxxxxxxxxx

  3. archu.archi says:

    apasal lahhh korang dengki sangat kat mawi tu?? die xpernah kacau hidup korang. sibuk2 pulak korang nak judge depa mcam2…haih..melayuuu melayuuuu

  4. lolipop says:

    minah jumba

Loading...