Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(6 GAMBAR)Mawi, Ekin Dan Cahaya Malaika Di Majlis Berbuka Puasa Arteffects International

Salah satu sebab Abang Nara excited menghadiri malis berbuka puasa anjuran Arteffects International semalam ialah kerana kehadiran Mawi sekeluarga. Teringin nak tengok betapa cutenya Cahaya Malaika sekarang ini. Ternyata Mawi sekeluarga nampak bertambah ceria dan bahagia selepas kehadiran si comel ini.

gambar mawi sekeluarga

Advertisement

Maaflah gambar tak berapa nak terang kerana hanya menggunakan kamera biasa. Kepada peminat Mawi, album baru Mawi yang bertajuk Asma Ul Husna telah pun dilancarkan. Dengar cerita, jualan album ini sudah pun mencecah 5 ribu unit. Satu angka yang cukup hebat memandangkan album ini baru dijual selama seminggu. Tahniah kepada Mawi atas kejayaan ini.

gambar mawi sekeluarga

4 lagi gambar Mawi, Ekin dan Cahaya Malaika dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 Comments

  1. Bising

    August 10, 2012 at 3:12 am

    Toksah bising2.. kalau fesyen mawi tu elok.. sahih lepas ni ramai yang follow.. ye tak? ;)

    errh y penting.. laki2 tok sah lah nak berhias ala2 pompuan.. hiasan tu hak milik pompuan.. tudung kepala pun milik pompuan.. tak nampak kat mana pekdahnye hood tu utk si mawi..

    ekin tu plak..adoii.. baju tido jgn bawak ke majlis.. udahleh nipis.. nampak susuk tubuh.. tutup aurat biar bebenor sikit..

    hah.. y peminat.. jgn nak sokong sgt.. mmg buruk pun apa y dipakai~

  2. lolipop

    August 10, 2012 at 1:05 am

    xxxxxxxxxx

  3. archu.archi

    August 10, 2012 at 1:04 am

    apasal lahhh korang dengki sangat kat mawi tu?? die xpernah kacau hidup korang. sibuk2 pulak korang nak judge depa mcam2…haih..melayuuu melayuuuu

  4. lolipop

    August 10, 2012 at 12:26 am

    minah jumba

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama