March 29th, 2012

Lama rasanya tak mendengar khabar atau melihat gambar-gambar terbaru pasangan pengantin yang masih hangat ini iaitu Lisa Surihani dan Yusry. Semalam mereka berdua telah menghadiri majlis pertunangan sahabat mereka iaitu Liyana Jasmay. Kedua-duanya nampak sangat bahagia.

gambar lisa dan yusry terbaru

Lisa Surihani nampak agak berisi di dalam gambar di atas. Kata orang, kalau berisi itu tandanya bahagia. Yusry pula seperti biasa masih maintain kacak. Senang cerita, kedua-duanya nampak sangat-sangat gembira melayari alam perkahwinan. Lagi 5 keping gambar terbaru Yusry dan Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Ryaniez Moments Photography kerana sudi berkongsi gambar-gambar awesome ini.

gambar lisa dan yusry terbaru
gambar lisa dan yusry terbaru
gambar lisa dan yusry terbaru
gambar lisa dan yusry terbaru

gambar lisa dan yusry terbaru


122 responses to “(6 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusry Di Majlis Pertunangan Liyana Jasmay”

  1. anon88 says:

    Kalo boleh thumbs up10x nak je aku wat kat komen elle tu.sokong.

  2. elle says:

    haiii boring la tgk muka couple yg overated ni.. dari nikah ke wedding ke honeymoon overated.. pelik aku nape fans2 LS masih tak tahu-tahu lagi LS ni bukan macam yg dorang sangka pun..kdg2 dah terang lagi bersuluh dia ni bukan mcm angel yg dorang sebut2 pun..pastu bila org lain yg ada pendapat buruk tntang dorang, dgn buta tulinya fans2 ni backup. kalau kat artis lain korang tak mcm ni lak, padahal same je ah LS dgn artis lain, cumanya LS ni pandai sorok je diri die yg sebenar.. Nak minat pun pikir2 la..ada tahap2 die..ta payah nak minat die macam korang takde akal nak fikir..apa jasa dia kat malaysia, yg korang nak idola sgt..
    Aku tak hairan pun korang nak thumbs down aku ke pe, kalau korang marah maksudnya korang tak mau berfikir..tu je..

  3. SAYA says:

    aku tak suke kat lisa tang rambut dia..hahahaha..lawak beb..mcm org cacattt je

Loading...