(6 GAMBAR)Izara Aishah Di ABPBH2011

Hiburan

(6 GAMBAR)Izara Aishah Di ABPBH2011

Walaupun tewas di tangan Tasha Shilla, peminat Izara Aishah tidak perlu kecewa sangat. Secara logiknya, nama Izara Aishah mula popular apabila drama Vanila Coklat ditayangkan pada tahun 2012. Jadi kemungkinan besar Izara boleh memenangi sesuatu di ABPBH2012 nanti. Tak gitu?

gambar izara aishah

Advertisement

Lagi 5 keping gambar Izara Aishah di ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar izara aishah

gambar izara aishah
gambar izara aishah
gambar izara aishah
gambar izara aishah

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

124 Comments

  1. nununymous

    April 13, 2012 at 11:58 am

    yeahh..aku lg sokong n suka izara daripada minah yang blaja pun tak abes tu! hopefully izara akan menang byk award lepas ni!!

  2. arenizs

    April 12, 2012 at 9:17 pm

    izara cantik sangat….. ;-)

  3. isma

    April 12, 2012 at 3:08 pm

    Izara mmg cantik asli….mukenyer lbih krang agelina jolie…i suke sgt2…..suke tgk wajahnyerr…

  4. saya bukan anonymous

    April 11, 2012 at 2:32 am

    aku minat artis korea. walaupun diorng bkn islam tp bl diorg pki skirt pendek mse ddk ats kerusi, artis korea ni reti la letak kain [email protected] selimut ats peha diorg yg tdedah tu.

  5. Reena

    April 11, 2012 at 2:13 am

    Compared to lofa, Izara is way better ok…baju takde seksi sakan..lofa tu nama je bijak..kononnya..tp dok tayang2 gak..filem tak laku, undian sendu…habis modal..wat tayangan perdana laaa..cheapo tul!

Loading...