Written by AbangNara | April 9th, 2012

Walaupun tewas di tangan Tasha Shilla, peminat Izara Aishah tidak perlu kecewa sangat. Secara logiknya, nama Izara Aishah mula popular apabila drama Vanila Coklat ditayangkan pada tahun 2012. Jadi kemungkinan besar Izara boleh memenangi sesuatu di ABPBH2012 nanti. Tak gitu?

gambar izara aishah

Lagi 5 keping gambar Izara Aishah di ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar izara aishah

gambar izara aishah
gambar izara aishah
gambar izara aishah
gambar izara aishah

124 responses to (6 GAMBAR)Izara Aishah Di ABPBH2011

  1. Anonymous says:

    ok, beliau mmg cantik..

    0

    0
  2. […] Walaupun tewas di tangan Tasha Shilla, peminat Izara Aishah tidak perlu kecewa sangat. Secara logiknya, nama Izara Aishah mula popular apabila drama Vanila Coklat ditayangkan pada tahun 2012. Jadi kemungkinan besar Izara boleh memenangi sesuatu di ABPBH2012 nanti. Tak gitu? – beautifulnara.com […]

    0

    0
    • runningman fanclub says:

      aq stuju izara xmng sbb 2011 dye blom feymes..tp klu nk bndgkn nealofa ngn tasha shila,,aq rse nealofa lg feymes dr dye..so,bndenye t.s mng?cntiknye izara aisyah..xyh seksi2..mmg cntik..muaahh..

      0

      0
      • kawesukotengmasajohanjogetnganmasidayu says:

        prasan x artis2pd mlm tu kbykn pakai pkaian agk menutup dada xde dh kemban style…n prasan jgk rmai yg wt stail rmbut sanggul.elok je mta ni mandang,xde dh sakt2 mta..hrp dkekalkan n kalo blh lg baek lg elok..doaknyg tbaik utk mereka dan smua tmasuk sy

        0

        0
  3. izara says:

    buah ku ranum

    0

    0
  4. her fans says:

    one word to describe her : GORGEOUS !
    it’s okay . bukan rezeki tahun ney . tahun depan mungkin :)

    0

    0
  5. Aisahwayar Rai says:

    Kadang2 mcm ada iras Norish Karman pun ada. Ke mata aku je yang nampak macam tu.

    0

    0
  6. the truth says:

    secare jujurnye, izara aishah ni xde la lawa sgt.
    walaupon aku lg suke izara drpd neelofa, tp aku tepakse admit neelofa lg lawa drpd izara. cume izara xde kontroversi tu aje.

    n secare jujurnye aku rasa above all, lisa surihani artis plg lawa kat msia. fazura, neelofa, izara, siti saleha cantik tp x secantik lisa. think about it, lisa has the largest fan base in malaysia. fazura, neelofa sume? jauh gap dia.
    lisa rocks.

    0

    0
    • Anonymous says:

      lisa tu lain la..dia dh lama cik non.. izara baru lg.. mana tau one day dia blh jd cam lisa.. xyh nk cmpare sape lg cantik.. semua cantik.. hoyea!

      0

      0
    • the viewer says:

      tapi… awat lisa tak menang pun huhu…

      0

      0
    • 123 says:

      kalau artis baru aku adore sgt tgk muka neelofa n izara..cun sangat..yg lame pn tetap maintain cun mcm lisa,fazura,fasha :)

      0

      0
    • macam2 says:

      apa yang betul pada pandangan kau xsemestinya betul pada pdngan mata org lain. mcm jugak kecantikan..

      kalau kau rasa orang tertentu cantik, xsemestinya semua orang kena admit yang org ni jujur.come on…beauty is in the of the beholder la…

      so dont say, it is the truth. everyone can speak. bukan pandangan anda saja yg betul.

      0

      0
    • whatever says:

      lisa takdelah bnyk sgt fan dia…if not, mungkin lisa da menang kot..actually fazura pun tergolong dalam wanita paling cantik di malaysia..tapi nak tekankan, cantik itu satu perkara subjektif..so,tak payahla nak comparekan sgt..

      0

      0
    • perempuan 1 says:

      tapi aku still rasa fazura paling lawa. aku rasa izara pun lagi lawa dari lisa. entahlah mungkin sebab lisa muka dia macam tak senyum kot….. taktaulah. hahahhahaha mungkin aku tak suka dia. tapi izara lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      0

      0
  7. aku says:

    nah,amik korg gmbr izara.byk2 abg nara bagi.jgn x puas ati lak..comey cantik dia ni.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    cantik!!

    0

    0
  9. ziera says:

    izara sgt cntik…bju x lar terdedah cm neolofa…sgt cntikkkkk…ske…..:) like2

    0

    0
  10. lalalulu says:

    cantik! harap2 komen2 yg bakal mmnuhi ruangan ini komen2 yg bersih tnpa ada PHD trhadap izara… jgn ada yg ngutuk yerr… dah elok sgt baju yg dia pakai tu…

    0

    0
  11. mia says:

    Haha tq bangnara. cmni r bagus..izara the best!

    0

    0
  12. Anonymous says:

    bju izara cantikk cam princess.. . hee

    0

    0
  13. jan di says:

    dah tertarik since dia berlakon Kasihnya Laila kt tv3 tu lagi. nmpak selamba je budak nih.. btw, she’s gorgeous and x over la macam retis baru yg lain tuh. mybe bukan rezeki dis year. :)

    0

    0
  14. luv izara aishah says:

    akhirnyaa… :)
    dear zara aishah, you’re gorgeous tonight (bak kata amir ashraff)
    pesanan buat izara aishah : sentiasalah tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi & berdirilah atas bakat sendiri ok.. your fans will always luv u izara aishahhhh.. <3

    0

    0
  15. hajimaru says:

    cantik….leher jinjang..pakai baju apa pn cun..pakai jilbab lg cun..

    0

    0
  16. […] tahun 2012. Jadi kemungkinan besar Izara boleh memenangi sesuatu di ABPBH2012 nanti. Tak gitu? – beautifulnara.com innity_pub = "24917db15c4e37e421866448c9ab23d8"; innity_zone = "26201"; innity_width = "300"; […]

    0

    0
  17. razfira says:

    that’s what we call pretty & classy… nice Izara :)

    0

    0
  18. tyui says:

    masih x faham kenapa nora danish x ley kalahkan fs..padahal lakonan cukup berkualiti walaupon dgn 2drama(tentang dhia&jujur aku dayus)..ni mesti kes jejai beli kilang BH ni…*sori lari topik*

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Itu pendapat kau, kau minat Nora Danish,ko cakap la Nora bagus. Aku orang industri,dari kerja kru, tukang bancuh air,pengurus produksi & tulis skrip pun aku pernah buat. Kawan2 aku ramai dlm industri dari kru sampai artis.Kitorang tau la sapa di antara kedua tu yang lebih bagus dalam bekerja. Ko tengok ABPBH semalam?Ko dah lupa apa Shamsul Yusof cakap pasal Fasha?

      0

      0
      • perasan bagus says:

        dia ckp apa?

        0

        0
      • Anonymous says:

        dier ckp tyui & perasan bagus : org yg paling bangang dlm blog ni

        kalau engko x suker fasha cakap laaaa….

        0

        0
      • tyui says:

        yela tu kipas susah mati neelofa oiii..ko la yg paling rapat ngn dunia artis~~aku berckap dari segi impak lakonan..ni dah buang dah pasal kontrovesi masing2..fs lakon cite ape yg smpai terkesan sgt kat hati penonton?natasha?watak terlampau baik smpai nampak bodoh tu?

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Terpulang la, pandangan masing-masing..

        0

        0
    • comei says:

      aku lagi x paham,fizz boleh kalahkan adi n aaron.aku nak adi menang.aku rasa wktu tu macam lofa salah sebut je..

      0

      0
      • sarah_nina says:

        walaupun remy kalah.. tapi aku suka sangat fizz menang…puas sangat2.. cuma aku tak puas hati izara kalah dengan tasha.. kalau dengan neelofa atau najwa. boleh gak lah aku terima.. uhuhu..

        apa2 pun izara cantik..:)..

        0

        0
    • FS better than ND says:

      U know why?
      1. ND tak pergi langsung jelajah ABPBH utk BERAMAH MESRA dgn fans.
      2. Fans ND ramai kt laman tenet je, pung pang pung pang tapi nk vote mls. So bile kalah, meroyan la jadinye.
      3. Populariti TENTANG DHIA xmampu lawan CINTA ELYSA.
      4. Fasha sandha punye lakonan mmg bagus dr ND. N fasha sgt komited n disiplin dgn kerjanya. Sila rujuk kenyataan syamsul yusof semalam.
      5. Ok ni out of topik. ND pakai dress seksi jgk smalam kn? Takde yg nk kutuk plk? Siap tayang lurah kot.
      6. Fans ND sila la dislike komen aku nih. Do i care? K bye.

      0

      0
      • hazel says:

        hahahahaha…aku mmg nk tergelak sgt laa klaw korg sebok nk banding bandingkan ND n FS..
        dyorg dua2 ni same je la wei..tp bg aku kat luar nora better than fasha…fasha sgt sosial wei…
        coz i penah tgok n lepak dgn dia sndri n jejai….hurm….

        0

        0
  19. wutwut says:

    cantinyeeee beliau ni!baju+wajah+senyuman semua perfect! izara aisyah.insyaAllah akan ku namakan bakal anakku dengan nama ini:)

    0

    0
  20. NA says:

    cantik manis dan sopan :)

    0

    0
  21. tina.jr says:

    Izara pakejnya cukup2 lengkap..contohilah Sofea Jane yg bersih & bebas dari skandal. Jgn seksi sangat, org x suka. Jgn cepat terkejut dgn budaya artis Malaysia ni..kena pandai bawak diri..hoke? faham dik??

    0

    0
  22. the truth says:

    x kot… lisa ade segala…comel, cantik, ayu, air muka yg disenangi, perangai x buat yg pelik2 cth begaduh kat club mcm fazura, n she is a well educated person…

    fazura-201k likes (artis senior drpd lisa)
    neelofa-110k likes
    izara-202k likes
    lisa- 2 million likes. too far gap kan

    lisa dpt 1 million likes pon mase baru setaun dr filem Im Not Single. rate petambahan fans dia plg laju dan bnyk bebanding 3 yg atas.. she is well loved by men AND women. oh dun forget, lisa pnye twitter pon plg byk followers kat msia ni, jauh tetinggal artis2 lain.
    aku cume ckp secara teknikal. lisa is the most popular. obviously. not that i obsessed over her, just technically speaking.
    most men ive asked admitted they would choose lisa if given chance, not fazura, neelofa, nor izara. hmmm

    0

    0
    • 123 says:

      lisa ade segale :) melambung kau puji..lagi sweet klu lisa tutup aurat

      0

      0
      • the truth says:

        argument pasal aurat dlm dunia artis ni x leh jd a strong point, wak. sbb walaupun tutup aurat mmg WAJIB, artis tetap artis pd mereka, kite tego la cane pon, hatta memukul diorang skalipun kalo diorang xnak kite xleh pakse.

        lgpon, plg penting skali, byk sgt org yg rajen tegur tu besifat prejudis. tang artis yg dia benci pakai seksi kemain lg mengutuk. tang artis feveret dia pakai seksi, cantik la, princess la bagai. x fair, tu yg artis yg kene tegor lg menyampah nak dengar, cemana diorang nak ikot?
        cth plg banyak adelah kat blog nie sindri ahaha

        0

        0
      • jejari kaki says:

        Bagi aku lisa hebat berlakon tp after married pkain too sexy..if die rmai fans tp heran lisa xmng pon smlm..

        0

        0
      • 123 says:

        semua perempuan lagi sweet kalau tutup aurat..aku pun budak baru belajar..bukan nak argument k..positive +++ :)

        0

        0
    • mulut puaka says:

      poyo je ko no ni kan..yela tang artis ko suke lambong pujiannye

      0

      0
  23. die hard fan lisa says:

    tp gaya cara ko comment cam obses/fanatik je..haha.. ape2 je la.. lisa bnyk fan pun xmenang pun bintang popular..hikhik..

    0

    0
    • the truth says:

      ko paham x bile aku ckp ‘secara teknikal’?
      as in those number sumer yg aku tulis kat atas tu. aiya plis fikir dulu sblm argue
      kalo ko leh argue secara berhemah, then feel free to state ur opinion. it is everybody’s freedom.

      0

      0
      • haigo says:

        dah la tu the truth oi.. mmg nmpk la nk highlight yg lisa still the best.. xdpt nafikan.. p/s: artis jgn wat idola sgt..

        0

        0
      • orang biasa-biasa says:

        the truth,
        ko xpayah nk explain dkt pembaca bn ni..ibarat kau jd cikgu pastu budaknya xdgr kata.pembaca bn yng totok izara,fazura nge nora danish mmg mcm tu..artis lain nampak je buruknya..ko bc jer gossip..layan diaorang wat sakit jiwa jer..pesen xleh tegur.mudah sentap.

        0

        0
  24. hello says:

    cantik laaa sgt….

    0

    0
  25. […] Walaupun tewas di tangan Tasha Shilla, peminat Izara Aishah tidak perlu kecewa sangat. Secara logiknya, nama Izara Aishah mula popular apabila drama Vanila Coklat ditayangkan pada tahun 2012. Jadi kemungkinan besar Izara boleh memenangi sesuatu di ABPBH2012 nanti. Tak gitu? … Continue reading → […]

    0

    0
  26. bolradhabol7 says:

    nara..tunjukla pic ct saleha pulak…
    diepun artis baru yg aku suka selain dari izara…
    xdepun gosip2 murahan dah la ni…
    lisa mmg cntik tp yg lama akan bganti baru..
    skang ni time izara..ct saleha..lofa
    tp bukan tashalala tu..
    xphm sugguh tang mana popularnye..blakon pun nan hadooo
    at least izara-vanila cokelat
    ct saleha-nora elena
    lofa-tahajud cinta

    0

    0
  27. izara fans says:

    izara kalau dress up okay je ., xder yg terlalu mejolok mata ., x macam artis pompuan yg laen ., klo bleyh nk tunjuk sume kat orang ., izara mang terbaek !

    0

    0
  28. sweet32 says:

    cantik! mcm ank patung.. tp knpe x menang? tasha shila.. x sesuai! mkin byk kontroversi mkin org pilih lak.. yg x de kontroversi, org x pilih lak.. dunia skang.. yg x elok dipndang mulia, yg elok dipndang hina!

    0

    0
  29. Terbakor says:

    cantik betul izara ni.. fuh… kalu jumpe dpn2 ni xtau cane

    0

    0
  30. buah-buahan says:

    besarnye buah…sedapnye

    0

    0
  31. Dugong sehat says:

    Izara ni junior aku masa sekolah, dr dulu mmg cantik. Mmg ada natural beauty n bkn jnis nk jual muka… Love u darl.

    0

    0
  32. sedih bila tasha menang
    sepatutnya izara or neelofa yg menang baru mak happy
    waaaaaawawawawaaaaaaaaaa bueeeeekkk :P

    0

    0
  33. isap la says:

    tetek labuh..cam dh beranak 3…

    0

    0
    • Anonymous says:

      B die nampak labuh sbb leher die jinjang.ko tengok betol2.
      dah tu nak terletak katne B 2?leher?

      0

      0
  34. adoooo says:

    ak xpaham kenape ramai sgt yg suke komen part tetek..

    pd ak laa (ni personal opinion ak la kan) izara ni kire one of the artists yg sopan smalam..da aset die besar nak buat mcm mane. ko xperlu laa nak kutuk2 aset die..tu pn die tutup xde laa nak tunjuk lurah2 ape pon kan.
    xpaham betol ak.

    0

    0
  35. adoooo says:

    kire ok laa izara pakai smalam. sopan ape!
    xdela nak tunjuk lurah2 kan. biar lah kalau aset die besar ke ape, xperlu lah nk point out camtu skali.. xpaham aku.

    0

    0
  36. embok kesum says:

    Aku ponlg suka klu izara yg menang. Tp klu diikutkan, tasha lg byk berlakon dr izara. N izara br jer famous, sedangkn kita dh tgk tasha dh berlakon dr tahun lepas lg.

    0

    0
  37. meeradriana says:

    cantik sangat..

    0

    0
  38. anon says:

    Cantik ..

    0

    0
  39. imani says:

    dah duk belek2 gmbr kat sini..br perasan ramai jugak yang tak ada rupanya..or maybe abg nara xupload lg..
    irma hasmie, diana amir, wardina, fahrin ahmad, mawi, adik beradik rafar, zamarul hisyam..
    xpe2..tak rugi pn xdtg majlis2 mcm nie..wink!!

    0

    0
    • orang biasa-biasa says:

      nak letak mcm mana.nara pun curi yang orang.klu betul dia pya,sah2 gambar tu dia letak watermark.ni ambik je..bg kredit la cket…

      0

      0
  40. CikNur says:

    perfectionist! ok……

    0

    0
  41. awek says:

    mcm kareeena kapoorr

    0

    0
  42. lantakpilah says:

    knp tasha shila? knp bukan izara? why oh why…

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku perasan gak, tasha shila, fasha sandha, didie alias, artis pondok tu, semer yg org benci dan kekukrangan peminat dia bagi menang. sekumpulan manusia jahil yg nak bagi semangat kepada manusia jahil spy terus bersemangat dgn cara hidup mereka yg rosak tuh walaupun dikritik. tgk sajalah memey yg org benci nak tgk tu, boleh jadik heroin terus lepas kes norman, boikot jer drama dan filem melayu senang. mungkin ada sekumpulan manusia yg mengundi bukan berdasarkan minat tp sj nak tunjuk keras kepala, sekumpulan artis wanita yg bengong mungkin. contohnya SFanDM

      0

      0
      • Ikebana says:

        eiii….mcm ada betul nya kata2 awak ni..mcm mana awak tau ar?? awak kelompok org2 itew kerrr?

        0

        0
  43. MrsR says:

    She looks..classic. Pretty :)

    0

    0
  44. hazel says:

    memang cun n mantap beb…
    x kesah laa walau pon kalah,asalkan xde kontroversi menari ghairah kat tiang….hahahahhahahaha

    0

    0
  45. Nunu says:

    Cantik sangat. Mcm Miss Universe pon ade :)

    0

    0
  46. mommy nana says:

    Lawa nye ciptaan Allah SWT nih…. muka cam sofea loren pun ada… stay good, okey izara?

    0

    0
  47. apekny0nya says:

    chanteknye izara..neutral beauty..sh0uld be izara yg menang kateg0ri ‘artis baru wanita p0pular’ n bknnye tasha shilla..huh!

    0

    0
  48. suke seksi says:

    a ah..betul ler tew izara x seksi kat majlis ni…btw korang yg puji2 dia ni dh tgk majalah Eh! yng cover story izara ? dia ‘tak seksi’ kat magazine tew..jgn lupa beli erkk ;)

    0

    0
  49. lady says:

    izara aisyah…. i nak u mng… !! tp nape TS….??? (sory yer fan TS)…. lau lopa aku ley accept lg…. tp xpe papepon I LOVE U izara…. sweet sgt… mmg natural beauty wlupon without mekap u ttp cntek….

    0

    0
  50. Fida says:

    Izara ni cantik la..mcm arab. aku suka tgk muka dia :)

    0

    0
    • Kurus says:

      tu yg aku suka.. jenis mka arab mix..

      u olz leh google
      most beautiful arab women 2010/handsome arab men

      0

      0
  51. meluat dgn komen di BN says:

    AKU MELUAT SANGAT2 DGN ORANG YG KOMEN DKT BN NI.BOLEH CAM SGT.KLU NEALOFA,FASHA,SITI SAH KENA TERUK.KLU FAZURA,IZARA OK JE…BODOH BETUL.FASHA PERANGAI HUDUH LA…YG FAZURA PERNAH MASUK COURT BERGADUH PUKUL ORANG NGAN KASUT.IZARA TAK SEKSI,TAPI DIA PUN PAKAI SKIRT PENDEK GAK..KITA NK JADI PEMINAT KENA RASIONAL..YG ELOK KITA PUJI,JGN BILA YANG ELOK CARI JUGAK YANG XELOK…….YG LOYAL BN NI..ERRR..AKU SUKA BC SBB SELAIN CARI BN JE ADA KOMEN BYK.TAPI CARI JAUH LEBIH CERDIK SBB PENGOMEN BN BODOH!!!

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Tak semua pengomen dalam bn ni bodoh macam yang kau cakap… Aku setuju dengan pendapat kau, diorang ni memang double standard sikit… ada artis yang teruk kena kutuk, ada artis yang langsung tak kena kutuk walaupun dia pernah melakukan kesalahan yang sama macam artis yang teruk kena kutuk tu.. Standard la pengomen bn, memang macam ni dah… Dah tak buleh diubati lagi..

      0

      0
    • datok_t says:

      ekeleh ko apehal..sukati aku la nk suka sape pon..g jahanam aa ngan ko..kecik2 xnk..

      0

      0
  52. ASTALAVISTA says:

    she’s more beautiful than MISS GOODY TWO SHOES-PRINCESS WANNABE fazura tu…

    si fazura semenjak verangan nak kawin TMJ terus berubah sopan, tak seksi segala…sebelum ni jalang juga aku tgk!…huhhh hipokrit yg amat si betina tu…meluatsss

    0

    0
  53. izzati says:

    bau izara akan-akan baju maya karin.tapi cantik.kene dengan izara.nampak lebih gojess dan lebih sopan even xmenutup aurat.hehe

    0

    0
  54. budak itam says:

    aku suka izara aishah. thanx abang nara buat satu entry pasal izara je.

    0

    0
  55. datok_t says:

    ni kalo aku dpt..mmg aku record time dia kemut lps tu aku panggil press…

    0

    0
  56. Reena says:

    Compared to lofa, Izara is way better ok…baju takde seksi sakan..lofa tu nama je bijak..kononnya..tp dok tayang2 gak..filem tak laku, undian sendu…habis modal..wat tayangan perdana laaa..cheapo tul!

    0

    0
  57. saya bukan anonymous says:

    aku minat artis korea. walaupun diorng bkn islam tp bl diorg pki skirt pendek mse ddk ats kerusi, artis korea ni reti la letak kain [email protected] selimut ats peha diorg yg tdedah tu.

    0

    0
  58. isma says:

    Izara mmg cantik asli….mukenyer lbih krang agelina jolie…i suke sgt2…..suke tgk wajahnyerr…

    0

    0
  59. arenizs says:

    izara cantik sangat….. ;-)

    0

    0
  60. nununymous says:

    yeahh..aku lg sokong n suka izara daripada minah yang blaja pun tak abes tu! hopefully izara akan menang byk award lepas ni!!

    0

    0
  61. battygnie says:

    She looks old for her age.

    0

    0
  62. nurin says:

    kak izara ilike you muah muah =D
    I LOVE YOU <3 IZARA AISHAH/ZARA AISHAH

    0

    0