Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(6 GAMBAR)Heliza Helmi Ialah Duta Coolblog

Abang Nara pasti ramai pembaca BeautifulNara ialah peminat Coolblog. Abang Nara tak pernah makan tapi ramai yang berkata Coolblog sangat lazat. Teringin juga nak cuba tapi masih belum terjumpa kiosk Coolblog ini ketika berjalan-jalan.

coolblog heliza

Advertisement

Yang terbaru, pihak Coolblog telah memilih Heliza Helmi selaku duta produk mereka. Ini satu pemilihan yang sangat bijak berdasarkan imej Heliza yang bersih, comel dan cute. Pastinya jualan Coolblog akan melonjak naik lagi selepas ini. Paling cool lori penghantaran Coolblog turut ditampalkan muka Heliza.

coolblog heliza

4 keping gambar Heliza Helmi selaku duta produk Coolblog dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Coolblog.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 Comments

  1. maria clara

    November 9, 2012 at 9:35 am

    apsal la minah ni suke sangat buat mulut itik…puiii

  2. stella

    November 8, 2012 at 11:46 pm

    coolblog ke apa ke .. yg lg sdp sweet cool dan cool city …cappucino+peppermint+pearl milk tea …hnya d sndkn .. kekeke …

  3. Anonymous

    November 8, 2012 at 10:12 pm

    TERUS TAK JADI NAK MINUM!

  4. baby_BAP

    November 8, 2012 at 10:11 pm

    org cantik n baik cam heliza pun ramai yang dengki..dasar melayu tak pandai dok diam..asyik komplen jer memanjang..mcm ko tu perfect sangat…Heliza you’re very cute n miut…just ignore the stupid haters key..

  5. sara

    November 8, 2012 at 9:12 pm

    bosan la dia ni. seriously

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama