Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(6 GAMBAR)Heliza Helmi Ialah Duta Coolblog

Abang Nara pasti ramai pembaca BeautifulNara ialah peminat Coolblog. Abang Nara tak pernah makan tapi ramai yang berkata Coolblog sangat lazat. Teringin juga nak cuba tapi masih belum terjumpa kiosk Coolblog ini ketika berjalan-jalan.

coolblog heliza

Advertisement

Yang terbaru, pihak Coolblog telah memilih Heliza Helmi selaku duta produk mereka. Ini satu pemilihan yang sangat bijak berdasarkan imej Heliza yang bersih, comel dan cute. Pastinya jualan Coolblog akan melonjak naik lagi selepas ini. Paling cool lori penghantaran Coolblog turut ditampalkan muka Heliza.

coolblog heliza

4 keping gambar Heliza Helmi selaku duta produk Coolblog dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Coolblog.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 Comments

  1. Iphoneuser

    November 8, 2012 at 9:10 pm

    1. Pakai sesuatu yg merubah ciptaan Allah swt adalah haram, tak kira nmpk kiut atau baik, tetap HARAM
    2. Chatime x dpt halal, Requirement JAKIM , 50%pekerja mesti org Islam, Chatime semua pekerja Cina, jd elakkan minum..
    3. Irma Hasmie pula dikatkan, dia senyum pun salah?
    4. Bg saya sesiapa yg menutup aurat, jaga akhlak, sopan & tidak terlaly expose itu lebih baik, wallahualam..

    • Anonymous

      November 9, 2012 at 10:03 am

      contact lense x merubah apa pun ciptaan Allah…ia hanya sementara..bkn nya dia cabut anak mata asal n tukar ngan lense pun..plus die mmg rabun kan..so konsepnya sama dgn pakai cermin mata..knapa pakai yg besar? cermin mata pun ade mcm2 saiz kan?jgn prejudis sgt..diri sendiri masih terumbang ambing.sekian.

      bg komen no.4 i totally agree with u. kalau itu bg anda, jadikan diri kita dulu mcm tu..jgn harapkan apa2 dr org dr industri hiburan..sekurang2nya dia berusaha utk menjadi lebih baik drp sebelumnya.. kita pun xkan nk berada di takuk yg sama..komplen je pandai?ubah diri sendiri dulu..

    • Iphoneuser

      November 10, 2012 at 3:09 am

      Sblm anda comment juga, baca dgn teliti, saya tidak kata pakai contact lense itu haram, saya kata mengubah ciptaan tuhan itu haram! Pakai contact lense itu harus, sbb membntu melihat, tp pakai contact lense yg membuat mata lebih besar? Wallahualam..tanya iman..
      Haram tetap haram, mungkin lebih baik dari dulu, tp lebih baik bukan betul bukan?

  2. filia

    November 8, 2012 at 8:29 pm

    dah heliza jadi duta, takkan nk hodoh je kot? dah dia memang comel, takyah lah nk jeles.

  3. esparanza

    November 8, 2012 at 8:23 pm

    comel ka x comel xkisah sangat. ak nampak ok ja. yg jdi isunya, kejadah dia pakai spek xdak cermin?

    • baby_BAP

      November 8, 2012 at 10:13 pm

      sukahati dialahh nak pakai ape2 pun..bukan dia dedah aurat pun..

  4. kat

    November 8, 2012 at 7:48 pm

    muslimah sejati tak kan bergambar dengan posing gedik atau dibuat2 dan menarik perhatian lelaki2 bukan mahramnya.

    • Anonymous

      November 9, 2012 at 9:58 am

      abes kau nk suh ustazah norbahyah ke jadi duta? talk to the mirror pls..

  5. ain

    November 8, 2012 at 6:42 pm

    Chatime mahal la

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top