Written by AbangNara | August 28th, 2012

Mungkin ramai di antara anda yang mendengar cerita kononnya hubungan Fasha dan keluarga Jejai tidak mesra. Sehubungan dengan itu, pasti anda tertanya-tanya sama ada Fasha Sandha ada menyambut hari raya bersama keluarga Jejai. Biarlah gambar-gambar ini menjadi jawapan kepada persoalan anda dan merungkaikan segala misteri selama ini.

fasha sandha

Untuk makluman, Fasha dan Jejai pulang berhari raya agak lewat kerana Jejai terlibat dengan perlumbaan kereta di China. Walaupun begitu, Abang Nara pasti Jejai dan Fasha sangat gembira kerana masih sempat berhari raya bersama keluarga yang tercinta. Semoga selepas ini tiada lagi cerita yang bukan-bukan mengenai Fasha dan keluarga Jejai.

fasha sandha

Lagi 4 keping gambar Fasha Sandha beraya bersama keluarga Jejai dengan membaca entri ini sepenuhnya.


fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

175 responses to (6 GAMBAR)Fasha Sandha Berhari Raya Bersama Keluarga Jejai

  1. alhamdulillah
    am happy for fasha
    selagi korang dok ngutuk fasha lagi luas rezeki tuhan bagi dia
    love fasha forever

  2. lady says:

    malas nak komen pjg2 cuba korg bace oh bulan…nampak sgt statement FS & gambar2 nie sekadar nak menutup mulut org yg kata “dia & mertua tak rapat” setakat gambar kaku mcm tue dgn muka mertua yg kurang ceria tak yah lah FS!ape2 pun semoga berbahagia

  3. FS says:

    baru aku tahu rupa2nya fasha sandha ni GRO VIP kat club..1 mlm 1K..perghh..pat0t bentuk bdn dy smcm sbl0m kawen..m0ga fasha bt0i2 brubah & bukannya materialistik smata2

  4. kikilala says:

    errr, ni bukan pix raya kot sebab xkan la datin seri tu beraya pakai kaftan kot…. lagi pun baru je baca the star semalam jejai kata dia ‘miss beraya taun ni’ (& bukan lambat mcm yg BN kata tu) sebab dia baru je menang race tu semalam…. dia ada kata gak yg FS balik beraya sensorang….. propa je kot… :P

  5. yayaya says:

    bguslah da bbaik2……lgpn nak masm muka watpe….pusing2 c 2 gak jmpa….sabar ye nora danish…bkas mak mtua ko da ade mnantu bru….

  6. what the? says:

    kenapa nampak biasa je keluarga orang kaya ni? series humble je .. bukankah orang kaya sepatutnya VAVAVOOOOOM? baju mak, bapak, adik, jejai fasha pun simple je ..

  7. secret fantasy says:

    Ni bkn pic raya le aku rasa..entah2 ini pic FS n Jejai btandang kat rumah keluarga jejai lepas kawen kut..entah

  8. budak biasa says:

    Hurm dah jodoh nak wat mcm mn kan……Itu sume dah tertulis. Ape yang terjadi antara mereka kite sume tak tau.. Doakan mereka bahagia cukup la.

  9. Nini says:

    Aku tak kisah langsung mak datin tu nak senyum ke apa ke bukan ada kena mengena dgn aku pun

  10. Anonymous says:

    aku tengok dlm blog izyan diorang bergambar mak dia senyum je…….masa tu bapak jejai lak xsenyum…….

  11. entah la says:

    aku no komen bab fs bersalam gan mak mertua…tp bab nd gan bekas mak mertua dia tu mcm mak saudara aku gak…dia bercerai hidup gan bapak saudara aku tp nenek n atok aku lbh sygkan mak saudara aku(x menantu) dr menantu baru nie…sampaikan sepupu aku bersunat pun nenek n atok aku jgkan…mak saudara aku cuma perlu hantar tiap2 kali cuti sekolah jer…kalo time sekolah pulak sell atok aku tanye kabar kat menantu tanye dah jumpe calon ke? bl atok aku cite kat kita org dia kt rugi bpk saudara aku cerai gan makcik aku nie…n syg lak kalo dia nikah gan org lain…apa yg aku nampak org tuau dia mmg sygkan x menantu dia n dia tak peduli org lain kata per…coz pd mata dia x menantu dia lbh baik dr menantu yg anak dia pilih…alih2 mak saudara baru aku terpaksa menahan je la perasaan…

  12. renung2kan... says:

    cer tgok btl2 air muke mak mentua dia tu….. ntah laa… idup ni pjg lagi jln cter nyer… tgu dan lihat la episod seterusnya….

  13. ambo says:

    mak jejai punya baju cam baju tidur je..

  14. azhar says:

    sesi bergambar ni macam dirancang oleh artis tu je, kebenaran terserlah jua, nampak muka mertua mencuka je, tak sampai hajat sebenarnya. Try the best shot next time kah kah kah!!!

  15. azhar says:

    Sesi bergambar ni macam dirancang oleh artis tu je, tapi kebenaran terserlah, muka mertua mencuka je, gagal matlamatnya, cuba lagi pada masa akan datang sebab awak kategori tak tau malu, yang penting capai matlamat. Perampas tetap perampas. Kah kah kah !!!

    • Anonymous says:

      kesiannyer kt ko ni…org sedaya upaya nak mengeratkan silatulrahim tp ko mengejek bagai..jgn suke sgt ketawakan org..takut berbalik plak kt kiter..

      • azhar says:

        kat ko lagi kesian, apa kau peduli aku nak ketawa atau tidak, aku pinjam mulut kau ke? Perkahwinan tersebut diibaratkan kayu buruk, klu panjang umur tengok le kekal berapa lama? Kayu buruk

      • azhar says:

        Budak Hingusan mmg mcm tu, kome komen artis, dia menyibuk komen kome. Macam RR tak habis2 suka cari gaduh semenjak mula berlakon sampai sekarang. 2X5 dgn RR.

    • Anonymous says:

      oyeker budak hingusan?klu mcm tu ko ni da tua bangka pun tp komen mcm budak hingusan…lg kesian…

  16. […] (6 GAMBAR)Fasha Sandha Berhari Raya Bersama Keluarga Jejai | […]

  17. nina says:

    saya saku banag merenk zairanbar jalan bajin dan gambar fara lagi saya rasan julwatan saya cara dan uapia uatan saya merenk perenpunga saya tabu wainka lagi baki
    yana saya cara saya jalun fara jana saya uakn carsa saya raumbar saya sara
    saya nini saua raha nak tacat kaka saya gambar

  18. Anonymous says:

    jejai ni lelaki low class sebab tu cari bini low class.