Written by AbangNara | November 19th, 2013

Pastinya Betty Benafe dan suami, Bruce Dargus berada di dalam keadaan yang amat teruja sekarang ini. Mana tidaknya, tidak lama lagi mereka berdua akan bergelar ibu dan ayah. Teringat Abang Nara kenangan ketika isteri disahkan mengandung dahulu. Memang berdebar-debar jantung dibuatnya menunggu hari kelahiran.

maternity shoot betty benafe

Abang Nara suka dengan gambar-gambar maternity shoot yang diambil oleh SazaStudio ini. Nampak menyegarkan, tenang dan jelas terserlah kasih sayang antara pasangan suami isteri ini. Semoga dengan kelahiran anak sulung mereka kelak, maka makin rapat hubungan mereka berdua. Sama-samalah kita doakan.

maternity shoot betty benafe

Lagi beberapa keping gambar maternity shoot Betty Benafe dan Bruce Dargus dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook SazaStudio.

maternity shoot betty benafe

maternity shoot betty benafe

maternity shoot betty benafe

maternity shoot betty benafe

78 responses to (6 GAMBAR)Betty Benafe & Bruce Dargus Dalam Maternity Shoot Oleh SazaStudio

  1. Abby Adabi says:

    Siapa dia ni?Muka mcm bangsa Yahudi..

    “Wahai orang-orang yang beriman janganlah kamu mengangkat Yahudi dan Nasrani sebagai pemimpin . Mereka adalah pemimpin di kalangan mereka maka barangsiapa yang melantik mereka di kalangan kamu maka orang itu termasuk golongan mereka.”

    • joe says:

      Hey Abby. u go to hell ah. menyemak aje ko nak berdakwah konon kat sini . We dont need ustazah jadian or ustazah mee segera here. Orang dah meluat nak follow twit2 engkau yang cetek ilmu tapi perasan aje lebih – kau mai bertenggek kat sini pulak??
      Siapa engkau nak kata muka orang macam yahudi??? Yahudi dengan Arab memang iras2 muka mrk. habis muka kau tu?? macam kafir cina je aku tengok.

    • blahlah!! says:

      eehhh Abby Adabi nie.. Ape hak kau kate muke die cam yahudi??? nie ke care kau berdakwah?? Die nie kacukan and arabians and jews memang muke dorang dekat2 same.. dah.. kau jangan menyemak kat sini~ Kalau betul kau berdakwah.. gune kate manis lah sikit.. Kau nie KW ke pe??

  2. umat says:

    shoot cantik, pakaian okay okay jek (tetap tak tutup aurat)
    tapi make-up tu tebal sangat rasanya…

  3. sallysepatubaru:-) says:

    villa betty vs villa nabila.. da kawen takpa angpa nak peluk2 bagai

    • candycrush says:

      ni carcosa la woi.

    • Abby Adabi says:

      Bila aku tegur baik2 sebelum ni peringatkan mengenai solat, korang kondem aku balik kata aku riak..Sekang aku tak pertikaikan dah psl solat pun, tu antara korang dgan Allah..Aku cuma nak bagi info-info agama je bersabit dgn artis di ats ni utk panduan kita bersama agar tidak terlandas jauh dar agama..YG BAIK DIJADIKAN TELADAN, YG BURUK DIJADIKAN SEMPADAN..

      • Anonymous says:

        Like sendiri ke abby adabi?
        Aku tengok engko ni 24 jam mengadap blog nara. Tak keje ke.. kalaula ada orang yang baru nak belajar agama ni, dia akan ckp begini ke cara dakwah dalam islam?

        • Abby Adabi says:

          @Anonymous

          CORRECTION,

          Aku bekerja, ok..Mmg aku akan sentiasa online sbb aku buat bisnes online..Aku duk tumpang dakwah je kat sini..Aku pun dah dapat keizinan bertulis dari abg nara utk berdakwah kat sini..Aku tak la 24jam kat sini..Cukup masa aku solat fardu n solat sunat..ada masa terluang sikit aku mengaji al quran DAKWAH AKU DISINI SEBAHAGIAN IBADAH JUGAK OK!!

        • Anonymous says:

          Tumpang kat sini walau TUAN RUMAH tak izinkan. Tak rase berdosa ke abby adabi.. klu aku malu weii…serbu tempat org… nila yang dikatakan kakak tua.. byk ckp tp tak paham bahasa.. setakat dakwah main copy paste je, kitorang pun bole buat.

        • Anonymous says:

          The funniest thing is that, ‘berdakwah’ sambil baca gosip..setiap komen di ‘refresh’ n di’reply’..haha!
          baca gosip, tgk aurat, pong pang pong dakwah tu. cakap orang ‘YAHUDI’????
          ‘berdakwah’ dalam blog ‘gosip’ sambil baca sekali ‘gosip’..bravoo!

      • MELOAT says:

        KALAU BETUL DIRI TU BAGUS SANGAT ALIM SANGAT NAK BERDAKWAH BAGAI, TAKDENYE MASUK BLOG GOSIP. PUI MENYAMPAH.

      • blossom says:

        To Abby adabi…
        Kalu yew pun nak berdakwah gunalah cara yang elok.. x yah laa nak hentam org sgt.. mulut awk tu pun bleh tahan jgk ble bab mengata org nie.. bawak2 laa bertaubat yew… mcm bajet jew kan..

  4. Anonymous says:

    Lagi aku rela tengok maternity shoot diorang ni dari pre-wedding shoot Che Ta.

  5. Anonymous says:

    walaupun die kawen seksi,tapi gambar maternity die ni memang cantik..tak terlampau sgt