Written by AbangNara | November 19th, 2013

Pastinya Betty Benafe dan suami, Bruce Dargus berada di dalam keadaan yang amat teruja sekarang ini. Mana tidaknya, tidak lama lagi mereka berdua akan bergelar ibu dan ayah. Teringat Abang Nara kenangan ketika isteri disahkan mengandung dahulu. Memang berdebar-debar jantung dibuatnya menunggu hari kelahiran.

maternity shoot betty benafe

Abang Nara suka dengan gambar-gambar maternity shoot yang diambil oleh SazaStudio ini. Nampak menyegarkan, tenang dan jelas terserlah kasih sayang antara pasangan suami isteri ini. Semoga dengan kelahiran anak sulung mereka kelak, maka makin rapat hubungan mereka berdua. Sama-samalah kita doakan.

maternity shoot betty benafe

Lagi beberapa keping gambar maternity shoot Betty Benafe dan Bruce Dargus dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook SazaStudio.

maternity shoot betty benafe

maternity shoot betty benafe

maternity shoot betty benafe

maternity shoot betty benafe

78 responses to (6 GAMBAR)Betty Benafe & Bruce Dargus Dalam Maternity Shoot Oleh SazaStudio

  1. cik kim says:

    Cik Abby ni nak menajamkan skill berhujah2 dengan tujuan nak riak. Jangan dilayan orang macam ni. Sudah la menghina orang lain yang tak sejalan dengan dia malah menunjukkan dia seorang sahaja berilmu agama di sini.

    Hello.. nak mentarbiah biar dengan berhemah. Pegi la mintak Melodi interview. Biar terbukak mata retis2 ni nak bertaubat

  2. cukuplah jika mendoakan y baik2 saja utk org lain. xslh nk brdkwah, tp kenalah dgn cara y betul. xperlu nk komen y buruk2 ttg org, sbbnya kita sndiri pn blm tentu baik semuanya. Kita doakan saja agr diorg akn berubah ke arh kebaikan, tu kn lebih baik..

  3. Anonymous says:

    abby Abadi gilo isim gamoknyer yer.

  4. memasing says:

    memasing nyer pendapat kan… tp lagi bagus tgk betty nii berpakaian utk shoot maternity… baju lengan panjang… kain labuh…
    yg lain mcm fasha sanda, nurul, yasmin hani tu sume dok nk show off bulat nyer tu dok pose menggiler dgn baju sendat & xde lengan…

  5. betty binawe says:

    laki betty ni keje apa? jual nasi mandy ke?

  6. fattyjul says:

    ABBY ADABI ni dia ni buat onar kat sini sbb nak carik perhatian je pown u olls…sesaje je..bangsa jenih maknusia kesunyian, lonely…gersang..gatai puki..yg suka mencerca..cari pasai, ..dia syok sbnrnya ramai yg sedaq kehadiran dia yg sgt onar kat setiap komen2 ni..besala…x gila dari asai..mst dia gila meroyan…mgkn gila slps bkawen..perangai x serupa org..pehtu kena tinggai ngn laki..kot dpt ank pun..dipijaknya ank sndr..pastu meroyan sndr…xpun..dia ni jalang yang dah x laku..nak menega puki..dah x laku…buat onar la kat sini.. tak pun mmg asai keturunan dia mmg gila..darah panassss….

  7. chicken pie says:

    letih la aku dgn org skarang ni..asal nk kluo anak je berphotoshoot bagai..kalau 10 anak tpksa gak la aku photoshoot 10 kali #hadoinyerpun retis