Written by Bella | February 10th, 2016

Tanggal 9 Februari semalam, rakan-rakan kepada aktres jelita Erra Fazira telah menganjurkan satu surprise birthday party buat beliau.

Siapa sangka rupa-rupanya Erra kini sudah berusia 42 tahun. Wow! Awet muda kan?

Erra sangat menghargai usaha setiap pihak yang membantu merealisasikan kejutan berkenaan. Antara rakan artis yang hadir ialah Datuk Ziela Jalil, Datin Umie Aida dan Linda Onn.

Jom lihat beberapa lagi foto sekitar sambutan hari lahir Erra dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Black Pepper Production

22 responses to (6 FOTO) Surprise Birthday Party Erra Fazira

  1. Erro Zaloro says:

    I like makcikk erra ni…mmg xsombong…wlupun tgh peknen alisha & tgh meeting round table dgn team die..ttp juge snyum kasi i mncelah brgmbr dgn die..#[email protected] mcik.erra!!

    0

    0
    • Greenfinger says:

      Kan.. teringat time nk bergmbr ngan dia sepoloh tahun lepas, kita tgh berpeluh-peluh ni selamba je dia pegang bahu n rapatkan bdn ni utk bergambar. nmpk yg dia jenis humble sgt compare ngan artis perempuan lain yg agak kontrol n ada jurang ngan peminat. No wonder erra boleh bertahan

      0

      0
    • Mooza says:

      mmg betul, pernah jumpa erra, ziana zain dan dato ct, tiga2 xsombong, mmg minat diaorg dr dulu

      0

      0
  2. aa says:

    Dah Umie Aida, Datin Umie Aida lg? Kau ni Bella, memang tak ada editing before posting kan?

    0

    0
    • Anonymous says:

      nyet..cuba jgn sebut bela..bela..bela…bela tu siapa? nenek angkat kau ke hah.????? .jgn syokk sendiri boleh tak nyet!!

      0

      0
    • Dam says:

      haa kann?haha…ramai sangat artis yg datang.Umie Aida, Datuk Ziela Jalil dan Datin Umie Aida.Meriah sangat…

      0

      0
    • aa says:

      Good job Bella! Tegur sekali terus edit ayat. Mcm ni baru nmpk professional. Tak ada nk sentap ke apa. Keep it up!

      0

      0
  3. nanu says:

    weh bella, umie aida ngan datin umie aida tu orang yang sama ke hapa?? poyo la bella ni. bajet buat entry gempak la konon.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Tiap thn cam ni… apa yg surprise nya… dah jadi expected bday party

    0

    0
  5. Anonymous says:

    dah lama perasan kawan2 baik erra ni ramai datin & datin seri..so erra pun tangkap datuk jela pasni

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Cik yan tu kekawan erra lah… idea basi tiap tahun

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Kelmarin surprise party utk umie aida… nanti utk ziela jalil pulak… yg tak famous surprise party tak nak upload juga

    0

    0
  8. Anonymous says:

    haply besday nenek erra!

    0

    0
  9. bunga says:

    Hppy birthday kak era ???..smoga panjg umur di murah kan rezeki amin…

    0

    0
  10. bunga says:

    Hppy birthday kak era ???..smoga panjg umur di murah kan rezeki amin…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kipidap fans tegar nenek erra..pakai tudung dah mcm nenek dah..iklas aku menegur..mcm cendawan tumbuh artis tutup kepala.namun pakaian bwh tetap ketat dan mengingurkan..aku respect maya karin..fasha sandha nora danish..tak hipokrit..yg lain ikut2tan.takde pendirian sendiri

      0

      0
  11. Mooza says:

    hepi besday kak Erra, semoga sihat sentiasa, murah rezeki dan pjg umur,,, love u

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Cuba tgk si ziela jalil tu.tudung dah makin pendek..pendek..dan pendek.tetek dah lah saiz tetek gorillla.spatutnya tutuplah dgn tudung saiz selimut.ini pakai tudung mengaji kanak2 tadika.serius dah tua2 bangka bole main2 dgn hukum Allah.

    0

    0