Written by Bella | March 29th, 2019

Semalam, aktres Datin Seri Maria Farida menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 50 dalam sebuah majlis yang cukup meriah dihadiri suami tercinta, anak-anak serta teman rapatnya.

Maria sangat gembira dan meluahkan rasa syukur tidak terhingga kepada semua orang yang sudi meraikan hari istimewanya itu.

Namun, apa yang menarik perhatian netizen ialah wajah dan bentuk tubuh Maria masih kekal cantik dan anggun persis anak dara. Muda jelita.

Tidak percaya? Jom kita layan beberapa lagi foto Maria sekitar sambutan ulang tahun kelahirannya yang ke 50 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Foto : budak.tadika

63 responses to (6 FOTO) Sambut Ulang Tahun Kelahiran Ke 50, Maria Farida Tetap Cun Macam Anak Dara

  1. Jga pndangan mta mu says:

    Dri itu besyukur la sllu sbb msih cntik dn prsis ank dra.mngkin awk pn x prlu riso sbb suami grenti xkn cri lain.dan pd suami2 d luar sna,pd sesapa yg da ade bni cenggini pndai jga bdan dn muka..jga la dn bngga la.

  2. Makcik Cabai says:

    Dengan laki-laki dia aku nampak muda….
    Ke aku ni pun bakal-bakal Datin Sri…?

  3. Anonymous says:

    rumah kata pegi , kubur kata..lai lo..

  4. Anonymous says:

    Maria nampak mcm she is in her 30s… sedang sesetengah retis mcm scha alyahya, fakezura, apa nama si negro yg menang dewi remaja tu…. all them look like they are in theirs 50s… eeuww.. tua sebelum usia!

    • Anonymous says:

      Tipu la sangat ni. Nk jadi haters biarlah guna common sense.

      • faraj says:

        50 tu mcm muka si Nek Ta. Ambil gambo pun dari jauh shj skrg..

      • Yanzz says:

        Sejak bila nk jd haters kena ada peraturan? #FakezuraTriggerred

        • Anonymous says:

          Mengucap jalah mulut adoi. kak, bawak bawaklaa pi solat taubat. lagi satu, pelik laa kadang masalah macamni. dah tau hubungan ko tu bermasalah & kalau rasa takleh go dah. pi lah mahkamah!!! pasaipa laa suka dok buat dosa?!!!! ishhh

    • Lol says:

      ko yng rabun nk ckp org muka tua. muka tua xper jgn komen mcm budak baru datang nifas!

    • Chinta says:

      Kenapa nk negro2 kan org? Awak cantik sgt ke duk kutuk bekas juara Dewi Remaja, Haneesya Hanee? Hanya kerana silap dia minum arak, duk benci skali warna kulit dia? Eh hello artis lain helok jerrr teguk arak cuma tak tersebar. Dan kalau tersebar pun sb all of them ada nama yg kukuh dlm industri, so org pejam mata je.

      Hope one day u ada anak kulit gelap bak negro, kite tgk mcmne anak u kena kritik. Dan ape perasaan u!

      Stop buli org lain di media sosial. I bukan batak artis, tp menghina rupa paras seseorang sgt tidak wajar.

      U pun akan tua, tak selamanya muda. ENtah2 lagi berkedut sejuta muka dari usia.

  5. Anonymous says:

    termuntah tgok..tersombol222 bagai…

  6. SusterNgesot says:

    Banyak duit semua pun boleh nampak hot…tapi dah 50masih nak hot? Bawak2 la berubah nek…takan nak gini sampai bila2…nanti kat bawah kena hot. Time for u to change grandma

  7. jakun semelai..hihiii says:

    owh datin seri ghupenye..datuk seri tu nama apa? siapa? sambodi kerr? cer citer sket..

  8. Anonymous says:

    Dia ni menawan tpi x manis atau cantik. Tanpa make up sekilo bedak camner ye rupa?

  9. aih says:

    that breast type and ass and the back without showing any bra sign.. yet breast still firm… just solid.. rare perempuan melayu ada badan macam tu after 50 years.. menunjukkan jaga badan boleh ajer… untung husband dia malam2..

  10. Anonymous says:

    palsu.. rambut kaler, bedak 3 kati, posing tonggek, pipi mcm bola golf..mana x muda?

  11. Anonymous says:

    Pungkor letak sponge nmpk bayang! Hahaha.. gigihhhh!!

  12. Anonymous says:

    Muka sejenis letak filler mcm kena sengat tebuan!

  13. Makcik Virgin says:

    Korang ni semua ketinggalan. Bontot pun sekarang boleh letak filler la… ngok! Nak permanent pun boleh, masukkan silikon. Ape barang padding ni semua. Selagi ade duit je sekarang ni.

  14. senyum manis says:

    kategori cantik dlm usia 50 tahun ..ada yg umo 30 thun dah mcm mak nenek aku tengok …heheee

  15. unknown says:

    yg attend function anak2 ikan mak datin ker.. muahahaha

  16. nana says:

    takdelah cun sangat….neng yatimah lagi cun…

  17. WickEd says:

    Apa beza kakak ni dgn perampas yg lain? Selagi hidup dia lupa walaupun mmg dia cantik, pandai jaga badan tapi takde apa yg nak dibanggakan…kalau org tua ni pandai jaga dia kejln betul ok la baru respect…ni dgn usia dah mencecah 50 lagi bareback hmmm…bukan nak kutuk tapi mmg mintak dikutuk situa kutuk…

  18. THIS HOMEWRECKER TURNS SWEET FIFTY!!

  19. I really like your writing style, superb information, appreciate it for posting :D. https://www.bluetoothwristbands.com

  20. Thanks for every other magnificent post. The place else may just
    anybody get that type of information in such a perfect approach of writing?
    I have a presentation subsequent week, and I’m on the search
    for such info. https://www.bluetoothwristbands.com

  21. Thanks for every other magnificent post.
    The place else may just anybody get that type of information in such a perfect approach of
    writing? I have a presentation subsequent week, and I’m on the search for such info. https://www.bluetoothwristbands.com

  22. Kila says:

    Kebanyakkn org skrg umur 50an -60an tak nmpk tua sgt mungkin sb faktor makanan n pemikiran. Nilh contoh mcm Maria Faridah tapi dia ni kalau pakai yg molek sikit lg nmk ayu. Aurat tutup sikit.

  23. Xoxo says:

    Datin Sri? Bukan kah her husband x wife kata husband x de title…ermm…

  24. ArtisMalaysiaSampahBelaka says:

    nak menopos pun pakai ketat camtu
    insaflah nenek
    -FATsula haters-

  25. axz says:

    dia x penah beranak. sbb tu badan dia maintain… lagi satu, duit banyak… mcm2 treatment boleh buat untuk kekalkan kecantikan…. no money no talk laaa

  26. jurgen klopp says:

    geram abam tgk body makcik.
    grrrrrrrrrr

  27. mak aku says:

    Bontot dah loyot oii.

  28. nazeeya says:

    Dah senja, tak perlukan buka bukaan, dah tak de apa yang nak dibanggakan, tumpu pada ibadah, dikubur itu seorangan, tiada lampu gemerlapan dan tiada sorakan yang meriah menyambut kedatangan.

  29. Sofia Hanna says:

    Pernah jumpa dia kt mall.. so beautiful ! Memang nampak muda macam awal 30-an gitu. Pulak tu tak sombong tak kekwat i like..

  30. Anonymous says:

    kalau sontok ne..fuh…tak ingat dah hahahaha