Written by Bella | June 8th, 2016

Bersempena dengan bulan suci Ramadhan,Mira Filzah dan keluarganya baru-baru ini telah berangkat ke Mekah bagi menunaikan ibadah umrah.

Tentu sekali pengalaman mereka beribadah sambil berpuasa terasa kelainannya dan suasa di Mekah juga begitu tenang sekali.

Menerusi akaun Instagram miliknya, Mira sempat berkongsi beberapa foto beliau di tanah suci dan juga foto keindahan Kaabah.

Terdetik di hati kami betapa untungnya mereka yang dapat menjejakkan kaki ke sana lebih-lebih lagi berpeluang untuk puasa di sana.

Ok lah, jom layan dulu beberapa lagi foto Mira Filzah bersama keluarganya di Mekah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

20 responses to (6 FOTO) Mira Filzah Dan Keluarga Tunaikan Umrah Di Mekah

  1. anak nogori says:

    rindu Mekah…..

    0

    0
  2. Afif Rayyan says:

    Semoga rezeki mira filzah dan keluarga dimurahkan.. Aminnn

    0

    0
  3. melati says:

    R.I.P…Mira Filzah…!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      tengah musim panas ni disana. lepas tengahari ajer temperature naik 45 degrees Celsius dan boleh naik hingga ke 47 degrees celsius. dugaan bila di luar masjid tapi bila dah masuk Masjidil Haram tak terasa panas atau bahangnyer cuaca di luar…….

      0

      0
    • Anonymous says:

      Melati dan kerani berpisah tiada…

      0

      0
  4. far says:

    Alhamdulillah bestnya dapat ke sana.

    0

    0
  5. missv says:

    besornya spek ko mira cam spek nobita…hihihi

    0

    0
  6. loyalmalaysian says:

    mcm x serius je buat ibadah…berposing2 bagai…hmmm…Allah je la yang Maha Mengetahui…

    0

    0
  7. ibu nogori says:

    jgn ckp cenggitu loyalmalaysian, serius x serius tu biarlah dia dgn Allah, mungkin nak abadikan gambar di sana. yg penting masa tawaf, saie jgn berposing udah lah, dah selesai apa ada hal…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Pkir positif tutup mulut longkang bulan2 puasa ney …tmbah2 melati tu.

    0

    0
  9. minah jambu say no to DRUG says:

    jambu mak u mira minah jambu suka mak u punye tai lalat so sweetttt..minah jambu ada tai lalat tapi kt tetek mana boleh Nampak kan ??? lov u miraaa semoga di murah kan rezeki..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Alhamdulillah..jgn jd mcm melati..duit berkepuk..tp mampu jd kerani aja..

    0

    0
    • melati says:

      AMIN ..NI ORG CKP PAHALA DTG MENGOLEK…..

      0

      0
    • melati says:

      memang lew saya kerani jew, gi obersi naik Flight pun Double Seat jewww…. kekadang rasa plak naik Flight duduk seat macam kantin sekolah tu…..huhuhuhu…

      0

      0
    • melati says:

      memang lew saya kerani jew, gi obersi naik Flight pun Double Seat jewww…. kekadang rasa nak plak naik Flight duduk seat macam kantin sekolah tu…..huhuhuhu…

      0

      0
  11. anon says:

    Patutlah mira ni mcm amoi, ayah dia mcm cina…….mcm cina lawa lah, bkn mcm cina apek.. kesemua anak beranak dia…

    0

    0
  12. melati says:

    memang lew saya kerani jew, gi obersi naik Flight pun Double Seat jewww…. kekadang rasa plak naik Flight duduk seat macam kantin sekolah tu…..huhuhuhu…

    0

    0