Written by Bella | September 22nd, 2015

Boleh dikatakan hati Abby Abadi kini di penuhi dengan bunga-bunga cinta selepas berkahwin dengan jejaka pilihan hatinya Jai Ezzany. Malah, cahaya kasih sayang dan cinta yang mendalam boleh dilihat dalam setiap foto yang mereka kongsikan di akaun Instagram meskipun ada juga suara-suara yang sering mengkritik mereka.

Baru-baru ini, Abby sempat berkongsi detik-detik manis ketika majlis bertandang yang diadakan secara sederhana di Kelantan. Sifat manja Abby dengan Jai memang terserlah habis. Harapnya kali ini perkahwinan beliau akan berkekalan sehingga akhir hayat.

Lagi beberapa foto manja Abby Abadi dan Jai dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

47 responses to (6 FOTO) Mesra Ketika Majlis Bertandang Abby Abadi & Jai

  1. komarad says:

    comey tomey giteww…

    0

    0
  2. mak jemmsssss says:

    Hurm…alhamdulillah semoga bahagia. tp jgn over sgt… simpan-simpan la sket dlm poket cita suami isteri.. takut melimpah xterkawal…

    0

    0
  3. rakyat mesia says:

    oh god, serious ar carry on sign dia tulis ‘Jangan tinggal solat’ lol

    0

    0
  4. Anonymous says:

    comel2 belaka anak2 abby abadi dgn norman hakim.serious ada rupa mcm norman and abby.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    abby mcm dh tembam sikit kan? alhamdulillah semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat…

    0

    0
  6. minah says:

    comelnya anak2 abby and norman hakim.dari dulu aku tgk.hidung mancung terletak.serious comel 3 beradik ni..mcm norman and abby.semoga abby menemui bahagia yg dicari.

    0

    0
  7. kak som says:

    doa kan saja mereka bahagia dunia dan akhirat…

    0

    0
  8. yaya says:

    jgn pasni abby post benda2 sangap kat ig dh laa….umur ko bkn bdk2 lagi la….bpe laki dh merasa….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    aku tengok abby mcm dh tembam sikit jer…anknya abby y pompuan y dok tepi sekali tu mukanya ad imbas2 mcm memey plk..tpi comel sungguh..harap2 pas ni abby bahagia hingga ujung nyawa..wlpn abby ni kadang meroyan..tpi bila d ingtkn kesah rumahtangga dia dlu tu kesian plk..laki abby sekali imbas mcm iqram dinzly…

    0

    0
    • Spade says:

      Tak kelakar dowh sama kan husben dia dengan Iqram Dinzly. adehhh. kalau laki dia sama dengan Iqram Dinzly, Abby sama dengan Uqasha Senrose ke? aha

      0

      0
  10. Anonymous says:

    anak sulung abby sangat cun. lagi cun dari anak memey. sorry kalau terasa.

    0

    0
  11. Mar says:

    Cantik cantik anak kak Abby!

    0

    0
  12. HeShe says:

    wow!.. taste abby.. i loike!!! tp antara suami2 kak abby, abg norman yg terbest body sasa, sado, tinggi, hensem, seksi, dark! auww! abg norman hakim!

    0

    0
  13. Antabarantakan says:

    Klu itu semua tak terjadi pasti ini semua tak berlaku

    0

    0
  14. nok gebuzzz says:

    suka tgk anak2 abby..sopan n comel,dah pakai kain dlm ada seluar jean lagi..jadilah anak yg soleh n solehah hingga ke jannah

    0

    0
  15. Anonymous says:

    laki baru nya tak ade anak ke. kalau boleh mau juga tengok

    0

    0
  16. Memeh says:

    Body Norman best….terus rasa nk sondol…

    0

    0
  17. Hmnnn says:

    Omg….lol….oh no!!!!

    0

    0
  18. OBSERVER says:

    Tahniah…

    Tapi anak2 Abby mesti pening wal heran,
    “Berapa Kali Daaaaaa Mak Aku ni Kawin…”

    0

    0
  19. najib says:

    biaqla dah rezeki abby bertemu jodoh ag…mama hot pe sape tak nak? laku lg siot doakan je baik2 kt abby ngan anak2

    0

    0
  20. Linzy Longkang says:

    dah gems sgt ostazah nih ekkk, pasni takyah laa post pics bagai dok umah senyap2 jaga makan pakai dan kehendak suami baru tuh

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Geli aku tengok muka Abby ni. Muka minta kongkek selalu.
    Berapa trip satu malam????

    0

    0
    • Kak Ramlah says:

      Konkek tu apa ?
      Kek perasa baru ke ?
      Bagus la kalau ada perasa baru cam tu akak nk order la utk raya korban ..

      0

      0
    • Mr Meddleton says:

      Aloo cian… jeles erkkk.. jgn kaco oghang tak baik tuu dah rezeki abby. Nak jgk kkerr… nakk meh abam kongkek mehh siniiii sayang abam on jerrr tiap mlm pon xpe

      0

      0
  22. annara says:

    xde lak aku tengok gambar2 kat atas yg menggambarkan abby ni nak masuk celah kangkang suami die..asalkan halal..klu xsuke jgn nak ckp banyak

    0

    0
  23. Anonymous says:

    apesal makin gemok ni abby..byk sgt minum umaima ke?

    0

    0