Written by Bella | August 7th, 2019

Siapa yang tidak kenal dengan pereka fesyen, Rizman Nordin iaitu salah seorang daripada duo disebalik jenama popular Rizman Ruzaini.

rizman ruzaini

Bakal berkahwin tidak lama lagi, Rizman meraikan momen terakhir bergelar lelaki bujang dengan mengadakan ‘bachelor party’ di atas sebuah kapal mewah, The Ocean 7 di Pulau Langkawi.

parti bujang rizman atas kapal mewah

Ditemani oleh beberapa rakan karibnya, parti tersebut yang bertemakan serba putih kelihatan begitu meriah sekali.

Jom kita lihat beberapa lagi foto santai sekitar parti bujang Rizman dengan membaca entri ini sepenuhnya.

parti bujang rizman nordinrizman ruzainipereka fesyen rizmanparti bujang pereka fesyen rizman atas kapal mewahTerdahulu, Rizman mengikat tali pertunangan dengan wanita jelita Nurida Suraya,  pada 6 Jun lalu.

32 responses to (6 FOTO) ‘Bachelor Party’ Pereka Fesyen Rizman Atas Kapal Mewah The Ocean 7

  1. Rin says:

    Semuanya lelaki tulen ke, laen macam je gaye nye

    40

    0
  2. Anonymous says:

    knpa ada lgbt

    13

    1
    • fid says:

      Dulu kan masa dia gemuk, dia ni kategori pondan jgk… boleh google. lepas dia kurus baru penampilan mcm lelaki. Semoga betulla straight lepas kawen, takut isteri jadi mangsa.

      25

      1
  3. faraj says:

    ni kalau ada Ustaz Express ni mesti bangkang Habis tu, pastu ustaz tu sokong Najib…..wakakakakaaaa

    1

    5
  4. Mat K says:

    Kenapa ada …….. ?

    1

    1
  5. tipahhh says:

    coverina

    11

    0
  6. CPS says:

    Cantik tunang dia.

    0

    1
  7. Sembooreet says:

    Menteri sangat walaupun semburit tapi nak kahwin jugak

    6

    1
  8. Anonymous says:

    KimK pon ada

    2

    3
  9. eeee yek says:

    da la. geli plk. knon retis

    3

    0
  10. Anonymous says:

    Dia ni Islam ke….
    Kenapa nak ikut cara org barat dlm Islam afa ke parti bujang ni? Tanya je sebab orang ulu atas gunung…

    8

    0
  11. Alanice says:

    Fashion designer yg lopak ptut cri, kesian sgt kt fesyen lopak

    2

    18
  12. ikan says:

    dah kenapa gambar bertindih2 cenggitu. kena paksa kawin ke ni?

    5

    0
  13. Anonymous says:

    Seram!!!!!

    6

    0
  14. korok says:

    gmbr no. 3 tu cm sesuatu…1 alam ke 2 alam yg belah kiri tu…klo 2 alam tgk pun mmg x selera

    3

    0
  15. Anonymous says:

    ikan paus mana yg terdampar atas kapal tu…sib x tenggelam kapak org…

    9

    1
  16. nyah desa pondan says:

    hmmmmm dari azali bernafsu dgn jantan,siap pernah inject hormone lagi kenapa nak kwin,boleh ke nok..tak paham mak

    10

    0
  17. anonymous says:

    ni semua jantina jantan,dah la gemok cam ank jin ahmad albab nak juga pakai pompuan khuaaa hua huaaaa

    7

    0
  18. Nona says:

    Semua geng2 fazura.Dia kan memang suka kawan ngan LGBT

    7

    4
  19. unknown says:

    ak rasa kl lelaki tulen xdeny nak begambo mcam nih.. muahahaha.. all d best to his future bride

    7

    0
  20. Fifi fufu fofo says:

    Sorry to say… Ni geng2 Fazura kunun #bestie. Fazura suka sgt dgn geng2 lembut ni… Aku tgk fattah mcm tak berapa selesa je kalau jumpa geng2 ni. Silap2 ada yg merembes tgk bamtah. Anyway Selamat berkahwin buat Rizalman.

    8

    4
  21. Anonymous says:

    daging babat tu sekilo brape ye

    1

    0
  22. nira says:

    Ya Allah, posing macam katak pun ada, apa yg nak dibanggakan budaya barat.

    1

    0
  23. asap says:

    ntah hape2 gambar…sesuatu sgt..yg bdn besar gajah tu perasan pempuan ke tuuu?

    1

    0
  24. umairah says:

    melayu zaman moden

    0

    0
  25. pelik pelik says:

    gay ke dia ni ? lain mcm je tgk

    0

    0

Leave a Comment

Optional