Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(58 GAMBAR)Majlis Resepsi Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Daripada Peveyhack Photography

Di petang Ahad yang penuh meriah dengan sambutan Hari Ibu, Abang Nara ingin berkongsi satu lagi set gambar majlis resepsi perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya dengan anda semua. Mungkin akan ada yang berkata “Udah-udahlah tue Abang Nara”, tapi gambar-gambar yang diambil oleh Peveyhack Photography ini terlalu cantik untuk tidak dikongsi di dalam blog ini.

sa

Advertisement

Tambah menarik banyak gambar-gambar selebriti yang turut hadir ke majlis perkahwinan Awal dan Scha dimuatkan di dalam set gambar ini. Senang cerita, tak rugi untuk anda melihat sendiri 57 keping gambar sekitar majlis resepsi Awal dan Scha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Peveyhack Photography.

tt

P.S: Dapatkan telekung travel untuk kemudahan anda menunaikan solat di mana-mana dengan hanya RM29 sahaja. Dapatkan produk ini dan banyak lagi hanya di www.gudang.my.

sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa

sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa

sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa
sa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 Comments

  1. lia

    May 16, 2012 at 3:47 am

    iqram dinzly dah ada gf pun..

  2. huhuhu

    May 15, 2012 at 1:41 pm

    alahai ko scha. kempisnya tetttttt…..
    kesian awal…hahaha.
    emmm aku tgk cantik gak decoration,baju pengantin,mekap pn simple but nice.
    TAPI…fotographer ni failed la. aku rs wedding shira&zahiril lg cantik janggut touch tu snap.Yg pic dorg ni gambar suma xde angle yg kreatif. so so jer…boring.

  3. tk tau siapa

    May 15, 2012 at 12:34 pm

    cantek betul … berseri2 muka sha…

  4. ct

    May 15, 2012 at 10:53 am

    comel la korang..suka sgt.. sama padan.. semoga berkekalan sehingga ke akhir nyawa…

  5. mamaaish

    May 14, 2012 at 6:25 pm

    suka tengok scha yang x control ayu…tahniah!tahnih!tahniah!…….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama