Written by AbangNara | December 16th, 2013

Terkesima, terkagum dan tidak berkelip mata Abang Nara melihat gambar-gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Perhiasan yang digunakan untuk majlis ini memang sangat-sangat awesome. Secara jujur, perkataan pertama yang terkeluar daripada mulut Abang Nara ialah ketika melihatn gambar majlis resepsi pengantin baru ini ialah “wow, cun gila“.

gambar majlis resepsi rozita che wan

Pasangan mempelai ini memang kelihat sangat berseri-seri dan bahagia sangat-sangat di hari bahagia mereka. Abang Nara doakan agar kebahagiaan ini berkekalan sehingga ke hujung nyawa. Selamat melayari bahtera rumah tangga. Banyakkan bersabar. Kalau nak gaduh pun, gaduhlah secara manja-manja. Moga cepat dikurniakan cahaya mata.

gambar majlis resepsi rozita che wan

Lagi 50 keping gambar sekitar majlis resepsi Rozita Che Wan dan Zain Saidin dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook FotoCantikStudio, Instagram AnnasEaskey, Instagram CarlosNizam dan dunia Internet. Tahniah sekali lagi buat anda berdua!!!


gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan
gambar majlis resepsi rozita che wan

162 responses to (52 GAMBAR)Majlis Resepsi Rozita Che Wan & Zain Saidin

  1. Anonymous says:

    ni anak dara ke mak dara yang kawen??? MEMBAZIR.

    0

    0
    • lepat pisang says:

      dah agak dah. mesti ade komen2 dengki mcm ni…

      0

      0
      • Jaja says:

        Dapat la Zain Saidin tengok Che Ta tanpa mekap hari-hari lepas ni.. Baru nampak kecantikkan Che Ta yang sebenar. Selama ni tengok kecantikkan mekap tebal je..

        0

        0
        • kudin says:

          haha.. ke ko cemburu dia kawen mcm ni? biar la dia.. dh rezeki dia kawen grand.. rezeki ko belum tentu lg nanti.. jgn pertikai rezeki org..

          0

          0
        • sedara che ta says:

          che ta ni tanpa make up pun cantik.. dia dh mmg cantik.. tak payah la nk hasad dengki dgn kecantikan asli yg tuhan dh bagi.. ko tu cantik sgt ke???

          2

          0
        • Zaza says:

          Decoration untuk majlis resepsi ni lagi awesome dari majlis nikah Che Ta hari tu..

          0

          0
        • miss mong says:

          kali ni aku setuju cik ta mmg nmpk cantik.baju,mekap sume lawa bnding ngn ari akad nikah

          0

          0
        • dena says:

          gambar kali ni lebih cantik drp yg sebelum ni.. baju cantik, baju zain pun cantik2..xde lah tipikal suit mcm laki lain selalu duk pakai.. patutla mahaiiii….tp ok lah..1st time kawen,kalau boleh nak sekali je..org biasa pun selagi boleh nak yg memahal kalau mampu..ni kan plak retis.. tiara che ta kali ni lagi cantik jugak drp yg memula tu.. kadang2 penaja ni melampauuu…nak org tayang barang ditaja tak fikir benda tu lawo ke tidak utk majlis org tu..

          tapi…aku lebih suke kalau rambut che ta..kepok2…ataupun sanggul..rambut lurus mcm tak ngam dgn dia

          0

          1
        • Mashi says:

          sangat cantik.. dress yellow awesome.. wedding yang awesome..

          Anonymous December 16, 2013 at 9:10 am :
          most jewelry yang dia pakai di sponsored by habib.. so di wajib pulang balik..

          0

          0
        • alia says:

          skrg baru aku tahu kenapa dia kawin smpai 13 juta..
          rupanye sbb dia angkut skali dgn pencawang telekom buat hiasan.
          kelass ko che ta.. ..

          0

          0
        • amoi says:

          pergh ciktaaaa..kerlasssssss wedding ko…ape pun tahniah…jeles aku tgk..harap lepas ni pakaian tu dpt tutup suma lah yer :)

          0

          0
        • N says:

          che ta x make up memang dh lawa laa. sbb asalnya dia memang dh cantik. jgn nak mengata orng. xbaik

          0

          0
        • adik che ta says:

          lebih baik dia tengok muka che ta tanpa make up..buruk2 pon bini dia plus dia xda tmbh dosa kering macam engko ni.. kau ni muka xcantik perangai pon xcantik.. kesian

          0

          0
        • tele says:

          gambar2 masa mereka berdua duduk mmenag nampak sepadan dan sweet. Tapi gambar yang mana mereka berdua berdiri nampak agak janggal sebab menampakkan perbezaan umur mereka. Apapun tahniah :)

          0

          0
        • kek strawberry says:

          gambar kali ni memang cantik…dress kuning tu buat che ta cantik, hari tu tgk pic kat mana ntah…blur giler gambar tu sampai che ta nampak lain, tapi kali ni pic cantik..boleh tgk puas2

          0

          0
        • Juliana says:

          kek tu kenapa setingkat jer ? kek tu kalau buat bertingkat2 mesti lagi cantik.
          eifel tower pun ada atas kek…minat sungguh Che Ta dgn eifel tower…seriously Che Ta nampak gorgeous giler dgn dress kuning crown tu…satu lg tang lepas rambut panjang..cantik..mcm pompuan melayu terakhir.

          0

          0
        • Neelofa says:

          berapa banyak gambar ko nak upload ni?
          boring lah tengok diorang berdua niu..

          0

          0
        • Baby Zain Saidin says:

          “Lace tu…wajib !!!”- Rozita Che Wan 2013

          0

          0
        • Tak Suker MakeUp Siti says:

          cantik makeup, natural…sesuai dgn umur….natural nude. I likeeee….

          0

          0
        • zifi says:

          maaf, aku nak berterus terang. nampak chepo gila majlis dia. mungkin dia nak unik, tp hampeh reslut dia. pelamin mcm xsiap je. che ta nampak mcm makcik tua. sekian.

          0

          0
        • cekezi says:

          Che Ta tak pakai mekap lebih cun dr bermekap larr.. nampak natural dan lebih muda….

          0

          0
        • penhitam says:

          che ta tak mekap 100 kali lagi lawa tau. aku pernah nampak dia shopping kat subang parade. mekap nipis je. dah ar tak sombong, lawa gile plak tu. cuma dia ni kalo amik gamba senyum nampak gigi kan lagi lawa daripada senyum kontrol dia tu. nampak kejung je muka.

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        membazir je semua ni,
        perkahwinan juta-juta buat apa!?
        klik me..

        0

        0
      • Aaron Aziz says:

        apa semua ni?
        perlu ke gambar peluk2 masuk dalam blog ni..huuu..

        0

        0
        • Ini Semua Bukan Poyo says:

          tiba-tiba aku suka plak tengok kouple ni. cantik RCW. walaupun berumor tetap vouge.

          0

          0
        • Aku yg Cun lg Hot says:

          Gambar pakai bj dress kuning tu cik ta nmpk mcm evil queen dlm citer snow white..kawen dgn queen..tunggu nk dera snow white

          0

          0
    • Anonymous says:

      bodoh la org yang komen mcm ni. biar la mak dara ke anak dara ke. majlis die biar la die nk buat cane pun. eee. doa yg baik2 sudah. xpn doa kt diri sendiri dulu jgn jadi hasad dengki xboleh tgk org lain gembira. huh!

      0

      0
    • meelah says:

      mcm mak tiri snow white pun ada.. hehehe

      0

      0
    • Anonymous says:

      AWESOME.HEBAT.MOGA BERBAHAGI HINGGA AHKIR HAYAT.

      0

      0
    • Zain Saidin says:

      Yang penting Che Ta I punya… Ko ado?

      0

      0
  2. dia says:

    wowwwwwwwwwww…. decoration dia mmg chantek, semoga kebahagiaan kalian kekal hingga hujung nyawa… ameen

    0

    0
    • Anonymous says:

      che ta kalo tak mekap mmg lawa, cm masa dia belakon diari ramadhan rafique tu..
      dia jd x lawa sbb mekap tebal ngn bulu mata pelesu..
      mekap dh nmpk natural dh, tapi tang mata tu failed..
      apa2 pun mmg cntik brbanding masa akd nikah.

      0

      0
  3. Bahulu says:

    kenapa mata aku tengok RCW imbas-imbas arwah mona fendi?

    0

    0
    • Tempeyek says:

      ko dh rabun dekat tahap kritikal ni.. blh menyebabkan buta mata tak lama lg.. elok la bawa berubat cepat2..

      0

      0
      • misz nana says:

        banyak sangat komen back up ni..mesti saudara2 rcw hahaha..tapi rcw memang nampak tua…

        0

        0
        • Kerepek says:

          bahulu.. muka ko walaupun aku tak nampak tp aku rasa2 mesti mcm ada iras P.KALIMUTHU… terima kasih :)

          0

          0
        • nana says:

          aku bukan sedara atau kuncu2 cik ta.tapi aku nak backup cik ta..cik ta memang lawa.so yang ada unsur2 dengki tu tak payah la nak tengok gambar cik ta kawin..doa kan yang terbaik untuk pasangan pengantin ni.

          0

          0
      • marie says:

        Org tuh da meninggal ape nk di sebut2 lgi ny…

        0

        0
    • cik ta says:

      ingatkan aku sorg jer…ko pun sama gak ekkk….

      0

      0
    • pinky-minky says:

      yup Bahulu. ada a few gamba yg i tgk n terdetik di hati “cam mona fendi skit”. xsangka ada org lain yg terdetik bende yg sama.. huhu. anyway, RCW mmg wanita yg cantik n looks like dia nk jadi cantik dan cantik lagi

      0

      0
    • joe says:

      Bahulu,

      Org yang fikiranya negatif memang akan nampak yg negatif dulu..macam ko le. Agak2nya muka ko imbas orang mati or penjenayah yang mana pulak eh?
      Aku nampak Cik Ta imbas Kim Kardashian . And i think without makeup she’s more beautiful, natural and sweet looking.
      Tapi papehalpun. aku suka penampilan Cik Ta masa majlis sanding ni. Beautiful dress and the jewellery blends in well with the dress. Taklah over macam berinai n nikah dulu. Sebab tu lah Zain tak habis2 pandang muka isteri dia. romantis.

      0

      0
    • Anonymous says:

      ade kwn sy (lelaki) pun kata begitu…
      ni bukan masalah jeles ok

      0

      0
    • bulu mata palsu RCW says:

      betul-betul..aku pow tgk bnde y sma..sekali imbas tgk mcm mona fendi..2 x tgk mcm nenek sihir..geli tgk zain..myampah..nk romtik dlam bilik lh, ape klas bg semua orng tgk..

      0

      0
    • rahsia dowh says:

      aku pon rase mcm mona fendi. Takut tengok org angkuh mendabik dada dengan kemewahan dan kecantikan palsu yang di banggakn. Ingat lah, kepada siapa kita akan kembali. Nauzubillah. Biar x dpt majlis grand asalkan tak jatuh di kalangan org yg “rugi” di akhirat kelak.

      0

      0
    • lepatpisang says:

      hmm…aku pun nmpk cm tu…mata dia cam seram la….sori ya…x de niat nak kutuk…mmng itu yg aku nmpk…x cy cuba tgk gmbr dia lm2 sikit…

      0

      0
  4. nuha says:

    anak dara mak dara nenek dara sukati dia. sebenarnya ko yg dengki sbb tak mampu.

    0

    0
  5. lynn says:

    walaupun aku suka kondem che ta ni, tapi aku akui, reception diorang ni sgt cantik. dress che ta semua tak over, manis je aku tengok. semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

    0

    0
  6. nur says:

    kita tak perlu lah menilai rupa paras sesorg. perhatikan muka kita dulu. suka kah kita kalau wajah kita disamakan dgn wajah seorg penjahat? doakan saja kebahagian mereka. kalau tak nak mendoakan pun tak mengapa. tak perlu biadab.

    1

    0
  7. aini says:

    cantik. tahniah

    0

    0
  8. Mirai Suenaga says:

    Tahniah….
    Cantik je aku tengok!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    sejuk lagi mata aku tgk diana amir kawen.. menutup aurat, tak over mcm cheetah ni kawen.

    0

    0
    • kelepet says:

      biar la dia nak over.. dia tak menyusahkan ko satu sen pun.. ko je yg menyusahkan diri sendiri komen kat sini mcm berlagak tak puas hati… nak sejuk mata jgn la tgk entry ni.. vodo!

      0

      0
  10. macam macam says:

    x mampu lagi bagus daripada mampu tapi membazir,,,,…keh3 =P

    0

    0
  11. Aku tiada PHD says:

    Tahniah buat saudara seagama dan sebangsaku.
    Semoga perkahwinan kalian kekal buat selama2nya…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    resepsi jovian dan nina lagi cantik.. simple but nice . apa pun, tahniah ye rcw & zs :)

    0

    0
    • gelihati says:

      resepsi jovianina byk kali buatnya.. mula2 nikah pastu ada plak upacara chinese tea.. pastu resepsi ala2 bruneian punya persalinan.. pastu semlm plak resepsi ala javanese.. di hotel lima bintang lg.. untung betul jadi anak menteri.. che ta pula untung sebab ada yg sponsor..

      0

      0
  13. mawar_chantique says:

    this is much better than solemnization ceremony. che ta mcm princess. semuanya cantik. baju meletop. 1st time tgk pelamin cmni. membazir ke tak depends on her. byk yg sponsored die. die tak pkai duit rakyat pon. that is more important. semoga kekal ke akhir hayat. =) xoxo

    0

    0
    • fendimendi says:

      “TAK PAKAI DUIT RAKYAT”..yeahhh so true…..jeles ke ramai kenamaan bidang fesyen sponsor..

      0

      0
  14. miss s says:

    mewah..muka cantik cam ank patung
    fesyen baju ade cam india.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    to macam-macam,
    setuju ngan ko.. kesian si zain,awal2 jadi somi dah kena menangung dosa si rojita tak tutup aurat..

    0

    0
  16. rozita che two says:

    awww so sweettttt ! semoga berkekalan hendaknya. xkisah la tang umur tu. pilihan dorg. and da jodoh dorg, biarkan. doa yg baik2 sudehhh.

    0

    0
  17. Kekasih Gelapku says:

    Wooowww!!! sama cantik sama padan. congratulation to Mr&Mrs Middleton.

    0

    0
  18. misz says:

    dlu aku tak suka sangat che ta ni… tapi lepas tengok dia dalam masterchef dlu, suka pulak sebab dia tak plastik pon…. tahniah che ta dan zain moga kekal ke akhir hayat

    0

    0
    • LiYaNa says:

      yup…dulu slalu dgr owg dok kutuk che ta tpi bl tgk attitude dia dlm masterchef cam sweet sgt…sopan n x over. aku suke

      0

      0
      • shahz says:

        cantik.. cantik.. cantik.. suke bace pengomen2 kali ni sbb mostly bagi compliment.. hehe..
        apepon aku nak cakap yg aku miss nak tgk wajah che ta yg natural beauty dlm iklan billboard AmAssurance dulu.. mase aku pegi keje slalu aku nmpk iklan dia yg pakai blazer merah terpampang kat wangsa maju tu.. mase tu dia blom popular.. in 2005/2006..

        0

        0
  19. lantak laa... says:

    ap cer dgr pembeli biskut terbyk yang dpt g wedding dia tu..? dimanakah dia..zain tak umumkan kew???

    0

    0
    • biribiri laut says:

      Hebatnya daya ingatan ko.zain saidin pon belom tentu ingat dekat pembeli biskot terbanyak tu haha

      0

      0
  20. LiYaNa says:

    napelah ramai sgt owg nak kutuk che ta.. biarlah dia dengan cara idup dia. pada aku yang penting dia x runtuhkan rumah tangga owg or cbuk menggatal dgn VIP……x nyakitkan ati sape2. tol x???

    0

    0
  21. irine says:

    Ketepikan jap isu membazir, mak dara bagai..

    Yang aku nak cakap…Che Ta mmg cantik..body kalah anak dara…tinggi lampai…so dia pakai la apa pun…tetap cantik terletak…moga bahagia hingga hujung nyawa ZSRCW!

    0

    0
  22. nurul says:

    macam nak sanding blik jer

    0

    0
  23. sssss says:

    sama cantik sama padan….semoga bahagia hingga ke syurga..Amin..

    0

    0
  24. themightydingdong says:

    cantik . tak kesah la mekap tebal ke hape . ade je point korang nak bash . tapi aku tak kenan plak baju RCW ni . cam boleh pakai lagi better, lagi grand . ke kaler yg xbest ke tah la .. Zain asal tak pakai insole bole nampak tegap ala-ala kpopz~~

    0

    0
  25. insan biasa says:

    Muka iras2..semoga jodoh berkekalan.

    0

    0
  26. emas says:

    cantik..tp aku tau mcm mana perut dia boleh kempis mcm tu..hehe..

    0

    0
  27. amira says:

    Che ta xde seri pengantin baru lah…
    Macam fake je senyum…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    entah la, rasa macam bukan wedding sangat dah macam fashion show. to me cantik lagi dia time yang majlis merisik tu. maybe sebab baju warna gold kot tu yang nampak tak macam wedding sangat :/

    0

    0
    • Diandra says:

      setuju gn ko nyahhh,,,,
      aku xnmpk mcm wedg pn. nmpk mcm MAkcik TA ni bt pesen shooowww plk!
      apekejadahnye. buat stage tinggi cmtu, nk suruh org hadap ko bedua jalan pimpin tangan megah sangat ke makcik sawah oiii…hang ni betoi la lupa asal usul nohhh.

      Perasan diva betul makcik Ta ni kan, baju gold dia bg aku xcantik, setuju majlis merisik dia lg cantek.. majlis akad nikah failed. serabut, sarat sgt. Majlis sanding dh mcm Fashion Show Sawah Mariiii…

      Dulu keje stewardess xglamor, jln kt laluan sempit dgn passenger. tu yg skg lepas kemaruk. apela makcik ta ni, hidup mcm mendongak ke langit jer. mcm org xbpijak kt bumi…igt dia duk kayangan agaknye…. nauzubillah.

      0

      0
  29. abang cute says:

    tahniah..tak dinafikan majlis perkahwinan yang grand…decoration yang cantik..indah…semoga alam rumah tangga yang dilalui nanti seindah dan secantik majlis perkahwinan yang dibuat….aminnn….

    0

    0
  30. umat says:

    tahniah
    selamat melayari rumahtangga
    semoga kehidupan selepas ini lebih baik, lebih dekat dengan Allah
    semoga sentiasa berada dalam redhaNYA

    0

    0
  31. Aku pelat says:

    Ada satu gambar tu nampak cam muka rozie othman pun ade gak…serious, che ta xberjaya cari make up artist yg berjaya menampakkan beliau muda sekurang2nya nmpk sepadan la dgn zain..make upnya smua mnampakkan che ta mmg dah berusia…dah mcm mak ngan anak je bersanding…huhuuu

    0

    0
  32. ct juga nama nyer says:

    Awesome!
    tapi part tak best dengar Siti Nurhaliza nyanyi lagu Christina Perri, terus mood santai2 hilang..
    owh Siti! Bila nk belajar pronunciation yg betul ngan Zain?? tahap pronunciation msh tahap budak tadika..
    Sorry fan2 siti, erk

    0

    0
    • jaga jari jemari says:

      apasal lak ko nk cakap cam ni…aku pn bkan minat ct…blajar jaga aib org..suatu hr kekurangan egkau dperlihat bagaimana?…x semua manusia sempurna…ni pn salah satu kekurangan egkau yg buat sndiri..

      0

      0
      • ct juga nama nyer says:

        relax la jaga jari jemari..
        ni kan ruang artis n peminat nk kutuk or komen. sentap pulak
        baik kau jaga solat ko dulu, kan..
        kelas ko jah! nak nasihat orang dlm ruang gosip2 liar gini ada pahala ke? bukan ko pun sama?
        hahaha

        0

        0
  33. Aku KUku says:

    baju gold tu nmpk tua, bju kuning tu awesome

    0

    0
  34. sayang says:

    x d nafikan memg cantik body cik ta ni…aku tengok dh mcm patung barbie plk…ap pn moga cik ta n zain bahagia….

    0

    0
  35. Apple says:

    Alhamdulilah tahniah dah sah bergelar suami isteri yang sah kurang jugak dosa kepit sana kepit sini sebelum menjadi halal.
    semoga si suami membimbing ke jalan Syurga dan semoga si suami mengelak dari diheret oleh si isteri ke neraka.

    InsyaAllah. :)

    0

    0
  36. azue says:

    mcm ahli sihir jahat pun ade jugak.. che ta kali ni… sory

    0

    0
  37. Solehah Rahmah says:

    wedding x pakai tudung.. kesian zain saidin..kena tanggung dosa isteri..zain,jangan lah dayus sangat.. nnti ALLAH tanya dekat akhirat..Che Ta,jual tudung tapi x pakai tudung..hmmm..Membazir..

    0

    0
  38. nokia cap bulu kaki says:

    Tinggi sgt kasut tu..cik ta pun dah tinggi, .buatksn zain nmpk kecik n mcm budak2..tp dah org sponsor, pakai je la…x boleh nk bangkang..baju pula aku tgk smpai terjuntai2 kain lebih kat lengan tu..nk kata style, mcm x pun..aku rasa cik ta ni kalau x mekap lg cntik kot..mata dia terlalu over mekapnya..bulu mata palsu nk smpai ke kening tu buat dia mcm mona fendi..sometimes, less is more..selamat mengemudi bahtera perkahwinan..anyway, majlis grand dan hebat..syukur semua selamat..

    0

    0
  39. nabila biela says:

    kalo pakai tudung kan lebih elok..wuu

    0

    0
  40. komen ikhlas buat che ta says:

    che awak nampak sangat cantik..lawa…anggun..gorjes..tapi solekan gagal menampakkan awak muda dari zain…(kalau solek nipis2 lagi sesuai)…semoga kekal keakhir hayat naa

    0

    0
  41. Dahlia says:

    apepun yg pnting bju wedding che ta xde dedah2, dia pun takde skandal dengan laki org, xde kontroversi yang bukan2, klu ada pun gossip tipu je, cantik dan anggun je tgk dia,x make-up pn dia cantik, doakan yg baik2 je utk RCW & ZS.

    0

    0
  42. rarariri says:

    Cantik jer aku tengok
    Mane ade nmpak tua, memandai je korang

    0

    0
  43. rynna says:

    biasa nya muka pengantin pompuan nampak seri memancor2 lps disolek,gambo di edit..yang Rozita ni awat nampak suram je..

    sebab dah terlebih pre wedding,pre couple segala sampai hilang seri nya..

    0

    0
  44. villa nabila says:

    geleman aku tgk mak jan kawin ngalahkan anak dara nie…

    0

    0
  45. Anonymous says:

    solekan n semua pasal resepsi ni mmg cunnn….tahniah!!!!…moge berbahagia hingga hujung nyawa..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Pelamin dan baju memang lawa masa majlis resepsi ni . Photo pun cantik cuma makeup tak berapa ok. Nampak berumur. Ada iras Rozie Othman dan MF.

    0

    0
  47. Hazwan says:

    Tahniah untuk keduanya.

    0

    0
  48. nana gemok says:

    Lagi cantik wedding Jovian. Simple tapi kelasssss.

    0

    0
  49. jenny says:

    woww….nmpak sgt mreka pasangan yg dilamun cinta…smga bhgia selamanya.Aaminn.

    0

    0
  50. Ahkak dah buhsan says:

    apa salah cik ta dengan korang? apa dosa dia? dia buat apa dekat family korang? dia perampas ke? dia buat jahat ke? dia membunuh ke? rasanya semua takkan? dah tu kenapa korang terusan mengumpat keji dia? dia juga manusia biasa, ada hati, ada perasaan, biar apapun yang dia buat (membazir ke, apa ke) itu antara dia dengan Allah, yang nak menjawap nanti di akhirat adalah dia dan Zain, korang semua yang dok mengumpat diapun akan disoal juga kelak, Cik Ta ni adalah seorang manusia yang baik budinya, dia tak kacau orang, baik budi bahasa dia, korang tak tengok ke Master Chef yang lepas? macamana perangai dia? ada dia buat perangai yang bukan-bukan? ada dia menyakitkan hati orang? dari situ kita boleh tengok perangai seseorang, true colors akan keluar… walau dia baik dan tak kacau orangpun, orang-orang kat luar sana tetap tak puas hati juga dgn dia. Kenapa erk? baikpun salah ke? biarkan dia dengan dunia dia, siapa kita nak umpat keji dia, dia tak kacau kita, kenapa kita nak kacau dia? sudah-sudahlah… jangan cari dosa kering.

    0

    0
    • aku kate rashsia la says:

      sape kate dia x slah? cara dia n sikap dia je dah mempersendakan hukum Allah. X menutup aurat, bergambar sebelom kawen melebihi org dah kawen, sikap angkuh membelanja kn duit untk majlis kawen melampau sedangkan ramai lagi umat Islam yang kesusahan. Ni esok Allah bagi bala baru nak nangis tanye2 tuhan apa salah sendiri. orang yang redha kepada maksiat pon akan terima sahamnya. Xyah nak berkasih sayang sangat lah dengan cik ta, sok da masuk neraka, da dpt azab.. nk panggil nama dia ke suh tolong? tu pon kalau ko percaya syurga neraka, kalau x caya… takpe, tunggu je akan datang nanti, ia nya pasti.

      0

      0
      • roro sipendekar says:

        wey!!! ko ni bengap ke haper? ce engkau baca betul2 ape yg Ahkak tu tulis, dia tanya apa salah cik ta dengan korang, bukan apa salah cik ta dengan Allah, kau ingat kau tu betul sangat ke? sapa kau nak tentukan neraka dan syurga seorang manusia?? engkau tu siapa? sampai boleh tentukan pahala dan dosa orang? mempersendakan hukum Allah? itu antara dia dengan Allah, Allah maha mengetahui, maha segalanya, siapa kau?? boleh menuduh orang sesuka hati kau? apa yang kau sebut semua tak ada satupun kena mengena dengan kau, itu antara dia dengan ALLAH, kalau nak menjawap semua.. itu juga urusan dia dengan ALLAH. Faham??? sebelum mengata orang, cermin diri dulu, aku bukan nak bela sesape, tapi cara kau bercakap macam kau tu perfect dan hebat sangat.

        0

        0
  51. Che Ta .. mmg cntik… kalah anak dara taw,,, . resepsi awesome sgt.. TAHNIAH.. :)

    0

    0
  52. muskil says:

    awat tetek che ta x tajam mcm gmbar2 dia yg sblum ni…sbb sblum ni klu brgambar asik tetek dia ja yg menonjol… hahaha

    0

    0
  53. minah jambu merah biru says:

    cantek cik ta comel cute sweettttt je pakaian pon ok ..zain pon hensem..semoga bahgia .. jangan lupa sbelom tido tu tengok cerita >ustaz mu tunggu aku datang < best ! lov u ustaz azharrrrr muah !! hehe..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      eh apesal komen minah jambu kt atas tkde kaler ni? bang nara pesal kaler dia tkde? dh kehabisan kaler ke? jap minah jambu try lagi k

      0

      0
  54. mirror-mirror says:

    mirror mirror on the wall,who’s the most beautiful woman in the world?dah mcm mak tiri snowhite yg menang besar dpt kahwin dgn putera raja hahaha…

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      dh si zain suka biar la….ada jugak jantan kawin ngan nenek ok je hepiiii je …cmana pon cik ta ni jambu comel cute tinggi idong mancong…

      0

      0
  55. cik entah says:

    Anda yg memberi komen tentang keburukan …menghina…mengaib …mohonlah keampunan …kerna ade satu masa nanti JARI-JARI YG MENAIP akan menjawab sendiri dan menjadi saksi atas segala yg telah dilakukan….sesungguhnya doakan kebaikan untuk mereka adalah tanda org beriman….insyaAllah..

    0

    0
    • AISHAH says:

      betul tu……kita jgn mempertikaikan ketentuan Allah tentang jodoh seseorng……kita belum tahu lagi nasib kita yang akan dtg…hari ni kita mengutuk dan mengata che ta…tapi kita tak tahu suatu hari nanti mungkin boleh jadi adik beradik atau saudara kita yang bertemu jodoh dlm keadaan umur che ta ni…sepatutnya kita bacakan doa untuk pengantin berdua ni….semoga kekal hingga ke jannah…Amin

      0

      0
  56. Anonymous says:

    cantik sangat…

    0

    0
  57. hmm says:

    honestly mmg nmpk perbezaan umur. to me che ta tak perlu lah over make up sngat. bronzing or shading cam over n baju yg sarat mnmpkkn brusia. mmg che ta is a beauty but really, less is more. btw semoga berbahagia. amin.. :)

    0

    0
  58. hahaha says:

    sedapla dapat batang muda

    0

    0
  59. Mak Temah says:

    syukurlah dah kawin…aminnn

    0

    0
  60. moroq says:

    aku sembang dgn kawan aussie aku aku ttg wedding celebrity ditaja berjuta. pastu saja je show gbr2 ni kat dia. aku ceta la Che Ta ni dah 40 and paling hot kat malaysia. dia tanya aku yang ni transvestite ke? bukan agama aku tak membenarkan dua lelaki kahwin.

    aku hanya tergamam, tergelak dan tak mampu menjawab.

    0

    0
  61. mami penang says:

    Gambar yg kaler ok… yg hitam putih nampak juga la perbezaan umur dari riak wajah tu…

    0

    0
  62. nonamanes says:

    The dress look okay but she’s somehow still look old. Cannot hide hihihi

    0

    0
  63. Buntat says:

    psst…cuba tanye che ta..dah kene henjut ke belum ni…hahahhaa..biasala..anak muda..mampu ke che ta???

    0

    0
  64. jongs says:

    seriously gambar last and second last baru la nampak che ta ni relax sikit dan lebih natural and manis. dia lawa sebenarnya. tak perlu muka ketat dia tu. rasanya kalau dia tak make up tebal lagi nampak muda dari sekarang. kalau buang bulu mata palsu dia 3 lapis tu mesti nampak muda 10 tahun haha.

    0

    0
  65. Kembar Olga says:

    Sgt cantik..tahniah keduanya..Moger bkekalan…

    0

    0
  66. nita says:

    mcm mona fendi jerrr cik tah kita tua…dah nampak ketuaan diwajah tuh..keras, liat raut wajah tua tu…yg lelaki tu handsome…carilah sama padan, kurang padanlah dgn mck tah tu..pepun tahniah! “selamat pengatin baru”..maaf yerr..yg nyata & luhur dari hati..x da sikit pun nak dengki…alhamdulillah..amin…baju cantik,pelamin cantik..org ok2 jerrr

    0

    0
  67. Anonymous says:

    baju terlampau ketat nak tunjukkan boobs tu besar..tapi x sedar daging dah terbonjol kat belakang badan…agaknya lepas bukak corset melambak daging semua melorot..agaknya ler ..sebab berdiet terlampau sgt sampai berkedut2 leher keluar..muka nampak tua daripada usia…

    0

    0
  68. kak ton comel says:

    muka che ta mcm monafendi pon ade. ooppppsss! sory

    0

    0
  69. aku says:

    Che Ta muka botox… senyum pun tak berapa nak real macam orang sakit je…kesian Zain

    0

    0
  70. Bulat says:

    zain nampak seri pengantin.. mcm romantik je doang nie dlm pic2 nie…

    0

    0
  71. fred says:

    banyaknya kaki kipas dan buruk kakak tua kat sini.

    0

    0
  72. a says:

    nmpk tua sudah RCW

    0

    0
  73. BABY says:

    comel macam patung yg letak atas kek tuh..hehe

    0

    0
  74. muja says:

    biarlah dia nak buat majlis yang macam mana pun asalkan tak guna duit rakyat :P

    0

    0
  75. sifina sahida says:

    kelas Che Ta..mmg patut dia dpt lelaki muda..pinggang secekak tu..anak2 dara skrg pun badan dah out…mmg kalah dgn Che Ta yang masih vogue dan always confident. Anak teruna leh terpikat dgn Che Ta ni sbb dia pandai jaga badan and she always be her self. X der nak meroyan tak tentu hala…sapa suka like x suka blahhh…

    0

    0
  76. bertaubatlah sebelum terlambat says:

    Untuk apa ek patung2 yg menyerupai angsa tu ada di majlis? Apa signifikannya? Taktaukah mereka meletakkan patung yg menyerupai benda bernyawa dlm rumah tidak dibenarkan dalam Islam? Malaikat tidak masuk nanti memberkati majlis. Angsa bersamaan dgn apa? Ada maknakah? Oh lupa, kapel ni org barat rasanya..sblum nikah pun da mcm menikah, so takda beza.

    0

    0
  77. intan nur azzura Mohammad says:

    che ta sgt cantik.thumbs up!!!! .cuma dia tua je.kpd semua yg kutuk che ta..anda semua pasti akan tua .tu pun kalau panjang umur.kahkahkah

    0

    0
  78. CHE LAH JANDA MELETOP says:

    yang kutuk2 sah2 jeles ngan che ta. dia klu x make up pun still cantik jugak.

    0

    0
  79. aku says:

    mcm mak ngn ank..

    0

    0
  80. malas nak layan says:

    aku nengok zain punya prangai,aku heran cam ne si che ta ni bleh tahan,rasa cam tak lama je.entah ler,slalu aku agak memang tepat.

    0

    0
  81. dadu says:

    che ta cantik wlaupun tua

    0

    0
  82. emma says:

    Sekurang2nya bju kawin cik ta lebih sopan n grand walaupn ditaja,kalo nk dibndingkn dgn kawin tajaan memey-norman n ezlyn hai2 bye2 tu….pakai gaun kawin sengkat paras lutut……

    0

    0
  83. ZSRCW says:

    bangang semua nk bertekak psl RCW. RCW beautifulnara pun takbukak. Yg dok kutuk takhbs is dengki lah? Yang backup takhbs is die-hard-fan lah? Taksangka peminat RCW ni seannoying dia. Haih-.-‘

    0

    0
  84. amratul says:

    solekkan biasa2 jer.. solekkan hari2 biasa lebih menyerlah…. tapi baju fist class… boleh laaaa

    0

    0
  85. wardina says:

    TAK PERLU KUTUK, TAK PERLU BAKING. ^^
    CUMA,
    PERLU INGAT!!!!
    Perkahwinan bukan untuk dimegah2 d dpn mnusia, bkn untk mmbazir dn riak, tapi untuk mendapatkan REDHA ALLAH, Permulaan untk membina keluarga yg sakinah, apa jua, tahniah buat Zain dan Rozita. semoga dia dpt mmbimbing isterinya mnjadi solehah dan sama2 menuju k jln Syurga AL JANNAH… Amin~
    **kita jgn nk kutuk mereka, nnti pahala amalan free2 je di transfer kt diorang, dapat dosa pulak tu, pandang je dgn senyuman, doa moga2 che ta diberi hidayah menjadi solehah. aku juga bukanlah sempurna untuk berkata2, tapi jika nak tunggu org sempurna bersuara mendoakan sesama Islam, mmg tak kan sampai bila2 sbb hanya Rasulullah yg sempurna ^_^

    SALAM REFLEKSI DIRI YA ;)

    0

    0
  86. Kak mala says:

    ….show is over….gi buat anak..!

    0

    0
  87. adrina says:

    yg haram sudah halal.
    alhamdulillah.

    mg dapat anak2 yg soleh dan solehah… kekal hgga ke pintu Jannah.

    0

    0
  88. mereng says:

    baju gaun kuning die cantik woooo…

    0

    0
  89. erkk says:

    tak sabo nak tunggu che ta update status atau upload pic gambo pregnant test. eh.. che ta ada fb ke? ekekekekee

    0

    0
  90. nina says:

    dh bkn cm wedding tp cm meperagakan pakaian kawen ler plak… hhahaha but nice…

    0

    0
  91. nina says:

    kenapa macam ahli sihir je ek muka pengantin ppuan ni ek

    0

    0
  92. me says:

    serabut la wedding die. mahal je lebih.. hmm..membazir~

    0

    0
  93. aten says:

    saya sendiri hadiri wedding che ta..dye mmg vouge..korang hado?atleast dye bukan perampas mcm setern artis okay..aku suka kecantikan dye tu..cantik sgt..yg kutuk ni semua jeles sbb korg xcantik n hot mcm dye kn..

    0

    0
  94. QueenB says:

    jelesnya tengok dorang kawen.. pelamin cantek.. baju cantek.. dapat sponsor lagi.. huntongnya kawen dpt sponsor… teringin sgt dpt buat majlis mcm neh.. tp apakan daya kita neh org biasa² je che ta.. bkn retis mcm che ta.. betuah uoals.

    0

    0
  95. salmah Ahmad says:

    Semoga mereka berbahagia selamanya. Cantik sungguh mereka berdua. Che Ta adalah perempuan melayu tercantik abad ini. Tak taulah ada campuran apa. Cuma perkahwinan dan kebahgiaan itu terletak kepada bagaimana mereka melayarinya. Umur tidak penting dan bukan ukuran. Contoh Terbaik Nabi Muhammad S.A.W pun berkahwin dgn Siti Khadijah yg lebih tua dari baginda.

    0

    0
  96. Anonymous says:

    assalamualaikum, sume yg komen itu haruslah berhati2 mengeluarkn perkataan, jgn sampai menyinggung perasaan sesama manusia.Jgn mudah menghina seseorang tu, Cuba nilaikn diri kita sendiri, sudahkah kita sempurna dimata yg maha pencipta.Jgn kerana lidah kita semangkin menghampiri pintu neraka. Itukah yg kita mau wahai kalian sume.Setiap manusia Allah dah sediakan malaikat yg menulis segala amalan baik dn buruk.Taukah kita perasaan che ta yg dikatakan sesuka hati kalian.Kalau nak beri komen buruk, baik jgnlah diteruskan niat tu, Ditakuti anda akn mendapat dosa tak pasal2.kalau ingin komen yg baik hendaklah mendoakan kebahagian che ta dgn zain agar pasangan ini diberkati perkahwinan mereka hingga keakhir hayat.Bagi yg suka mengutuk dn menghina tu baik kalian bertaubatlah dan minta maaf pd tuan punya badan kerana kalau che ta tak ampunkan dosa kalian, Bagaimana nasib kalian dialam akhirat nanti kerana disana kalian dipertanggungjawabkn apa yg kalian kerjakn termasuklah perbuatan yg menghina dn mengutuk,Jgn memandang enteng perkara ini.Hidup kita bukannya menongkat langit ingat manusia pasti akan mati.Disana bagaimana nasib kita ditentukan berapa banyak amalan yg kita bawa.Oleh itu beringatlah wahai kalian buatlah baik sesama insan, Jgn berdengki, khianat dan berdendam.akhir sekali diucapkan sekalung tahniah kpd che ta dn zain diatas perkahwinan mereka yg sah ini.Semoga kita sume dirahmati kehidupan baik didunia dn diakhirat…Renung-renungkanlah kata2 nasihat ini.Ikhlas drp hamba Allah…

    0

    0
  97. hoho says:

    Untung la zain. sedapnye :D nyum nyum

    0

    0
  98. nikki says:

    – memandang hina terhadap semua org
    – selalu cari keaiban org dan sebarkannya
    – suka mengumpat dan buka aib orang
    – lidah tajam / tidak jaga hati org
    – suka sakitkan hati org dengan sindiran
    – selalu cari salah org
    – bersangka buruk
    – membesarkan hal yg remeh
    – suka bergosip dan tabur fitnah

    # senarai kat atas tuh adalah untuk korang2 yg komen negatif ni.. kalau ada salah satu list tu kat diri korang, eh!! bukan KALAU. mmg DAH WUJUD pun dlm diri korang!! haaa, tuh maksudnya hati korang dh kotor. haishhh. (versi kurang ajar)

    # korang semua jgn cepat sgt buat spekulasi. kalau nak tego, cuba tego elok2. kalau korang maki2 pon, bkn dia baca semua ni. setiap kali kalau terdetik dalam ati korang yang mana2 si polan dah buat kesalahan, cuba bg komen yg membina. jgn nk TEMBAK saja. matang sikit. kalau org cakap mcm tu kt korang, x bengang? huhu. sadis betol la. (versi “kurang” kurang ajar)

    0

    0
  99. molamolimolu says:

    jangan mmbzir sgt duit tu..baik derma kat anak2 yatim, lg bagus!!da la tua nk mampus bajet muda plak tuu..hakkktuiihhhh

    0

    0
  100. molamolimolu says:

    jangn mmbazir sgt duit tu! baik pegi derma kat anak2 yatim,lg bgosss!! da la tua nk mmposs, bajett muda plak tuu!hakktuuuiihhh

    0

    0
  101. vivy says:

    Seram sejuk tgk mukanya che ta. Adoi boleh x tdo mlm. Tp si mr. middleton tu boleh tatap plak. Pandangan Ngaum. Kalau betul bertaubatlah eh sebelum terlambat. Nak mati susah taw nanti :) :) :)

    0

    0