Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(50 GAMBAR)Foto Majlis Persandingan Jejai dan Fasha Dari Ryaniez Moments

Kalau sebelum ini kita sudah melihat gambar-gambar majlis persandingan Fasha Sandha bersama Toh Muda Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai di Tasoh Lake Resort & Retreat, Perlis dari Fanpage We Love Fasha Sandha, apa kata kita lihat gambar-gambar hasil bidikan team Ryaniez Moments Photography pula.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPasangan ini dinikahkan di Hotel Crowne Plaza pada 27 April manakala pada 14 Mei, Fasha telah mengumumkan kehamilannya. Majlis ini meraikan keluarga saudara sebelah pihak perempuan di kampung tempat Fasha dibesarkan. Lagi 47 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

295 Comments

  1. Wei Wei

    June 7, 2012 at 1:12 pm

    kesian fasha!kawin salah,tak kawin salah.Kalau jodoh dia dah memang dengan jejai.Orang ramai patut mendoakan yang terbaik.Kalau 40 org yang cakap yang bukan2.Tk ke termakbul doa tu.Dah jodoh Nora Danish ngan Jejai sampai disitu jek.Mane tau lepas nie,dia berjumpe dengan jodoh yang lebih serasi dengan dia.Doakan yang terbaik untuk mereka.

  2. NO ONE (STUPIDO)

    June 7, 2012 at 10:42 am

    cantik ko pasha..walaupun ko xbaca komen ni..aku rase org kat ats ni sumer tau yang ko mmg cantik on ur wedding day;)

  3. achik

    June 7, 2012 at 9:51 am

    apapun aku sukeeee FASHA SANDA..bkn plastik..cantik sesangatttt..
    Jejai pn tahu apa yg terbaik untuk dia..dengan izin ALLAH, insyaallah rumahtangga mereka bahagia hingga keakhirnya..

  4. mai maidin

    June 6, 2012 at 11:26 pm

    Apesal lah mak fasha buat botox tuh..muka dah macam ikan sepat aku tgk…huih..anak lawa2 maknye pun tak duduk diam nak lawa gak…haiiii kelakarlah

  5. Apa2jek

    June 6, 2012 at 11:16 pm

    No one ni maybe..Balachi ND kot, or kaum kerabat ND or ND sendiri…byk benor yg dia tahu, ND itu lah ND ini lah, aiyokkkkkk

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top