Written by serenity | June 6th, 2012

Kalau sebelum ini kita sudah melihat gambar-gambar majlis persandingan Fasha Sandha bersama Toh Muda Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai di Tasoh Lake Resort & Retreat, Perlis dari Fanpage We Love Fasha Sandha, apa kata kita lihat gambar-gambar hasil bidikan team Ryaniez Moments Photography pula.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPasangan ini dinikahkan di Hotel Crowne Plaza pada 27 April manakala pada 14 Mei, Fasha telah mengumumkan kehamilannya. Majlis ini meraikan keluarga saudara sebelah pihak perempuan di kampung tempat Fasha dibesarkan. Lagi 47 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

295 responses to (50 GAMBAR)Foto Majlis Persandingan Jejai dan Fasha Dari Ryaniez Moments

  1. enott says:

    ok..waktu opis da abihhh..skang on blk..wei…sorry to say ok..aku hard fan FS tau x??..x mkna nyer aku ngan NO ONE orang yg sm..kalu korang follow blog nara ms FS nikah hr tu pownnn, aku memang back up gler Fs ku yg cantik ini..lantak lahh org nk kata ape, yg pnting aku memang kagum ngan ciptaan Allah ini…terimalah seadanya jodoh yg Allah tentukan ini..x perlu nak berdebat pasal ND kna tinggal oleh jejai, itu umpama menidakkan Qada’ n Qadar..so doakan yg baik2 okies..tapi serius aku x tpu, FS memang sgt cantik..heheeh..

  2. sendat says:

    aku bukan peminat si sendat @ Nd tp aku suke sume komen2 No One ni..aku SOKONG!!!!!!!!!!!!!!!……..

    • sugar says:

      sendat = no one.. mmg la ko suka dgn komen ko sendiri.. biahahahhahak!

      • No One says:

        sape plak like komen sendiri…ke ko?? hahaha… peace yo!!!

      • kuskus says:

        no one.. balik rumah la ko.. kang lambat balik mau laki ko cari wanita lain nanti.. esok mau ko meroyan lagi kt blog nara ni.. wakakakakaka…

      • No One says:

        aku mmg kat rmh pon..apa masalah ko?
        ke laki ko yg kena rampas…hati2 cik salmah…muahaha.. ;)

      • Anonymous says:

        kesian, patutla suri rumah rupanye no one ni, siannn laki die buat hal pastu meroyan kat sini

      • No One says:

        hari ni aku cuti la beb…org cuti byk kan…cuti je lah….huhuhu.. ;)

      • Anonymous says:

        cuti jaga laki ke?? laki ko ade bape gefren?/ ahahah cerai je la wei!!

      • kuskus says:

        no one.. ko kt rumah ke? kesian ko.. pasti mlm ni ko ditinggalkan laki kn? tak pun ko sdg perang mulut ngan laki ko mlm ni.. hukum karma ko cpt btul berkesan nya.. ko mengata si fasha dlm ni trus dpt kt ko balik arini.. esok jgn lupa meroyan lg k.. :)

  3. Mawar Berduri says:

    Mak jejai tu more to ND,si ND tu mempergunakan anak nya untuk menagih perhatian kuarga jejai,tak malu..tanpa keluarga jejai siapalah ND,belakon pun kaku,cakap pun pura2 manja2puiiiii!!!!!hipokrit betul,,tengok fasha,tanpa keluarga jejai pun dapat award,lakonan mantap,dapat bukak saloon…love fasha sandha…

  4. No One says:

    dah la..aku malas nk layan komen2 dari peminat fanatik giler sendat ni…
    moga2 akan sedar la kalian siapa sendat tu sebenarnye…nk cakap pon org x percaya kan…
    ape2 pon…jgn rampas2 yer..!! & whatever it is…sendat dpt sisa2 ND…hahahaha…
    peace yo….teruskan lah menegakkan pasha sendat tu… nnt sendat dpt award bole blanje korang kan….huhuhuhu.. ;)

    to pasha sendat…what goes around comes around.. balasan nye mungkin bukan sekarang…will see… ;)
    peace!!!!….

    • Anonymous says:

      muahahaha… org lagi malas nak layan peminat fanatik nd mcm ko ni!! sisa2 pun die dpt jugak, ko dpt ape? dpt sisa gefren laki ko?? muahahahaahah..

      ewah2, dh jadi tuhan pulak, siap tentukan balasan org!! kafir ke ape ko ni?

    • no one bangang says:

      no one.. dh malas ke pasrah ni? ke ko takot laki ko mkn luar mlm ni..?eheheheehe.. suka benar ko berhukum kn hidup dgn amalan hindu si hukum karma ko tu.. ko pun sama no one.. balasan yg ko dpt hasil kutukan ko kt fasha maybe bkn skrg.. will see………. :)

    • kiah sempoi says:

      aku rasa no one tak dapat kasih sayang dari suami..mak mertua tak sayang dia..sbb tue dia macam meroyan semacam…hahaha..kesian dengan no one..laki buat hal, ko lepaskan geram kat jejai ye no one..konon jejai tak setia pada nora..hakikat laki ko yang tak setia pada ko..sbb tu ko geram semacam je…mak mertua pulak benci ko..g mintak maaf dengan fasha…baru hati ko tenang..

  5. woi says:

    korang ni kalau nk ngutuk skali pun janganlah mempermainkn si DIA nan satu.korang x takut ke si DIA murka..tolonglah….dh tau laman BN laman lagha..jgnla menyebut2 namaNYA.

    • Anonymous says:

      kat mana je boleh menyebut nama Dia klu kat sini x boleh, ape larangannya menyebut nama Dia kt blog gosip? mana dalilnya?

  6. haha says:

    dr ape yg aku nmpk jejai cm lebh syg kn fasha dr c nora 2…

  7. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    fasha nampak betol2 macm permaisuri jambu sekali………semoga bahgia n dapat anak yg jambu jambu…lov u fasha…….minah jambu baru aje baik sakit pasal jejari runcing minah jambu bengkak buat sementra minah jambu kena lah makan ngan sudu……..

  8. who cares says:

    kpd fasha & husband…semoga bahagia sampai bila2.nampak cantik & meriah majlis..hormatilah perasaan fasha & jejai. andai kata family jejai xmerestui perkahwinan ini..kita doakan yg terbaik je la.xpayah taip benda2 yg boleh mengguriskan hati sesape terutama fasha & jejai. dan xperlulah nak dikaitkan nora danish dlm hal2 camni.mereka pun manusia yg banyak kelemahan, pernah buat silap, ada hati/perasaan, rs malu/terkilan, rs sedih/marah..so kita yg juga manusia yg dikurniakan nikmat berbagai2 perasaan ni.,,fikir2la sebelum menaip

    p/s : bukan peminat fs & nd

  9. hamba ALLAH says:

    Moga jejai dan fasha kekal bahagia selamanya.. Walaupun aku bukan peminat fasha sanda tapi aku sgt2 suka tengok gambar majlis kawen dorang. Nampak dorang saling menerima diri masing2 dan saling memahami.

  10. meletopz says:

    weyh,walaupun aq x suke dy ne,tapi dari riak muke dy akhirnye baru aq nampak seri.

  11. Apa2jek says:

    No one ni maybe..Balachi ND kot, or kaum kerabat ND or ND sendiri…byk benor yg dia tahu, ND itu lah ND ini lah, aiyokkkkkk

  12. mai maidin says:

    Apesal lah mak fasha buat botox tuh..muka dah macam ikan sepat aku tgk…huih..anak lawa2 maknye pun tak duduk diam nak lawa gak…haiiii kelakarlah

  13. achik says:

    apapun aku sukeeee FASHA SANDA..bkn plastik..cantik sesangatttt..
    Jejai pn tahu apa yg terbaik untuk dia..dengan izin ALLAH, insyaallah rumahtangga mereka bahagia hingga keakhirnya..

  14. NO ONE (STUPIDO) says:

    cantik ko pasha..walaupun ko xbaca komen ni..aku rase org kat ats ni sumer tau yang ko mmg cantik on ur wedding day;)

  15. Wei Wei says:

    kesian fasha!kawin salah,tak kawin salah.Kalau jodoh dia dah memang dengan jejai.Orang ramai patut mendoakan yang terbaik.Kalau 40 org yang cakap yang bukan2.Tk ke termakbul doa tu.Dah jodoh Nora Danish ngan Jejai sampai disitu jek.Mane tau lepas nie,dia berjumpe dengan jodoh yang lebih serasi dengan dia.Doakan yang terbaik untuk mereka.

  16. meeradriana says:

    kesian..

  17. Anonymous says:

    saya x minat fs… tp tetap nak doakan semoga perkahwinan kekal sehingga akhir hayat.. akhirnya terbukti jodoh tetap di tgn allah.. walaupun rintangan berliku… peace yo

  18. Anonymous says:

    semoga bhgia lee..yg fanatik kt fasha ni dah2 le ye org ada 1001 alasan xsuke kat fasha ni..u tau gak kan xbaik runtuhkn umah tgga org, xyah backup sgt xde mknanya.. yg fanatik ND lak xguna canangkn aib org,mmg kita nk yg terbaik utk ND tp biarlah Allah yg balas semua e2..tgk la Allah nk balas camne,kalo xkena kat fasha mybe adik beradik dia ke atau esok2 anak dia ke org buat camtu kan..so jaga diri hiasi peribadi…

  19. ain says:

    cantiknye ciptaan tuhan…kak fasha cantik sgt smpai xtaw nk ckp cane…tahniah kak fasha…jage kandungan baik2…love kak fasha…