(5 LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Awal Dan Scha Daripada Saiful Nang

Hiburan

(5 LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Awal Dan Scha Daripada Saiful Nang

Nampaknya ramai yang teruja dengan kemarvelousan gambar-gambar pra perkahwinan Awal dan Scha yang dibidik oleh Saiful Nang. Abang Nara pun sama teruja seperti anda. Dan untuk menambahkan lagi keterujaan anda, Saiful Nang telah sudi berkongsi 5 lagi gambar bakal pengantin baru ini.

pre wed scha awal

Advertisement

Ada sedikit info menarik tentang shooting ini:-

1. Konsep ala-ala pearl harbour…boleh lah. Tapi sebenarnya pahlawan lah.
2. Mula nak buat ala-ala perajurit, last2 tak dapat baju tentera betul, kita modify sendiri baju tu jadi macam baju army pilot pula
3. Lokasi yang orang nampak macam kapal terbang tentera tu sebenarnya kita ambil di gerabak keretapi barang.
4. Gaya manipulasi dan extreme color grading ni antara kelainan yang CandidSyndrome mahu bawakan dalam perkahwinan selebriti ini.
5. Menggunakan khidmat pakar manipulasi dari Indonesia, Anto Piliang
6. Jangkamasa shooting hanya kurang 2 jam, make-up sahaja 3 jam

4 lagi gambar pra perkahwinan Scha dan Awal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Saiful Nang.


pre wed scha awal
pre wed scha awal
pre wed scha awal
pre wed scha awal

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

112 Comments

  1. Pingback: GAMBAR PRA PERKAHWINAN AWAL ASHAARI DAN SCHA AL YAHYA

  2. Anonymous

    May 4, 2012 at 10:53 am

    aku tak minat langsung dengan dua mamat&minah perasan ni…

  3. wany

    May 4, 2012 at 10:31 am

    Salam sume peng-komen2 skalian, aQ xtau knp aQ xstuju ape yg korg kutuk an sal scha n awal, pd aQ diorg mmg sesuai, xde buat salah ngn korg kn?tulah ati lau dh busuk, busuk gak, pada aQ scha comel, die jd diri sndiri, xpayah la korg sush2 nk tmbah dosa sndiri, doakan diorg sebagai sesama hamba Allah pe salahnye, dpt tmbh phala, ni dosa yg korg cari….Astagfirullahalazim……….

  4. dorina

    May 4, 2012 at 9:16 am

    she has no expression on the last pic……

  5. Atiqah

    May 4, 2012 at 8:53 am

    ni kalau ex bf aku yang kahwin ni,,confirm awek die pun nak buat macam ni jugak,,tema “best woman win” time ni confirm awek die pakai cam awal,,ahahaaa,,,

Loading...